Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar turite vienodų karoliukų? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 09, 10:32)
Jo, jo...papirkom jau du megoj...du akre radaom anksciau...tai va skubinam susipirkt... doh.gif

Bandysi visus kinietiškus sidabrus surinkt? Neturėtų būt labai sunku kol kas. Kokius jau turi?

Lorute, kur radai apie naujienas parašyta?
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 09, 10:53)
Tai supratau, kad ir akmenukų miniatiūros bus išleistos?  bigsmile.gif Ar jos tik ant auskarų bus tinkamos?  unsure.gif
Taigi va, jeigu vežimas, kaip kažkas rašė, kainuotų apie 200 Lt + ~50 Lt siuntimas, tai 18-kai pareiškusių norą sveikintojų atsieitų po nepilnus 14 litų. Ar labai baisu?

Manau, kad visai nebaisu schmoll.gif ...as tai nieko pries drinks_cheers.gif

O del akmenuku, tai laukiu nesulaukiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 09, 10:54)
Man ne schmoll.gif  Bet dar 17  g.gif

Tai kad 18 bigsmile.gif

Sveikintojos:
1. Erszebeth (vežimukas).
2. Bitelė (vežimukas arba kitas sidabriukas, jei nesurinksime pinigų vežimukui).
3. Danske (vežimukas).
4. Laisve (pritariu daugumos pasirinkimui).
5. Song (vežimukas arba dvynių žvaigždutė)
6. Fontenay (vežimukas arba oniksas).
7. Rasida (vežimukas arba žvaigždutė).
8. Simre (žvaigždute arba sidabrinis kūdikis).
9. Dasha (vežimukas arba žvaigždutė).
10. Laivite (vežimukas arba žvaigždutė).
11. Noa.
12. Nidalaura (vežimukas).
13. Drugeliukaiten.
14. Ewidenta.
15. Lorute (vežimukas arba širdžių kamuolys).
16. Erilukaha (vežimukas arba agatas).
17. Džaska (vežimukas arba agatas).
18. Dovis.

Atsakyti
O mano karoliu gyvenime kazkoks visiskas stilis. O as gimtadienio proga negavau nei vieno karolio doh.gif Kazkokie nesusiprateliai aplink mane. Kad nesupranta, tai cia senai zinomas faktas, bet vat net gimtadienio proga atranda kitu, mazai man reikalingu daiktu doh.gif O pasakymas, tu ju tiek daug turi,kad nezinojau ka pirkti, tai pritrenke vietoje doh.gif Geriau jau butu paklause doh.gif Brolis is mamos suzinojo,kad uz jos dovanotus Lt ruosiuosi pirkti karoliu, tai sake nu jau ne as tada kazka nupirksiu, bet jau litais neduosiu doh.gif Buvau sudauzius savo kvepalus, tai vyro paprasiau nauju, zinoma jis juos prisimine gimtadienio proga. Apie karoli net nebesvajok tada doh.gif Zodziu, pasiguodziau. Tik jus suprasti galit. biggrin.gif
Kazkokios nuotaikos netokios, net ir pati nepasidovanojau jokio karolio. Nors kiek ju priestai pirkta be progu doh.gif biggrin.gif Turbut avansu cia visi buvo.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 09, 10:53)
<...>sveikintojų atsieitų po nepilnus 14 litų. Ar labai baisu?

Man tinka.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 09, 10:57)
Tai kad 18  bigsmile.gif

Sakau, jog be manęs 17 mirksiukas.gif Aš sutinku ir pasirašau už 14 pinigų. O kitos?
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 06 09, 10:55)
Bandysi visus kinietiškus sidabrus surinkt? Neturėtų būt labai sunku kol kas. Kokius jau turi?

Ne, ne as schmoll.gif ...cia mano dukriukas renka... doh.gif
Turim: amzinybe, drakona ir feniksas, baltoji gyvate, ir triusis paukstis ir elnias...keturis is viso...
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 06 09, 10:55)
Lorute, kur radai apie naujienas parašyta?

Cia mirksiukas.gif
http://www.facebook.com/home.php?#!/TrollbeadsGallery
Atsakyti
O as asmeniskai buciau uz kazka pigelesnio blush2.gif Man nuskaiciuoja pervedant pinigus, tai litas prie lito doh.gif
O ir tas pavydas. Zvaigzdute mazai padeda biggrin.gif Gal tada ir man apie trecia vaika galvot pradet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 06 09, 10:57)
Tik jus suprasti galit. biggrin.gif

Nugis, kuo puikiausiai suprantu friends.gif Mano troliai - tik mano reikalas. Ir nesuku galvos, ką kiti apie juos mano, nežiūriu ir į jų žvilgsnius. Nelaukiu, kol padovanos (tiesa, dukrytė Motinos dienos proga ametistą padovanojo, nes jai gražiausias šitas karoliukas) - pati pasidovanoju. Va, sulaukiau prieš porą dienų siurprizo iš Danijos - penki ne pačios geriausios kokybės padirbiniai. Ir kam pasiguosti? Kas supras, kad man nesvarbu karolių kiekis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 06 09, 10:57)
Kazkokios nuotaikos netokios, net ir pati nepasidovanojau jokio karolio. Nors kiek ju priestai pirkta be progu doh.gif  biggrin.gif Turbut avansu cia visi buvo.

Nu neliudek...matyt ne ta nuotaika...zinai as irgi sakiau baigimo proga jau kai papirksiu koki kankola, maza nepasirodys, o va nieko neperku...net pati nesuprantu...ir vyras sake, oi koki cia karoli reiks papirkt tokia proga...matyt mane, kad neapsigynsiu, todel taip ir pliurpe, o kai apsigyniau, tai tik uztilo,ir tylu dabar... lotuliukas.gif net neuzsimena...
net kvietku nesulaukiu...nu tykiuosi iteikimo proga, bus kas nors... g.gif O dar ir su banku susipykau, neduoda internetu atsiskaityt, kazka su slapyvardziu sugrybavau, tai va reik lekt i banka...o po teisybei, jau buvau, atstate pirmini, bet va voko nerandu, tai reik lekt i banka dar papirkt kita... doh.gif nu vienu zodziu, cia ne problema...kai norisi viska padarai, matyt nelabai noriu ir pati... ax.gif
Atsakyti
Jei tvirtai nusprendėt, kad vežimuko reikia, tai reiktų permąstyti, gal dar kas ko nors iš dano nori, tai siuntimas bus pigiau.

O dėl .com jūs man, nesusipratėlei, paaiškinkit, kam pirkti ten, jei prekybos taškai tam pačiam mieste? Kur prikolas? smile.gif Kad nuolaidos nebūtų?

Man suma tinka.
Atsakyti