Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar turite vienodų karoliukų? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(light blue @ 2010 06 13, 16:09)
Rasidai va skypu rašiau (bet ji lėta sraigė biggrin.gif) turiu žmogų, kuris man gali iš ten atvežti vežimuką ir dar ko nors. Rasida kalbėjo, kad unikos pigiai gavosi, bet kiek beskaičiuoju, man nieko pigaus nesigauna (sorry, kad žodį PIGU vartoju turtuolių temoje tongue.gif) Ar čia kokia unikų akcija buvo, ar kaip? Man aštuoniasdešimt litukų juos susiskaičiuoja už štuką g.gif

Sraigė palieka įjungtą kompą ir nesėdi namie savaitgalį smile.gif
Atsakyti
Nors ir naujoke as,bet sveikinu Smilte ir jos mamyte-labai siltos foto,aukit sveikos wub.gif
------------------

[quote=Erszebeth,2010 06 13, 12:25]
Dasha, ot nuskilo thumbup.gif

Pasirodom ir mes į kailinių trolių temą lotuliukas.gif

nerealus katinas thumbup.gif
---------

P>S> cia as noriu karaliu,ale per ebay nemoku pirkt schmoll.gif doh.gif
--------

Dar-siandien ir pas mane apyrankej nutupe zvirblis-nugi neblogai jam tupisi apyrankej,grzus karolis.Vilniuj dar vienas tupi panoramoj,kitas-VCUP treciam aukste.O kinietiski karoliai-irgi suretirinti?

Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 06 13, 23:39)
O kinietiski karoliai-irgi suretirinti?

Limited.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 13, 22:56)
Gražuolytė 

ačiū blush2.gif

QUOTE(nidalaura @ 2010 06 13, 23:06)

Oi, kokia mergyte  As dar pries katinu grozi gal kaip ir atsilaikysiu, bet jei pradesit i foruma tokius leliukus det... reiks pirkt, kokia akcija nutaikius 

nu tai nutaikyk kokią akciją atrakciją ir pirk mirksiukas.gif

QUOTE(Noa @ 2010 06 13, 23:13)
Tiks bigsmile.gif

Yik klausyk, ar tau dabar tos fantazijos tikrai reikia? g.gif  Aš tai kai lelius mažus turėjau, visas grandinėles buvau ilgam padėjus. Nes labai jau greit tos grandinėlės mažiukams pirščiukams įdomios pasidaro O tada žinai - capt, trūkt  Tai vieną triskart sulitavo, ir paskui jau padėjau

Aš čia iš ūkinės pusės biggrin.gif

hm...nu šiaip aš ant kaklo grandinėlės kaip ir nenenšioju,tai nelabai ir kabinėjosi g.gif gal ir teisi...nu bet tik iš namų išeinant užsidėčiau tada ir ne taip kabinėtųsi,o jei fantaziją dar su užsegimu,tai manau netabaluos labai žemai,tai ir nečiupins blush2.gif nu net nežinau,kažkaip norisi man jos blush2.gif

QUOTE(rasida @ 2010 06 13, 23:21)
Koks grožis  Prašom gerą marčią auginti

tep tep,auginsim blush2.gif
QUOTE(danske @ 2010 06 13, 23:22)
Kokia grazuolyte, net silpna tokia pamacius.  Dar karta sveikinu

ačiū ax.gif

QUOTE(Tacita @ 2010 06 13, 23:39)
Nors ir naujoke as,bet sveikinu Smilte ir jos mamyte-labai siltos foto,aukit sveikos

ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 06 13, 23:59)
gal ir teisi...nu bet tik iš namų išeinant užsidėčiau tada ir ne taip kabinėtųsi,o jei fantaziją dar su užsegimu,tai manau netabaluos labai žemai,tai ir nečiupins  blush2.gif nu net nežinau,kažkaip norisi man jos  blush2.gif

Ai nu - norisi, tai ir pirk, bus atsiminimas, va, sakysi, vaike mano, grandinėlei metų kiek tau biggrin.gif

Iš mano patirties - tai gal kaip tik geriau, kur žemiau - gi ne palei bambą tas vaikas būna biggrin.gif Pirk verčiau tokią, kad ir palaidą ir dvigubą nešiot eitų, pasireguliuosi. Nu nesurūdys gi, blogiausiu atveju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 14, 00:28)
Ai nu - norisi, tai ir pirk, bus atsiminimas, va, sakysi, vaike mano, grandinėlei metų kiek tau biggrin.gif

Iš mano patirties - tai gal kaip tik geriau, kur žemiau - gi ne palei bambą tas vaikas būna biggrin.gif Pirk verčiau tokią, kad ir palaidą ir dvigubą nešiot eitų, pasireguliuosi. Nu nesurūdys gi, blogiausiu atveju biggrin.gif

tai taip,taip ir noriu kad būtų galima ir ilgesnę ir trumpesnę nešioti ax.gif o šiaip tai tikrai daugiau sentimentai žaidžia,šiaip ar taip apie ją galvojau,o dabar dar proga,mat odinukę gausiu gimtadieniui,o fantazijos lyg ir niekas dar nežadėjo dovanoti,tai pati pasidovnosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 06 14, 00:46)

