Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar turite vienodų karoliukų? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labukas mielosios brangiosios Trolistės 4u.gif

Mes jau namučiuose ax.gif Dar neseniai namuose,tai nieko neskaičiau nes nespėjau blush2.gif
Aš neturiu kaip žodžiai apsakyti aprašyti kokią Jūs man staigmeną suorganizavote bigsmile.gif 4u.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif Aš buvau šokiruota ir ašarėlę nubraukiau,nu taip miela,nu taip faina,o jau parinkote tai super thumbup.gif wub.gif Aišku dar nespėjau foto įsikelti su Smiltute iš fotiko tai kai turėsiu butinai parodysiu savo coliukę blush2.gif ir vieną ir kitą blush2.gif

Aš netgi jau sumąsčiau,kad šitiems dviems brangiems karoliukams pirksiu fantaziją,nes jie man labai ypatingi blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

DIDELIS AČIŪ UŽ TOKIĄ YPATINGĄ DOVANĄ IR YPATINGĄ DĖMESĮ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 13, 17:24)

Sveikos, ar jūs siunčiates pačios iš tos nuorodos troliukus? man reiketu 2 vnt, gal kuri parsiustu, jei pinigelius pervesciau? ax.gif
Papildyta:
ir ka reiškia "žymeta"? blush2.gif ar jie kitokie kokie nors blush2.gif neišmanau visiškai, tik dovanų turiu nupirkt krikštaduktei doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 06 13, 18:12)
Mes jau namučiuose  ax.gif Dar neseniai namuose,tai nieko neskaičiau nes nespėjau  blush2.gif

Sveika sugrizus brangioji 4u.gif 4u.gif 4u.gif clap.gif o tau nebutina skaityt liezuvis.gif,nesivargink geriau ax.gif irnesakyk.gif , mes nieko naujo neprirasem mirksiukas.gif , apart coliukes isrinkimo ir savo "milijonu" demonstravimo lotuliukas.gif

tu pailsek , apsiprask namuciuose su nauja gyventoja 2.gif soske.gif , o va tada teks tau padirbet, nes mes labai laukiam fotoreportazu mirksiukas.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 13 birželio 2010 - 18:04
QUOTE(light blue @ 2010 06 13, 16:09)
Laba. Na šį kartą ne kankolais grožėjausi, o katinukais wub.gif Nerealūs wub.gif Teks man saviškį išprievartauti šalia trolių prigulti lotuliukas.gif Respektą perduodam tos pačios genties antstovui -  Erszebeth pilkiniui wub.gif Bet mylėčiau ir kitus, silpna kuo kašarų wub.gif
Kažkada siūlėt, kaip katiną įamžinti karolyje, bet...neužkliuvo karolis tas katės g.gif Kas dar gali tikti?

Elfas taip pat siunčia linkėjimus giminaičiui drinks_cheers.gif Kad myli kašarus, ir iš avataro matosi biggrin.gif
Katei įamžinti yra du sidabriukai, didelė katė ir kačiukas. Abu nepatiko? Tada dar yra laukinė katė - stikliukas. Arba galima priskirti karoliuką pagal charakterį, vardą ir pan. Maniškį simbolizuoja "Elf bead", nes jo vardas Elfas, be to, tas nykštukas su pele biggrin.gif O šiaip rusų mėlynajam pažymėti idealiai tinka labradoritas ax.gif

QUOTE(Kikirike @ 2010 06 13, 18:12)

Sveika sugrįžusi wub.gif A lipduką radai? blush2.gif

QUOTE(Jūros*gėrybė @ 2010 06 13, 18:16)
Sveikos, ar jūs siunčiates pačios iš tos nuorodos troliukus? man reiketu 2 vnt, gal kuri parsiustu, jei pinigelius pervesciau?  ax.gif
Papildyta:
ir ka reiškia "žymeta"?  blush2.gif ar jie kitokie kokie nors  blush2.gif neišmanau visiškai, tik dovanų turiu nupirkt krikštaduktei doh.gif  doh.gif

Yra kas siuntėsi. Žymėta reiškia įspaustos raidės LAA ir 925S. Pradėta žymėti nuo 2007, jei gerai pamenu, metų, tad jeigu karoliukas nežymėtas, tikriausiai pagamintas anksčiau.
Atsakyti
Koks tas labradoritas? Gal domintų?
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 06 13, 21:24)
Koks tas labradoritas? Gal domintų?

http://www.trollbead...(Base_EUR).aspx
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 13 birželio 2010 - 20:30
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 13, 21:28)

Jis tikras gražuolis thumbup.gif Ir papuošia kiekvieną apyrankę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 13, 21:26)
Yra kas siuntėsi. Žymėta reiškia įspaustos raidės LAA ir 925S. Pradėta žymėti nuo 2007, jei gerai pamenu, metų, tad jeigu karoliukas nežymėtas, tikriausiai pagamintas anksčiau.

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Jei kas ketina siųstis labai prašau prijunkit ir mane prie užsakymo ax.gif krikštaduktei jau nupirkau grandinele ir pora troliukų, gimtadieniui vel užsisake doh.gif
Atsakyti
tesiant kaciu tema, pasirodysiu ir as ax.gif , kokia turejau kadaise siamo kate wub.gif , vardu Tina, nuotrauka sena, teko nuskanuot doh.gif . Tuo metu dar troliu nebuvo LT schmoll.gif , tai nesiojo "auksine cypočka" smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 13, 21:44)

Užskaitom, nes trolių nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 13, 21:44)
tesiant kaciu tema, pasirodysiu ir as ax.gif , kokia turejau kadaise siamo kate wub.gif , vardu Tina,  nuotrauka sena, teko nuskanuot doh.gif . Tuo metu dar troliu nebuvo LT schmoll.gif , tai nesiojo "auksine cypočka" smile.gif

Oho kokia akrobatė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 13, 18:49)
Sveika sugrizus brangioji 

tai vat kelias foto norėčiau įmesti,bet ten tik mažoji coliukė,be trolių blush2.gif a galima? blush2.gif nes dar troliams fantazijos nenusipirkau blush2.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 13, 20:26)

Sveika sugrįžusi  wub.gif A lipduką radai?  blush2.gif

tep tep,radau lipduką bigsmile.gif ačiū labai dar karteli,nu sakau merginos,jūs pavarot,aš net apsižliumbiau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti