Labukas mielosios brangiosios Trolistės
Mes jau namučiuose Dar neseniai namuose,tai nieko neskaičiau nes nespėjau
Aš neturiu kaip žodžiai apsakyti aprašyti kokią Jūs man staigmeną suorganizavote Aš buvau šokiruota ir ašarėlę nubraukiau,nu taip miela,nu taip faina,o jau parinkote tai super Aišku dar nespėjau foto įsikelti su Smiltute iš fotiko tai kai turėsiu butinai parodysiu savo coliukę ir vieną ir kitą
Aš netgi jau sumąsčiau,kad šitiems dviems brangiems karoliukams pirksiu fantaziją,nes jie man labai ypatingi
DIDELIS AČIŪ UŽ TOKIĄ YPATINGĄ DOVANĄ IR YPATINGĄ DĖMESĮ
QUOTE(Noa @ 2010 06 13, 17:24)
Sveikos, ar jūs siunčiates pačios iš tos nuorodos troliukus? man reiketu 2 vnt, gal kuri parsiustu, jei pinigelius pervesciau?
Papildyta:
ir ka reiškia "žymeta"? ar jie kitokie kokie nors neišmanau visiškai, tik dovanų turiu nupirkt krikštaduktei
QUOTE(Kikirike @ 2010 06 13, 18:12)
Sveika sugrizus brangioji o tau nebutina skaityt ,nesivargink geriau , mes nieko naujo neprirasem , apart coliukes isrinkimo ir savo "milijonu" demonstravimo
tu pailsek , apsiprask namuciuose su nauja gyventoja , o va tada teks tau padirbet, nes mes labai laukiam fotoreportazu
QUOTE(light blue @ 2010 06 13, 16:09)
Laba. Na šį kartą ne kankolais grožėjausi, o katinukais Nerealūs Teks man saviškį išprievartauti šalia trolių prigulti Respektą perduodam tos pačios genties antstovui - Erszebeth pilkiniui Bet mylėčiau ir kitus, silpna kuo kašarų
Kažkada siūlėt, kaip katiną įamžinti karolyje, bet...neužkliuvo karolis tas katės Kas dar gali tikti?
Kažkada siūlėt, kaip katiną įamžinti karolyje, bet...neužkliuvo karolis tas katės Kas dar gali tikti?
Elfas taip pat siunčia linkėjimus giminaičiui Kad myli kašarus, ir iš avataro matosi
Katei įamžinti yra du sidabriukai, didelė katė ir kačiukas. Abu nepatiko? Tada dar yra laukinė katė - stikliukas. Arba galima priskirti karoliuką pagal charakterį, vardą ir pan. Maniškį simbolizuoja "Elf bead", nes jo vardas Elfas, be to, tas nykštukas su pele O šiaip rusų mėlynajam pažymėti idealiai tinka labradoritas
QUOTE(Kikirike @ 2010 06 13, 18:12)
Sveika sugrįžusi A lipduką radai?
QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2010 06 13, 18:16)
Sveikos, ar jūs siunčiates pačios iš tos nuorodos troliukus? man reiketu 2 vnt, gal kuri parsiustu, jei pinigelius pervesciau?
Papildyta:
ir ka reiškia "žymeta"? ar jie kitokie kokie nors neišmanau visiškai, tik dovanų turiu nupirkt krikštaduktei
Papildyta:
Yra kas siuntėsi. Žymėta reiškia įspaustos raidės LAA ir 925S. Pradėta žymėti nuo 2007, jei gerai pamenu, metų, tad jeigu karoliukas nežymėtas, tikriausiai pagamintas anksčiau.
Koks tas labradoritas? Gal domintų?
QUOTE(light blue @ 2010 06 13, 21:24)
Koks tas labradoritas? Gal domintų?
http://www.trollbead...(Base_EUR).aspx
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 13, 21:28)
Jis tikras gražuolis Ir papuošia kiekvieną apyrankę
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 13, 21:26)
Yra kas siuntėsi. Žymėta reiškia įspaustos raidės LAA ir 925S. Pradėta žymėti nuo 2007, jei gerai pamenu, metų, tad jeigu karoliukas nežymėtas, tikriausiai pagamintas anksčiau.
Ačiū už atsakymą
Jei kas ketina siųstis labai prašau prijunkit ir mane prie užsakymo krikštaduktei jau nupirkau grandinele ir pora troliukų, gimtadieniui vel užsisake
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 13, 21:44)
tesiant kaciu tema, pasirodysiu ir as , kokia turejau kadaise siamo kate , vardu Tina, nuotrauka sena, teko nuskanuot . Tuo metu dar troliu nebuvo LT , tai nesiojo "auksine cypočka"
Oho kokia akrobatė
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 13, 18:49)
Sveika sugrizus brangioji
tai vat kelias foto norėčiau įmesti,bet ten tik mažoji coliukė,be trolių a galima? nes dar troliams fantazijos nenusipirkau
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 13, 20:26)
tep tep,radau lipduką ačiū labai dar karteli,nu sakau merginos,jūs pavarot,aš net apsižliumbiau