Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar turite vienodų karoliukų? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Kikirike @ 2010 06 13, 23:35)
tai va,mano mažoji Smiltutė  ax.gif na dar ir aš biškuti  ax.gif

Koks grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 14, 14:29)
Nereikia mirksiukas.gif siokinau, siokinau, bet va dabar persigalvojau...pinigu gaila... doh.gif 

http://shop.ebay.com...n...m=&_ipg=200

O paskui dar viena kita is cia pasiimsi, ir tada laikykis....kaip pavydesim mes tau... doh.gif :

http://www.beadsensa...ions/15/15.html

Cia dar tau:

http://cgi.ebay.com/...=item2eada8902a

Jooo, jei jau turtuoles , tai reikia taip, kad mazai nepasirodytu. mirksiukas.gif

O sand as vis tiek suzvejosiu, gali cia nesierzint. smile.gif
Atsakyti
Na ką...Ievos soduose apžiūrėjau labradoritą. Nea, nepriaugau iki jo. Na aišku, jis vienas tebuvo, bet toks murzius schmoll.gif Mano katinas švaresnis biggrin.gif Patiko padūmavęs o...nu tokia pavadinimų žinovė, kad kol daėjau iki mašinos pamiršau doh.gif Bet nesistengiau užfiksuoti, nes nusipirkau vietoj kankolo kvepalų smile.gif Taip kad...minčių, kaip ką daryti turiu smile.gif Dėkui, kad nukreipėt akis tinkama linkme wink.gif wub.gif
Papildyta:
Beje, šnd mačiau merginą, kuri turėjo iš silver sičio prisidėjusi karolių. VA ČIA GALI DĖTI MANE Į FYFŲ skyrelį tongue.gif Bet kažkaip net nosis pasirietė (na aišku ir amžius mano solidesnis, tad papuošalas turi daugiau pakainuoti), bet...nušoviau piktu žvilgsniu lotuliukas.gif
Atsakyti
Kikirike sveikinimai Tau ir daug daug visokiu paciu geriausiu linkejimu Smiltelei 4u.gif

O as va savaitgali dar neatausus gimtadienio progai gavau vel karoliu. Nu cia pasakojau kad bendradarbe padovanojo tokius man ne trolinius, ir kad turiu nesiot dabar ant apyrankes g.gif tai va vakar dar gavau tris karoliu is silver sicio doh.gif nors siunciau troliu nuoroda ir sakiau, va imk paziurek cia ir varyk pirkt man is akropolio arba panoramos ar VCUP'o bet ne schmoll.gif gavau tris karolius, bet ne tuos, kurie man sukeltu dideli dziaugsma... nu bet ka, teks nesiot ir tuos, galvoju reiks atskira payranke nupirkt netroliniams karoliams nes jau ju daugeja pas mane labiau nei troliu blink.gif

Bet va uz keliu valandu varau isminties pasijamt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Campanada: 14 birželio 2010 - 15:44
QUOTE(light blue @ 2010 06 14, 16:27)
Na ką...Ievos soduose apžiūrėjau labradoritą. Nea, nepriaugau iki jo. Na aišku, jis vienas tebuvo, bet toks murzius schmoll.gif Mano katinas švaresnis biggrin.gif Patiko padūmavęs o...nu tokia pavadinimų žinovė, kad kol daėjau iki mašinos pamiršau doh.gif

ten buvo Duminis Kvarcas arba kitaip Dumingas Topazas, labai grazus karolis wub.gif
Sakoma, kad dūminis kvarcas yra tarsi įrodymas, jog meilės šviesa gali prasiskverbti net tamsiausioje naktyje. Be to, jis sugeria negatyvias mintis ir sugrąžina mus į tikrovę, apvalydamas ir stiprindamas mūsų sielas.
Topazo pavadinimas kildinamas iš Sanskrito kalbos žodžio „tapas“: tai „ugnis“ bei „tyra energija“. Šis akmuo atbaido blogį ir pakeičia jį meile.