Pirk pirk fantaziją mirksiukas.gif Tokią gražuolę turi, bus su kuo dalytis, kai paaugs biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, Kikire, na gražuolė Smiltytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 13, 21:28)

nu labai jis dailus, reiks pamąstyti g.gif

KIKIRIKE, kokie vaizdai wub.gif Šilti, šviesūs, ramybė ir meilė wub.gif wub.gif

Dasha, man rodos Tave sapnavau, bet dėl kirpėjos, ne dėl trolių doh.gif O trolius sapnavau ir naudojau kaip skaitliukus doh.gif Tuos senovinius g.gif Matyt visko per daug turiu, reikia skaitliukus iš trolių pasigaminti, skaičiavimui lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rasida @ 2010 06 13, 23:32)
Sraigė palieka įjungtą kompą ir nesėdi namie savaitgalį smile.gif

užtat ir klaidimi tongue.gif kalbinu kalbimu ir vis atsakais ateina po dešimtos lotuliukas.gif
Papildyta:
o tą pilką labradoritą kur nors pas mus rasti galėčiau? gal toks murzius nėra populiarus ?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 06 14, 09:10)
nu labai jis dailus, reiks pamąstyti g.gif
o tą pilką labradoritą kur nors pas mus rasti galėčiau? gal toks murzius nėra populiarus ?biggrin.gif

Manau kad rastai kiekvienam troliu taske, nes jis yra kataloginis mirksiukas.gif . Ir kad populiarus tai tikrai, nes kaip sake forumietes kad puosia bet kokia apyranke sis akmuo ir turi kas antra tikriausiai is musu mirksiukas.gif
Va praeita savaite man Rasida papirko Kaune thumbup.gif . Va manasis thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 14 birželio 2010 - 08:36
QUOTE(light blue @ 2010 06 14, 08:10)

Dasha, man rodos Tave sapnavau, bet dėl kirpėjos, ne dėl trolių doh.gif O trolius sapnavau ir naudojau kaip skaitliukus doh.gif Tuos senovinius g.gif Matyt visko per daug turiu, reikia skaitliukus iš trolių pasigaminti, skaičiavimui  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir dėl kirpėjo tinka good.gif O skaitliukai tai neblogi tokie... Kiek ten tų kankolų būna net nepamenu, tik tikrai nemažai bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Fontenay @ 2010 06 14, 08:29)
....
Va praeita savaite man Rasida papirko Kaune thumbup.gif . Va manasis  thumbup.gif

Oj koks gražus - jis ir realiai toks tamsus? Peleninis? Mano tai lengvai skaidrus - toks vaizdas, kad iš vidaus auksine šviesa šviečia bigsmile.gif
Papildyta:
Light blue, o dūminis labai superinis, aš ir mgalvoju ar jo man reik labiau ar onikso mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 06 13, 22:35)
tai va,mano mažoji Smiltutė  ax.gif na dar ir aš biškuti  ax.gif

Dieve, koks grozis, ir dukrytes ir mamytes wub.gif Jau tikrai, jei tokias nuotraukas pradesit kelt, tai tikrai dar dukriuko pagranduko uzsimanysiu.... doh.gif Ir taip dar is reto pasvajoju,...o cia su vis...net susigraudinau... nu as tokia, net silpna kai pamatau kudikelius... Pats graziausias momentas...tai kad megaukis tuo kikirike...nes vaikiukai greit praauga... 4u.gif Sveikatytes jums abiem 4u.gif Ir kuo maziau bemiegiu naktu 4u.gif

Ir laba ryta visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 14, 09:29)
Manau kad rastai kiekvienam troliu taske, nes jis yra kataloginis mirksiukas.gif . Ir kad populiarus tai tikrai, nes kaip sake forumietes kad puosia bet kokia apyranke sis akmuo ir turi kas antra tikriausiai is musu mirksiukas.gif
Va praeita savaite man Rasida papirko Kaune thumbup.gif . Va manasis  thumbup.gif

Aikit sau... doh.gif su savo labradoritais, jau keturis papirkau...ir dar itariu ne pabaiga... g.gif Ir dar galvoju kuri karoliu dar papirkt urmu...Tas variantas Tvynes su naslaitem(retirinem) superinis...bet gi nekopijuosi...tai va galvoju dar gal su oniksu.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(rasida @ 2010 06 13, 23:56)

Nu tu nepasakok, ba nespesiu surinkt doh.gif ispirks visus... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 14 birželio 2010 - 09:18