Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar turite vienodų karoliukų? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Noa @ 2010 06 08, 21:57)
biggrin.gif Švilpt į norus, va, Ewidenta gerai dėjo thumbup.gif  Aš už širdelių kamuolį, ir kaina pati ta - 145... Arba Coliukė, irgi 145 rolleyes.gif  Už tą kainą galima užsakyt iš .com, ir nusiųs į namus, jinai pareis namo ir gaus, nereiks niekam nė eit nė trukdyt. Gal net ir aplamai gaus prieš namo grįždama, gi po cezario ne tris dienas laiko...

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 08, 22:57)
biggrin.gif Švilpt į norus, va, Ewidenta gerai dėjo thumbup.gif  Aš už širdelių kamuolį, ir kaina pati ta - 145... Arba Coliukė, irgi 145 rolleyes.gif  Už tą kainą galima užsakyt iš .com, ir nusiųs į namus, jinai pareis namo ir gaus, nereiks niekam nė eit nė trukdyt. Gal net ir aplamai gaus prieš namo grįždama, gi po cezario ne tris dienas laiko...

Gal tiksliai Coliukė, maža mergytė wub.gif thumbup.gif

Tai pabūsi už banką? Nes tokiu atveju, jei užsakom iš .com, nėra skirtumo, koks miestas.
Atsakyti
Norinčiųjų pasveikinti Kikirikę dukrytės gimimo proga sąrašas:
1. Erszebeth (vežimukas).
2. Bitelė (vežimukas arba kitas sidabriukas, jei nesurinksime pinigų vežimukui).
3. Danske (vežimukas).
4. Laisve (pritariu daugumos pasirinkimui).
5. Song (vežimukas arba dvynių žvaigždutė)
6. Fontenay (vežimukas arba oniksas).
7. Rasida (vežimukas arba žvaigždutė).
8. Simre (žvaigždute arba sidabrinis kūdikis).
9. Dasha (vežimukas arba žvaigždutė).
10. Laivite (vežimukas arba žvaigždutė).
11. Noa.
12. Nidalaura (vežimukas).
13. Drugeliukaiten.
14. Ewidenta
15. Lorute (vezimukas arba sirdziu kamuolys)
Papildyta:
Manau reiktu palaukti rytojaus, gal ant vezimuko surinksim wink.gif
Atsakyti
O kiek tas vežimas kainuoja?

Aš tai kaip tik manau, reik stabdyt rinkimą, kol lygiai gaunasi biggrin.gif Bo paskui liks 10 litų, ir ką su jais darysim? biggrin.gif
Papildyta:
Dvynių žvaigždutei aš nepritariu, nes jinai yra bjauri, žinau tikrai, mano vaikas gi dvynukas dry.gif Ir nei ten tas akmuo Dvyniams tinka, nei ką, nežinau, kaip jie ten taip dry.gif Ruda ake, tai ar čia kūdikiui? Kūdikis gi net kakoja ne tokia spalva schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 08, 23:20)
Ruda ake, tai ar čia kūdikiui? Kūdikis gi net kakoja ne tokia spalva schmoll.gif

nu tu Noa pavarai, eik tu po paraliais lotuliukas.gif
vezimas kainuoja 200 Lt plius atsiuntimas is dano apie 45 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 08 birželio 2010 - 22:46
QUOTE(Noa @ 2010 06 08, 23:20)
Dvynių žvaigždutei aš nepritariu, nes jinai yra bjauri, žinau tikrai, mano vaikas gi dvynukas dry.gif Ir nei ten tas akmuo Dvyniams tinka, nei ką, nežinau, kaip jie ten taip dry.gif Ruda ake, tai ar čia kūdikiui? Kūdikis gi net kakoja ne tokia spalva schmoll.gif

O ką daryt, jei po tokia negražia žvaigžde gimėm? Tiksliau gimsiu dar, rytoj biggrin.gif
Kokios nusipelnėm, tokią ir turim.

Gal pati lai išsirenka?
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 08, 23:39)
nu tu Noa pavarai, eik tu po paraliais  lotuliukas.gif
vezimas kainuoja 200 Lt plius atsiuntimas is dano apie 45 Lt

O mane nervina tas siuntimas iš dano, laukimas... Žinau, kad gali atsirasti daugiau norinčių iš dano kažką užsakyti, tad siuntimo kaina mažėtų, bet...

Aš už tai, kad dovana ją pasiektų kuo greičiau, idealiausia - prieš jai grįžtant ir perskaitant diskusijas. Juk žinome Kikirikės adresą, būtų galima kokiai vilnietei ryt pervesti pinigus, ji nupirktų ir iškart išsiųstų, o gal kitaip perduotų? Ir šaunuolė Ewidenta, iškart pasufleravo, ką būtų galima linkėti.

Beje, pagalvojau, kad deimantinis baltas irgi gražu..
Papildyta:
Song, su gimimo diena!

user posted image

Būk sveika, laiminga ir neprarask troliško cinkelio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 09, 00:13)
neprarask troliško cinkelio wink.gif

Tai jau ne biggrin.gif
Renkuosi drebančiom rankom trolį g.gif Sakė, galiu imt ką noriu (proto ribose, žinoma), nes aš labai faina.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 09, 00:18)
Tai jau ne biggrin.gif
Renkuosi drebančiom rankom trolį g.gif Sakė, galiu imt ką noriu (proto ribose, žinoma), nes aš labai faina.

Gerai sako smile.gif Jei rankos dreba, šįkart nei Žemės, nei pitono dar neimsi smile.gif

Devintukas ir Tu, pasirodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 09, 00:20)
Devintukas ir Tu, pasirodo smile.gif

Mes su Kvietku žydim kaip rožės šiandien, kas dar į kompaniją? bigsmile.gif
Atsakyti
Song, tebūna šventė troliška 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Song, prisidedu prie sveikinimu smile.gif Svarbiausia sveikatos ir geru zmoniu aplinkui 4u.gif
Atsakyti