O kas del Labradorito, tai man kuo murzinesnis ir tamsesnis tai tuo graziau mirksiukas.gif Labradoritas
Šis akmuo dar vadinamas virsmo bei žvaigždės akmeniu. Sakoma, kad jis talpina savyje žvaigždžių dulkes, o melsvai žalsva šviesa, mirguliuojanti akmens viduje – tai žvaigždžių ūkanos šviesa, įkvėpta ateivių iš nežinomų planetų... Suteikia jėgos ir stiprybės.

doh.gif kas man cia dabar uzejo, uzsiimineju svietejiska veikla lotuliukas.gif Mane akmenai veza tik nuo praeitos savaites, iki tol ne akies krasteliu nezvilgciojau, bet jau teks visus surinkt man juos bent po viena, tada apsiraminsiu hihihi.gif assa.gif
Papildyta:
QUOTE(Campanada @ 2010 06 14, 16:42)
Bet va uz keliu valandu varau isminties pasijamt  thumbup.gif

tai bent patapsi ismintinga 4u.gif thumbup.gif Man sis karolis pats graziausias is visu visu ... bydsu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 14 birželio 2010 - 15:56
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 14, 16:52)
tai bent patapsi ismintinga  4u.gif  thumbup.gif Man sis karolis pats graziausias is visu visu ... bydsu  wub.gif

A jooooo... jau tokia ismintinga busiu kad ne tas zodis, reiktu jau gal man g.gif kiek galima kaip su propeleriu siknoj lakstyt ir duotis kaip beprotei, reik jau surimtet, istekejus motera kaip ne kaip g.gif nu ziuresim ar man tas karolis pades bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Campanada @ 2010 06 14, 16:42)
O as va savaitgali dar neatausus gimtadienio progai gavau vel karoliu. Nu cia pasakojau kad bendradarbe padovanojo tokius man ne trolinius, ir kad turiu nesiot dabar ant apyrankes  g.gif  tai va vakar dar gavau tris karoliu is silver sicio  doh.gif  nors siunciau troliu nuoroda ir sakiau, va imk paziurek cia ir varyk pirkt man is akropolio arba panoramos ar VCUP'o bet ne  schmoll.gif  gavau tris karolius, bet ne tuos, kurie man sukeltu dideli dziaugsma... nu bet ka, teks nesiot ir tuos, galvoju reiks atskira payranke nupirkt netroliniams karoliams nes jau ju daugeja pas mane labiau nei troliu blink.gif

Bet iš kur pas žmones toks noras dovanot niekalus ir dar dideliais kiekiais unsure.gif doh.gif Juk vienas trolinis karoliukas būtų kainavęs panašiai tiek kiek tie trys silversitiniai, o džiaugsmo tai šimteriopai daugiau būtų suteikęs...
Atsakyti
Fontenay, aš tas reikšmes irgi pasiskaičiau. Apie topazą sau pamaniau, kad ot būtų gerai, jei mane nuo visokio pikto trolyne saugotų, protą apšviestų teisingai lotuliukas.gif
Mano apyrankė ir taip murzė, noriu jau šviesinti, bet kažkaip manau, kol neturėsiu tiek karolių, kad galėčiau kitus neverti, tol ji bus murzė. Apie kvarcą padūmosiu vieno įvykio smile.gif

beje, jau turiu fantaziją su elfiuke, tikrai ji man daug žavesnė, nei perliukas wub.gif nors mazgė sakė, kodėl tokį turi, jis feka doh.gif Na bet gal trimetės nuomonės nesuabsoliutinsiu biggrin.gif

Atsakyti
Siuo metu vyksta beaddealerusa aukcionas : http://shop.ebay.com...?...from=&_ipg=
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 06 14, 16:59)
Bet iš kur pas žmones toks noras dovanot niekalus ir dar dideliais kiekiais unsure.gif  doh.gif Juk vienas trolinis karoliukas būtų kainavęs panašiai tiek kiek tie trys silversitiniai, o džiaugsmo tai šimteriopai daugiau būtų suteikęs...

Nu vat as tos logikos irgi nesupratau... nu bet jau faktas pries nosi... nusivylimas aisku yra, nes tikrai uz ta pacia kaina gautu viena troli... nu bet nieka as guodziuosi mintimi, kad vakare jau ciupinesiu isminti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Campanada: 14 birželio 2010 - 16:04
QUOTE(light blue @ 2010 06 14, 17:00)
beje, jau turiu fantaziją su elfiuke, tikrai ji man daug žavesnė, nei perliukas wub.gif nors mazgė sakė, kodėl tokį turi, jis feka doh.gif Na bet gal trimetės nuomonės nesuabsoliutinsiu biggrin.gif

4u.gif , o dukrele pasake ka galvoja lotuliukas.gif hah.gif
as dar nepribrendau iki fantazijos, bet kai pradesit det nuotraukas i foruma su savosiom, va tada neatsilaikysiu jauciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 14, 17:02)
Siuo metu vyksta beaddealerusa aukcionas : http://shop.ebay.com...?...from=&_ipg=

Nuuu ačiūūūū biggrin.gif
Atsakyti