Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar turite vienodų karoliukų? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 13, 11:25)
..

Pasirodom ir mes į kailinių trolių temą  lotuliukas.gif

Negaliu ramiai žiūrėt į tokias jūsų foto.. ne ga liu doh.gif nes imu trolių nebematyt, tik kiskas wub.gif Kokie visų gražūs augintiniai.. labai miela. Na, susikaupiau ir į apyrankę užmečiau akį, ale gi kas ten per du juodi karoliai ir tap jų? Vienas suprantu užsisukusi Donna, o kiti du?
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 13, 12:31)
Oi, oi ir vel mes arzinames... bigsmile.gif  ax.gif  O kodel jusu Dona uzsisukus...A,a,a...ar prie  juodos apyrankes, tas baltas taskiukas atseit nedera  g.gif

Ir aplamai, galiu pasakyt, kad visu bendras bruozas dar vienas yra...godumas... blink.gif
Zinot kodel...Pas visas beveik yra kailiniutis, pas vienas usuotas, pas kitas dar koks nors...bet ne vienos kailiniuotis neturi ant kaklo grandineles...va pas man jei butu, tai tikrai uzkabinciau kokia odinuke su karoliuku vienu...bet kadangi godumas ir man budingas, tai gal todel isvis neturiu jokio usuoto padaro  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ...

Užtat kailinius kokius turi ir žiemą vasarą trina irnesakyk.gif

QUOTE(danske @ 2010 06 13, 12:39)
Erilukaha, toks jausmas , kad mums reikia ieskotis katinu.

Taip, katinams prioritetas drinks_cheers.gif Ne veltui katiną žyminčių karoliukų yra daugiausia, lyginant su kitais gyvūnais. Na, gal dar vėžlys ar gyvatė tiktų unsure.gif

QUOTE(Dasha @ 2010 06 13, 12:46)
Negaliu ramiai žiūrėt į tokias jūsų foto.. ne ga liu  doh.gif  nes imu trolių nebematyt, tik kiskas  wub.gif Kokie visų gražūs augintiniai.. labai miela. Na, susikaupiau ir į apyrankę užmečiau akį, ale gi kas ten per du juodi karoliai ir tap jų? Vienas suprantu užsisukusi Donna, o kiti du?

Juodas gintaras ir Donna, o tarp jų Veneros subinė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 06 13, 12:39)
Erilukaha, toks jausmas , kad mums reikia ieskotis katinu.

Aga... pamaniau iki pilnos laimes, man kaip tik ju ir truko... g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 13, 13:05)
Taip, katinams prioritetas  drinks_cheers.gif Ne veltui katiną žyminčių karoliukų yra daugiausia, lyginant su kitais gyvūnais.

O man pasirode, kad bezdzioniu daugiausia... ax.gif arba dar varliu .... blush2.gif
Ai ne...pauksciu daugiausia... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 13 birželio 2010 - 12:15
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 13, 13:12)

Ai ne...pauksciu daugiausia... g.gif

Va va, pati ką tik suskaičiavau drinks_cheers.gif Rojaus, viščiukas, paukštis (galva), paukštažuvis, Paxas, bjaurusis ančiukas, viščiukas, inkilas, pelėda... Kita vertus, tai skirtingos paukščių rūšys. Tada žinduolius irgi galima į vieną krūvą suskaičiuoti, net ir trolius, nes jie juk irgi turbūt žinduoliai... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 13, 13:21)
Va va, pati ką tik suskaičiavau  drinks_cheers.gif Rojaus, viščiukas, paukštis (galva), paukštažuvis, Paxas, bjaurusis ančiukas, viščiukas, inkilas, pelėda... Kita vertus, tai skirtingos paukščių rūšys. Tada žinduolius irgi galima į vieną krūvą suskaičiuoti, net ir trolius, nes jie juk irgi turbūt žinduoliai...  rolleyes.gif

Troliai prie zinduoliu... g.gif As tai juos atskirai skaiciuociau, nes ir taip aisku, kad ju butu daugiausia... Man pasirode, kad ropliu dar nemazai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 13 birželio 2010 - 12:33
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 13, 13:32)
Troliai prie zinduoliu... g.gif As tai juos atskirai skaiciuociau, nes ir taip aisku, kad ju butu daugiausia... Man pasirode, kad ropliu dar nemazai... g.gif

jeigu drakonai ropliai, tada tikrai nemažai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 13, 12:21)
Va va, pati ką tik suskaičiavau  drinks_cheers.gif Rojaus, viščiukas, paukštis (galva), paukštažuvis, Paxas, bjaurusis ančiukas, viščiukas, inkilas, pelėda... Kita vertus, tai skirtingos paukščių rūšys. Tada žinduolius irgi galima į vieną krūvą suskaičiuoti, net ir trolius, nes jie juk irgi turbūt žinduoliai...  rolleyes.gif

Žvirblis dar.Ir man rodos paprastas ančiukas yra, na, be to lapo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 13 birželio 2010 - 12:53
Gal zinduoliu ir daugiausia. Kad ir be paciu troliu. Drambliai 3 , kates 2, avinai 2 ( su retirintu imant), begemotas, liutas, zirafos, terjeras,bezdziones,arkliai,meskiukas,ponis, eziukas, delfinai, peles, koala, pandos, ruoniai, seskas, kiaule. Drakonai kazin kas tokie, gal drakonu klase ax.gif
O dar gal nepamenu ko? Va, senosios bezdziones.

Prie pauksciu dar zasiukai yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 13 birželio 2010 - 12:59
Offtipic, sorry.

Pas mus kazkokia netokia peleda, o gal ne peleda. Uz kokiu 500 metru yra baisiai senas, apleistas molinis tvartas. Niekas ten nevaiksto, nes ten viskas vos laikosi. Vakar vakare man toks keistas garsas, ne toks kaip musu peledu. Jausmas , kad peleda pagavo gyvate ar zalti. Snypsciantis toks.Kai aplink tylu, tylu, tai gerai girdisi. Ejau ziureti, tik jau gana tamsu buvo. Ten tame tvarte visokio velnio primesta. Ir tokie gal triusiu, gal vistu narvai palubej sukabinti. Viename matau ryza pauksti beveik baltu veidu.Dydis kaip ir tu arti gyvenanciu. Bet kazkokia ne tokia. Ir matyt jau maziuku tam narve yra, kad antroji taip arti mano galvos prasklende. Mol, mauk is cia, niekas nekviete. Nesinorejo isgasdinti, isejau. Bet kaip idomu kas ten.
Reikia man troline peleda isigyti, kad anas saugotu.
Tegu ir pridvesus, salia peles su suriu ir atsigaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 13 birželio 2010 - 13:30
QUOTE(danske @ 2010 06 13, 14:28)
Offtipic, sorry. 
Reikia man troline peleda isigyti, kad anas saugotu.
Tegu ir pridvesus, salia peles su suriu ir atsigaus mirksiukas.gif

Aga gera mintis...man irgi ta peleda patinka... g.gif As tai kai pasikeiciau apyrankes i trumpesnes, tai jos man apspaustos labiau, tai man niekas nesivarto... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 13, 14:05)
Aga gera mintis...man irgi ta peleda patinka... g.gif  As tai kai pasikeiciau apyrankes i trumpesnes, tai jos man apspaustos labiau, tai man niekas nesivarto... schmoll.gif

Tai neverk labai pilnos, man dabar smagiau su puspilne vaikščiot, ir laisvesnė, ir skamba mieliau.. Aišku laiko klausimas ar ilgam.
Atsakyti
Kuriai dar karaliuku reikejo? prasom 4u.gif
http://cgi.ebay.com/...=item3f00943015

http://cgi.ebay.com/...=item1e5c6700a1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 13 birželio 2010 - 14:53