Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar turite vienodų karoliukų? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Song @ 2010 06 15, 08:29)
Jezusmarija, pakęst negaliu tokio tipo auskarų-jie gi nesaugūs nešioti. Visada tokius pametu doh.gif Negalėjo apsaugėlių sugalvot? blink.gif

va va va... aš tokio tipo ne vienus pametusi esu..
QUOTE(simre @ 2010 06 15, 08:31)
Galėsi nusipirkt silikonus už litą ir užspaust iš antros pusės.  lotuliukas.gif Ir apskritai jie man įspūdžio nepadarė... Ir reklama ne į temą - motera nuotraukoj su senais auskarais.

Galima, bet tai kodėl negali iš karto ik igalo apgalvoti? O beje tie senieji, man torliškiausi wub.gif

Ir aš pitka, kad nei vieno kankolo nepaleido vasarai... Na bent pora galėjo. Va auskaram naujų akmenų duoda, o apyrankėm špygą taukuotą unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas, troliu seimynele 4u.gif

Ateinu pasigirt blush2.gif vakar apgyniau bakalaura, tai turbut jau suprantate, koks troliukas papuos apyranke ta proga.. blush2.gif pati dar nepuolu pirkti, gal seimyna susiprotes g.gif bigsmile.gif
O jau Smiltutes groooozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 06 15, 10:00)
Labas rytas, troliu seimynele  4u.gif

Ateinu pasigirt  blush2.gif  vakar apgyniau bakalaura, tai turbut jau suprantate, koks troliukas papuos apyranke ta proga.. blush2.gif  pati dar nepuolu pirkti, gal seimyna susiprotes  g.gif  bigsmile.gif

Sveikinimai 4u.gif O tu juos pati paprotink mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Na bet tikrai, galėjo tuos auskarus geriau apgalvoti unsure.gif Dabar nežinau, ar išvis jų noriu g.gif

Ateinu pasigirt  blush2.gif  vakar apgyniau bakalaura, tai turbut jau suprantate, koks troliukas papuos apyranke ta proga.. blush2.gif  pati dar nepuolu pirkti, gal seimyna susiprotes  g.gif  bigsmile.gif

Sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
Su tais auskarais kazkoks nesamoniu muziejus, tiesiog jokio ispudzio nepaliko, nesusipratimas hihihi.gif
Papildyta:
Labas rytas, troliu seimynele  4u.gif

Ateinu pasigirt  blush2.gif  vakar apgyniau bakalaura, tai turbut jau suprantate, koks troliukas papuos apyranke ta proga.. blush2.gif

sveikininam 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Atlekiau naujienu paziuret, tai tk viena paliko ispudi- Kikirikes Smilte biggrin.gif O tie auskarai g.gif Rimtai, jau geriau karolis ant apyrankes arba senieji auskarai. Gal gyvai kitaip atrodytu. Idomu kada musu kaimas sulauks tu naujienu.
Atsakyti
Dovis labai taikliai pastebėjo dėl naujienų thumbup.gif
Tas retintas dramblio kaulo rinkinys, jau senokai stebimas rolleyes.gif Tik kad ten Honkongas, tai muitas grėstų...
Beje, apie tuos turtus. Iš smalsumo ėmiau ir suskaičiavau savo apyrankės vertę blink.gif Nesitikėjau gauti tokios sumos, o dar kai paglavoju, kad jos tik pusė suverta doh.gif Nežinau, nežinau, tikrai Noa, buvo teisi : neuždirbu tiek lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 15 birželio 2010 - 09:36
QUOTE(simre @ 2010 06 15, 09:20)
Labas rytas smile.gif

Pagaliau sulaukėm: Nauji auskarai

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

A jie pablūdo? blink.gif Gal jie seni ir ligoti?!

Kas čia do chaltūra??? blink.gif Aš tokį dizainą jau mačiau juvelyrkos furnitūros parduotuvėse prieš porą metų mažiausiai. va, ir dbar tebestovi kažkas panašaus, ir svarbiausia, čia pirmiau stovėjo, negu pas trolius:
http://www.tavokarol...mp;path=156_191
Buvo ir visai tokių pat, jei neklystu.
O toliau - paauksuota unsure.gif Be apsaugų unsure.gif Kas čia do fufelis, ar jie jį neblaivybėj paleido, štoli? dry.gif

Ametistai ir karpiai gal ir gražu, bet tie kabliai tai men apstulbino unsure.gif Nebent natūroj ten bus kas nors ypač didelio gražaus...
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2010 06 15, 09:23)
Dovis labai taikliai pastebėjo dėl nuajienų thumbup.gif
Tas retintas dramblio kaulo rinkinys, jau senokai stebimas rolleyes.gif Tik kad ten Honkongas, tai muitas grėstų...
Beje, apie tuos turtus. iš smalsumo įmiau ir suskaičiavau savo apyrankės vertę blink.gif Nesitikėjau gauti tokios sumos, o dar kai paglavoju, kad jos tik pusė suverta doh.gif Nežinau, nežinau, tikrai Noa, buvo teisi : neuždirbu tiek lotuliukas.gif

Aš niekad niekad neskaičiuoju schmoll.gif Kažkada galovju bent primesiu ,ale suskaičiavau kiek karolių suverta, ir toliau nebeskaičiavau lotuliukas.gif Kam man ta suma? Nieko nepakeis.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 06 15, 10:32)
Aš niekad niekad neskaičiuoju  schmoll.gif  Kažkada galovju bent primesiu ,ale suskaičiavau kiek karolių suverta, ir toliau nebeskaičiavau  lotuliukas.gif  Kam man  ta suma? Nieko nepakeis.
Tai ir sakau, iš smalsumo. Kad savo investicijos dydį žinočiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2010 06 15, 09:37)
Tai ir sakau, iš smalsumo. Kad savo investicijos dydį žinočiau lotuliukas.gif

Žinau, kad smalsumas kažkada kažką pražudė, ar ne katiną g.gif nerizikuoju smoke.gif
Atsakyti
Bent man toks labai įdomus dalykas gaunasi. Rūbus pirkt, rankines, batus- pinigų gaila. Pažiūriu, pavolioju ir neperku, tipo per brangu. O už karolių pakloju ne vieną šimtą per kartą ir nemirkteliu. Kas per reiškinys? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti