Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar turite vienodų karoliukų? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Jetus, niekada nemačiau gamtoj pelėdų, kaip norėčiau bigsmile.gif

QUOTE(erilukaha @ 2010 06 13, 13:32)
Troliai prie zinduoliu... g.gif As tai juos atskirai skaiciuociau, nes ir taip aisku, kad ju butu daugiausia... Man pasirode, kad ropliu dar nemazai... g.gif

Ir dar vabzdžių yra - skarabėjus ir boružė biggrin.gif

Dar augalus suskaičiuokit, kur vienaskilčiai ir kur dviskilčiai biggrin.gif
Atsakyti
Laba. Na šį kartą ne kankolais grožėjausi, o katinukais wub.gif Nerealūs wub.gif Teks man saviškį išprievartauti šalia trolių prigulti lotuliukas.gif Respektą perduodam tos pačios genties antstovui - Erszebeth pilkiniui wub.gif Bet mylėčiau ir kitus, silpna kuo kašarų wub.gif
Kažkada siūlėt, kaip katiną įamžinti karolyje, bet...neužkliuvo karolis tas katės g.gif Kas dar gali tikti?

Kitas dalykas...papasakokite plačiau apie tą daną. Rasidai va skypu rašiau (bet ji lėta sraigė biggrin.gif) turiu žmogų, kuris man gali iš ten atvežti vežimuką ir dar ko nors. Rasida kalbėjo, kad unikos pigiai gavosi, bet kiek beskaičiuoju, man nieko pigaus nesigauna (sorry, kad žodį PIGU vartoju turtuolių temoje tongue.gif) Ar čia kokia unikų akcija buvo, ar kaip? Man aštuoniasdešimt litukų juos susiskaičiuoja už štuką g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 13 birželio 2010 - 15:11
o idomu kuriu daugiau trolisciu yra su katem ar su suniukais? siandien toki suni kikoj maciau japonu kuoduotasis (be kailio tik su skiautere kailine, kojom ir uodega) ir beplauke ziurke dar blink.gif
tai jau isiviazduoju namus - beplaukis suo, sfinksas ir plika ziurke lotuliukas.gif geras butu thumbup.gif

Noa taviskis Kuzma, tip top mano tevu Nagis pagal demes bigsmile.gif
Visu katinai faini ar pukuoti ar pliki mirksiukas.gif o dar kai su troliuku draugija thumbup.gif devoniukai tai man tokie papiktinti velniukai atrodo is snukucio smile.gif

Maniskis dabar vyrui padeda gele persodint, vienas is vienos puses uzkasa o kitas is kitos vazono puses atkasineja lotuliukas.gif

Siandien buvau Megoj - maciau dar kinieciu sidabriuku nemazai ir nefritu yra dar keletas, zvirblio neturi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 06 13, 16:09)
Kitas dalykas...papasakokite plačiau apie tą daną. Rasidai va skypu rašiau (bet ji lėta sraigė biggrin.gif) turiu žmogų, kuris man gali iš ten atvežti vežimuką ir dar ko nors. Rasida kalbėjo, kad unikos pigiai gavosi, bet kiek beskaičiuoju, man nieko pigaus nesigauna (sorry, kad žodį PIGU vartoju turtuolių temoje tongue.gif) Ar čia kokia unikų akcija buvo, ar kaip? Man aštuoniasdešimt litukų juos susiskaičiuoja už štuką g.gif

Ten yra papigiaji ir pabrangiaji unikų, kuo jos skiriasi, neįsivaizduoju biggrin.gif va tos papiginės, atsiprašau irgi už žodį biggrin.gif
Special offers vadinasi: http://www.diamonds4...4ff3qhq1af4ls30
Po 80 kronų, o ne litų, tai krona gi - apie puslitį...

QUOTE(ewidenta @ 2010 06 13, 16:16)
siandien toki suni kikoj maciau japonu kuoduotasis (be kailio tik su skiautere kailine, kojom ir uodega) ir beplauke ziurke dar  blink.gif
tai jau isiviazduoju namus - beplaukis suo, sfinksas ir plika ziurke  lotuliukas.gif geras butu  thumbup.gif

Tai dar vyro skusto reiktų bigsmile.gif Kad derėtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 06 13, 16:09)

http://www.diamonds4...-c-369_651.html
SPECIAL OFFER cia jos yra po 11 EUR, tai be siuntimo iseina 39 Lt.
tu kitur ziurejai kur po 24 EUR.
va jau NOA aplenke mane su paaiskinimu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 13 birželio 2010 - 15:26
tai aš dūrikė ne tokį kursą kronos pažiūrėjau g.gif DĖKUI biggrin.gif
Atsakyti
Vauu, ne tik karoliai žavūs, bet ir katinai. Man bent jau kol kas nelemta tokio augintinio turėti namuose - mažasis alergiškas katėms verysad.gif ax.gif
Gaila, bet pas tą daną tarp unikų, kurios pigios, nerandu sau gražių doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 13 birželio 2010 - 15:33
QUOTE(Bitelė @ 2010 06 13, 16:32)

jos net nezymetos LAA doh.gif matomai labai senos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 13, 16:37)
jos net nezymetos LAA  doh.gif matomai labai senos  g.gif

Jei rasčiau gražią, tai nekreipčiau dėmesio, kad nepažymėtos, bet kad man jos ten visos tokios keistos: lyg mažos, lyg kreivos, lyg šleivos blush2.gif O gal čia mano monitorius tik taip rodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2010 06 13, 16:32)
Vauu, ne tik karoliai žavūs, bet ir katinai. Man bent jau kol kas nelemta tokio augintinio turėti namuose - mažasis alergiškas katėms verysad.gif  ax.gif

jau kokius penkis kartus unikas ten žiūrinėju, nu porą gal kažkaip išspausčiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 13, 16:37)
jos net nezymetos LAA  doh.gif matomai labai senos  g.gif

antikvaras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2010 06 13, 16:39)
Jei rasčiau gražią, tai nekreipčiau dėmesio, kad nepažymėtos, bet kad man jos ten visos tokios keistos: lyg mažos, lyg kreivos, lyg šleivos blush2.gif O gal čia mano monitorius tik taip rodo lotuliukas.gif

nemoka nufotkint gal kaip reikiant smile.gif . nu viena as is jo turiu , tai nei kreiva nei sleiva thumbup.gif .Rasida daugiau pasakytu, ji ten papirkus mirksiukas.gif .
Atsakyti
Turiu 3 unikas tas akcijines, nei šleivos, nei kreivos. Iš trijų, tik 1 žymėta.
Atsakyti