Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar turite vienodų karoliukų? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 16, 00:41)
radau jau pati ta padara, kasdo velns anas yr? lotuliukas.gif
http://cgi.ebay.com/...=item58883259cc

Audinė.
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 16, 00:45)

dievazi mes stupid.gif , kai normalus zmones miega, o cia snekam briedus apie papugajus, hipopotamus, bites, audines ir mazdas lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 16, 00:53)
dievazi mes  stupid.gif , kai normalus zmones miega, o cia snekam briedus apie papugajus, hipopotamus, bites, audines ir mazdas  lotuliukas.gif  doh.gif

Tai galim ir kitom temom pakalbėt wink.gif

Erszebeth, ačiū už temą. Dabat noriu viso pasaulio našlaičių smile.gif Kaip gražiai nuskambėjo, tuoj pereisiu į tą temą, kur Song nurodymu subėgusios buvom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 16, 00:59)
Tai galim ir kitom temom pakalbėt wink.gif

Erszebeth, ačiū už temą. Dabat noriu viso pasaulio našlaičių smile.gif Kaip gražiai nuskambėjo, tuoj pereisiu į tą temą, kur Song nurodymu subėgusios buvom smile.gif

Nebeik doh.gif . Nors bendrai tikrai daugelis tik per tai ir suzinojo apie trolius. Kas cia per daiktas,kad per kelias temas skamba ax.gif

Mink man seskas. Geras seskas, jokiu nemaloniu dalyku nedaro mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(danske @ 2010 06 15, 22:48)
Mane irgi labiausiai snukeliai zavi, bet ir gyvunai patinka.

Man ir žvėriai labai traukia, žiūriu, kad visai nemaža dalis jų, ir tupilakai wub.gif - galėtų jų daugiau būti wink.gif
Atsakyti
Baigiam šitą temą, ateikit kas nors pasišnekėt ax.gif Įnervinsim moderatorę, iškels vėl į kokius bendraminčius/bendraamžius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 16 birželio 2010 - 09:47
QUOTE(Song @ 2010 06 16, 10:44)
Baigiam šitą temą, ateikit kas nors pasišnekėt ax.gif Įnervinsim moderatorę, iškels vėl į kokius bendraminčius/bendraamžius doh.gif

Įkalbėjai biggrin.gif Tai nušvilpė tau iš panosės aštuongalvį?

Man irgi snukiai patys mylimiausi wub.gif Netgi kažkada skaičiavau, kiek jų yra/buvo, norėtųsi visus surinkti. Bet kai atidarė tą muziejų, išvydau visokias Grenlandijos moteris, ir fantazija atšoko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 16, 10:54)
Įkalbėjai  biggrin.gif Tai nušvilpė tau iš panosės aštuongalvį?

Ai, lengvai būt atėjęs, lengvai ir išėjo. Dėl tokių smulkmenų nesiparinam mirksiukas.gif Plius, man dar pašalpos motulė sodra nepervedė. Aš truputį dirbu, tai kol man sutvarko visus popierėlius kas mėnesį doh.gif Skolon gyvenu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
as ir taip pergalvojau kad visu veideliu nesurinksiu tai gal ir neprasidesiu su jais g.gif
Na man verkiant reikia agato ax.gif
Atsakyti
Nu ne, jei dar agata nusipirksi, tai turesi mano visus svajoniu karolius ir svajoniu vyra biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti