Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar turite vienodų karoliukų? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas rytas, Song, priimk nuoširdžiausius linkėjimus šia gražia proga: laimės, džiaugsmo, saulėtų dienų ir visa ko geriausio wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Song, su proga 4u.gif Sveikatos ir kantrybės renkantis trolius smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
prisidedu prie visu sveikinumu Song, geros nuotaikos tau siandien ir trolingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas

Song, graziausiu, geidziamiausiu troliu tau! Ir sekmes, visur ir visada. Su svente 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos ax.gif Neišsirinkau dar nieko verysad.gif
Atsakyti
Song, su gimtadieniu happybday.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

Visu pirma aciu uz naujus namukus Erszebeth 4u.gif

Sveikinimai Kikirikei ir prasom mane prijungt prie dovanos...o kita syk net galit neklaust...as prisidesiu vistiek bet kokiu atveju...ir manau dzaska taip pat nieko pries...tai va dar dvi... (MANAU TIKTU DAR AGATAS...nes ir pagal zodiaka tinka ir pagal spalvine gama...)

Sveikinimai Song 4u.gif 4u.gif 4u.gif ( rinkis, rinkis, tik ziurek nenusipigink... mirksiukas.gif )
Papildyta:

Norinčiųjų pasveikinti Kikirikę dukrytės gimimo proga sąrašas:
1. Erszebeth (vežimukas).
2. Bitelė (vežimukas arba kitas sidabriukas, jei nesurinksime pinigų vežimukui).
3. Danske (vežimukas).
4. Laisve (pritariu daugumos pasirinkimui).
5. Song (vežimukas arba dvynių žvaigždutė)
6. Fontenay (vežimukas arba oniksas).
7. Rasida (vežimukas arba žvaigždutė).
8. Simre (žvaigždute arba sidabrinis kūdikis).
9. Dasha (vežimukas arba žvaigždutė).
10. Laivite (vežimukas arba žvaigždutė).
11. Noa.
12. Nidalaura (vežimukas).
13. Drugeliukaiten.
14. Ewidenta
15. Lorute (vezimukas arba sirdziu kamuolys)
16. Erilukaha ( vezimukas arba agatas)
17. Dzaska ( vezimukas arba agatas)
[b]Papildyta:

"O kad mes nezinojom ju egzistavimo, tai tikrai nedaro ju nauja mada. Tik gali atrodyti taip" - Danske aukso zodziai... drinks_cheers.gif

O isskirtines progos, galetu buti tokios kaip: vaiko gimimas, santuoka, ...(galit papildyti jei sugalvojat ka idomiau, nes gimtadieniu, manau neverta,nes tada vien apie rinklevas ir plepesim...bet jei jus manot kitaip, as pritariu...)

O be je, kodel nieks nepasigiriat, kad uz piesinius gavot dovanele...kaip patiko...Noa tikrai gavai...tai ko tyli, isivaizdini, ar ka... g.gif

Nu as , cia viena su savim paplepesiu....Gal kas turi, ar zino kur...man reik visu pavadinimu kinietisku karoliuku, sidabriuku.. 4u.gif .aciukas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 09 birželio 2010 - 09:28
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 09, 09:50)
Gal kas turi, ar zino kur...man reik visu pavadinimu kinietisku karoliuku, sidabriuku.. 4u.gif .aciukas.

Megoj man rodos turi. O inete neieškojau.

Va, radau:
Set Of 10 China Silver Beads
Clouds and Flower: A wish for success, happiness and safe journeys wherever you go.
Symbol of Eternity: A wedding wish for a lifetime of love and happiness.
Great Wall: One of the world�s ten wonder and a symbol of Chinese culture.
Pig, Chick and Badger: In China the pig means ugly, the chick is lovely and the badger is tricky.
Dragon: A symbol of power and the spirit of Chinese culture.
White Snake: A classic love story from Chinese folklore.
Birds and Flowers: This bead is alive with the trees, birds and flowers of spring.
Rabbit, Bird and Deer: In China the rabbit is considered clever, the deer is gentle and the bird is happy.
Silkworm: From this tiny worm comes magnificent beauty of Chinese silk.
Dragon and Phoenix: In Chinese mythology Dragon and Phoenix are male/female or king/queen symbols.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simre: 09 birželio 2010 - 09:23
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 09, 09:50)
Gal kas turi, ar zino kur...man reik visu pavadinimu kinietisku karoliuku, sidabriuku.. 4u.gif .aciukas.

Čia yra visi pavadinimai ir aprašymai 4u.gif
Atsakyti
Song, grazaus gimtadienio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorute: 09 birželio 2010 - 09:26
Buvau uzlekus i Panorama...tai buciau nepasakojus, bet labai uzkliuvo, vienos musiskiu komentaras, kad jai pasake,kad ko suka galva del netikro karoliuko... doh.gif
Nu as tai niekaip nesuprantu...Kaip galima dyrbti, ir nez ka parduodi, o kaip tada uzsakineti prekes, jei nz ju pavadinimu...
Atvarau as sakau uz lipdukus duokit visciuka...man sako , o jus matet, yra toks...net pasimeciau...galvoju , gal nera, ispirko...o ji tai ne apie tai, ji aplamai, ar toks karoliukas yra...ir dar vedeja skaitosi...ant rankos apyranke nesioja...As sakau o reiktu zinot, pavadinimus, tai ji man, ju cia tiek ir tiek, ka cia atsiminsi mintinai...O as sakau, ju cia tiek mazai...kad mintinai galima pav zinot... Isivaizduokit ateini ir prasai desros, kokios nor, ir taves klausia, o kuri cia...ar cia ne tas pats...Ar ba ateini i turgu ir prasai brokoliu, tau sakytu, o kaip jie atrodo doh.gif ...
Nesuprantu, kam nesiot ta apyranke...reiskia tik imituoj, kad ale gerbeja... g.gif

Papildyta:
QUOTE(simre @ 2010 06 09, 10:17)
Megoj man rodos turi. O inete neieškojau.

Jo, jo...papirkom jau du megoj...du akre radaom anksciau...tai va skubinam susipirkt... doh.gif
Aciu, bandysim issivers, atsiprintyt, tada tik pauksciukus dedam... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 09, 10:25)

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 09, 10:28)
Nesuprantu, kam nesiot ta apyranke...reiskia tik imituoj, kad ale gerbeja... g.gif

Nu, gal čia kaip darbinė uniforma. Juk vieni chalatus ar vienodas prijuostes nešioja, dar kažką vienodo... tai čia su troline apyranke, nors, tiesą pasakius, dzin tie troliai - žmogui darbo reikia, kad duonos turėtų...
Atsakyti