Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar turite vienodų karoliukų? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Campanada @ 2010 06 14, 16:42)
Kikirike sveikinimai Tau ir daug daug visokiu paciu geriausiu linkejimu Smiltelei  4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 06 14, 17:00)
Fontenay, aš tas reikšmes irgi pasiskaičiau. Apie topazą sau pamaniau <...>

da ne topazas ten, o kvarcas, kvarcas bliamba doh.gif Kiek vargau su Troliene ir kiek jos piktumų prisiskaičiau, kol pakeitė galų gale doh.gif Tiesa, pusę nesąmonių tinklapy vis tiek paliko, nu bet nors šitas pataisytas. O, tarkim, rožinis kvarcas vienas - rožinis, kitas - rausvasis, ir niekaip neina jai įrodyt, kad tai tas pats vienas akmuo, ir reikia rašyt arba taip, arba taip lotuliukas.gif

Todėl dabar, kai paskaitau "topazas", mane baisus siutas apima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 14, 18:01)
da ne topazas ten, o kvarcas, kvarcas bliamba doh.gif  Kiek vargau su Troliene ir kiek jos piktumų prisiskaičiau, kol pakeitė galų gale doh.gif 

AHA, O ievossodai.lt tai raso kad topazas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 14, 17:06)
4u.gif , o dukrele pasake ka galvoja lotuliukas.gif  hah.gif

Nugis, iš tiesų vaiko lūpomis kalba tiesa biggrin.gif
Papildyta:

Man igi tas "topazas" - grynas nenuovokumas mirksiukas.gif
Atsakyti
da ne topazas ten, o kvarcas, kvarcas bliamba doh.gif  Kiek vargau su Troliene ir kiek jos piktumų prisiskaičiau, kol pakeitė galų gale doh.gif  Tiesa, pusę nesąmonių tinklapy vis tiek paliko, nu bet nors šitas pataisytas.  O, tarkim, rožinis kvarcas vienas - rožinis, kitas - rausvasis, ir niekaip neina jai įrodyt, kad tai tas pats vienas akmuo, ir reikia rašyt arba taip, arba taip  lotuliukas.gif

o aš išvis tų briaunainių nepažįstu, nes man jiems ignoras total buvo iki šio ryto smile.gif Ir nebijau to pasakyti tongue.gif 4u.gif O šiaip ten akis kliuvo net ne už topazo ir ne už kvarco, jis ne tamsus, šviesiai pilkas toks. Nu bet nepamiontam pavadinimo nors varyk ir pasižiūrėk doh.gif ale tada su juo ir parminsiu sad.gif Padūmavęs ar kažkoks...oniksas gali būti? g.gif Nu bet atmintis...kaip duršliokas galva doh.gif Ir pačiai net gėda blush-anim-cl.gif

O dėl fantazijos...nelabai ten tiesa pas ją, nes paskui pridedama, kad ant jos kaklo tai jau ne feka. Ale man dzin, man dailu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 06 14, 18:15)
o aš išvis tų briaunainių nepažįstu, nes man jiems ignoras total buvo iki šio ryto smile.gif Ir nebijau to pasakyti tongue.gif  4u.gif O šiaip ten akis kliuvo net ne už topazo ir ne už kvarco, jis ne tamsus, šviesiai pilkas toks. Nu bet nepamiontam pavadinimo nors varyk ir pasižiūrėk doh.gif ale tada su juo ir parminsiu sad.gif Padūmavęs ar kažkoks...oniksas gali būti? g.gif Nu bet atmintis...kaip duršliokas galva doh.gif Ir pačiai net gėda blush-anim-cl.gif

na oniksas tai visiskai juodas juodas, o labradoritai buna keliu atspalviu ir sviesiai pilki ir murzini, ale net idomu ka tu ten matei g.gif gal koki jaspi lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 14 birželio 2010 - 17:25
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 14, 18:24)
na oniksas tai visiskai juodas juodas, o labradoritai buna keliu atspalviu ir sviesiai pilki ir murzini, ale net idomu ka tu ten matei  g.gif gal koki jaspi  lotuliukas.gif  g.gif

ne, tą pVdinim` būč prisimynusi. Nu bet koks nervas jama, kad nepamenu doh.gif ale nekalbam, nes kuo toliau, tuo man labiau gėda darosi, kad nepamenu pavadinimo. Kirvis man tuoj pakaušin pareis, kaip aš taip galiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 06 14, 18:15)
Padūmavęs ar kažkoks...oniksas gali būti? g.gif Nu bet atmintis...kaip duršliokas galva doh.gif Ir pačiai net gėda blush-anim-cl.gif

Tikrai ne oniksas. Jų padūmavusių nebūna, tik juodi juodžiausi. Beje, patys nuostabiausi iš visų facetuotų akmenų, kad ir ką kas nors besakytų jų adresu mirksiukas.gif
O "padūmavęs" galėjo būti ir labradoritas, ir dūminis kvarcas...
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 14, 18:29)
Tikrai ne oniksas. Jų padūmavusių nebūna, tik juodi juodžiausi. Beje, patys nuostabiausi iš visų facetuotų akmenų, kad ir ką kas nors besakytų jų adresu  mirksiukas.gif
O "padūmavęs" galėjo būti ir labradoritas, ir dūminis kvarcas...

lotuliukas.gif aš jau bevelyju minti į akrą, kojos neša, bet piniginė nepaveža, o gal paveža g.gif kodėl ievos sodai šlangom apsimeta ir dešimt proc nuolaidos neduoda? g.gif
Atsakyti
Kikirike, Smiltutė nuostabiai graži wub.gif

Aš šiandien vis tik atidaviau vėl duoklę troliukams. Nutariau, kad man nepamaišytų truputį daugiau laimės, tai papirkau laimės mazgą biggrin.gif

Pagal tą temą apie turtuoles išeitų, kad giruosi ax.gif Nu bet gal taip ir yra g.gif Giriuosi ir džiaugiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruti: 14 birželio 2010 - 18:04
QUOTE(Ruti @ 2010 06 14, 18:55)
Kikirike, Smiltutė nuostabiai graži  wub.gif

Aš šiandien vis tik atidaviau vėl duoklę troliukams. Nutariau, kad man nepamaišytų truputį daugiau laimės, tai papirkau laimės mazgą  biggrin.gif 

Pagal tą temą apie turtuoles išeitų, kad giruosi  ax.gif Nu bet gal taip ir yra  g.gif Giriuosi ir džiaugiuosi  bigsmile.gif

laimės niekada nebus per daug mirksiukas.gif aš laimės mazgą laimėjau ir labai džiaugiuosi juo blush2.gif

o aš gi dabar turiu dilemą,ka tokio už lipdukus pajamti ,nes gi turiu net penkis lipukus - dabar gi mastau ka ant fantazijos kabinti - kūdikis mergaitė, Jūsų dovanota coliukė, dar du kažkokius reikia išsirinkti kur duos prie grandinėlės ir dar vieną kur už lipdukus g.gif dabar dilema,nes aš noriu kur brangiau nei 79Lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 06 14, 18:35)
laimės niekada nebus per daug  mirksiukas.gif aš laimės mazgą laimėjau ir labai džiaugiuosi juo  blush2.gif

o aš gi dabar turiu dilemą,ka tokio už lipdukus pajamti ,nes gi turiu net penkis lipukus - dabar gi mastau ka ant fantazijos kabinti - kūdikis mergaitė, Jūsų dovanota coliukė, dar du kažkokius reikia išsirinkti kur duos prie grandinėlės ir dar vieną kur už lipdukus  g.gif dabar dilema,nes aš noriu kur brangiau nei 79Lt  doh.gif

gal pvz du lotoso žiedus paimk g.gif jie turėtų gražiai ant fantazijos atrodyt, jei suvertum pvz paskutinius ax.gif čia turiu omeny dvigubą fantaziją mirksiukas.gif
arba derink ką nors ružavo prie kūdikio-mergaitės bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruti: 14 birželio 2010 - 18:42