Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar turite vienodų karoliukų? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Noa @ 2010 06 13, 00:09)
Pati tu pusplikė - sfinksinė, mano Kuzma su pūkais  sleep.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif -su pukais lotuliukas.gif,ui,negaliu-pukuotasai matai.Nu gerai jau gerai-grazus gi tie visi pusplikiai sfinksiniai,pati as aki pakabinus po parodas vyra tampausi,renkames veisle.Tai va,devoniukai mane traukia,jei tik rasiu spalva kokios noriu,ciupsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tacita: 13 birželio 2010 - 09:08
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 13, 00:42)
o troliskosios sriubos sivakar nevalgei? hihihi.gif

Zinok visa vakara svajojau...galvojau, ko as neissiviriau... doh.gif

Laba ryta 4u.gif
Atsakyti
Oj labas rytas, aš nusalus po tokio svaitgalio, draugė gimtadienį šventė - visos dovanos vioen trolinės doh.gif O dar mano rankinė kaip saugykla buvo ,tai taip ir norėjos į kojas dėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet iš tikro labiau džiaugiaus nei pavydėjau, kaip ne kaip ar aš ne už ilgo tikiuosi tokių dovanų gaut. Ir pagalvojau - kaip smagu, kai tu pirkdamas ar karolį ar čekį šimtu proc žinai, kad solinezantas bus patenkintas - abiem vien malonumas thumbup.gif

Bej ,kas čia pie pirmą klasę užsimin, sapnavau, kad savo du vaikus (nors turiu tik vieną lotuliukas.gif ) ruošiu į mokyklą (nors jai tik keturi bus, tai toli ta mokykla lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) - kažkaip kesitai tuos sąsiuvinius pirkau doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Tacita @ 2010 06 12, 22:55)

Kazi,katras cia trolis?Ar apyranke,ar tas-storulis fone  doh.gif  lotuliukas.gif  Rodomes ir mes-mano brangenybs dvi  wub.gif

Labai troliškas padaras wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Ruti @ 2010 06 13, 00:26)
Nu kad jus kur bala su tuo Kikirikes sveikinimu  unsure.gif  bash.gif  verysad.gif  Erszebeth, kodėl man AŽ neparašei  mad.gif  Bus man pamoka, kad reikia kasdien čia visas naujienas skaityt... Bln, kaip dabar sh... jaučiuosi  verysad.gif

Ale aš ją asmeniškai pasveikinsiu, va  beee.gif

Nu klausyk, tikrai galvojau, kad matei ir perskaitei, nes pusė temos vien apie tai buvo doh.gif Maniau, jeigu nesisiūlai, vadinasi, netinkamas laikas... O rašyti A.ž. tolygu daryti spaudimą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 06 13, 10:13)
Oj labas rytas, aš nusalus po  tokio svaitgalio, draugė gimtadienį šventė - visos dovanos vioen trolinės  doh.gif  O dar mano rankinė kaip saugykla buvo ,tai taip ir norėjos į kojas dėti

Uzuojauta cool.gif O gal reikejo taip ir padaryt... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 13, 10:33)
O rašyti A.ž. tolygu daryti spaudimą  unsure.gif

Aha...duok babkiu, duok babkiu... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 06 12, 21:56)
Ir 5 mėnesių kornvalio reksiuką, kurio su troliais nufotografuoti nepajėgiu, labai jau jis juos ėst baudžiasi biggrin.gif
Bet nuorodą įmesiu, ir gal niekas nepastebės: http://s363.photobuc...presents/Kuzma/ biggrin.gif
Ten komentarai rusiški, kad katiniuko mama suskaitytų, jie nelietuviakalbė smile.gif
Papildyta:

O as vat pastebejau.... mirksiukas.gif ir dar pakartosiu, kad kiti pastebetu... Kad visi pamatytu tavo "puki" ir netik... thumbup.gif ir dabar zinom kaip tavo beibis atrodo, vat ir kad patalyne akre uz lipdukus papirkai lotuliukas.gif ...
Ir dar... pas mama toks pat lygiai, tik atseit melynas... bebe.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 13 birželio 2010 - 10:07
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 13, 09:33)
Nu klausyk, tikrai galvojau, kad matei ir perskaitei, nes pusė temos vien apie tai buvo  doh.gif Maniau, jeigu nesisiūlai, vadinasi, netinkamas laikas... O rašyti A.ž. tolygu daryti spaudimą  unsure.gif

Nu kažkaip nebuvo nuotaikos, tiksliau buvo labai bloga nuotaika, tai kažkaip buvau apleidus troliukų temutę blush2.gif Nu nieko nepadarysi, pati kalta sad.gif

P.S. Beje Kikirike šiandien grįžta namo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruti: 13 birželio 2010 - 10:32
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 13, 10:02)
Uzuojauta cool.gif O gal reikejo taip ir padaryt... lotuliukas.gif

Mano sąžiningumas buvo įvertintas - gavau panešioti angelą ir demoną (matyt, ji įtarė mano kėslus ir taip parodė tai lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 06 13, 11:22)
Mano sąžiningumas buvo įvertintas - gavau panešioti angelą ir demoną (matyt, ji įtarė mano kėslus ir taip parodė tai  lotuliukas.gif )

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Panesioti...ilgam g.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 13, 10:45)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Panesioti...ilgam g.gif

lotuliukas.gif paziviom - yvidiem biggrin.gif Nors šiaip, tai laikinai. Vistiek tuoj gausiu dovanų yahoo.gif A ir bendradarbės džiaugias, kad lengva bus pirkti dovaną cool.gif Taip, kad tik iki to laiko reikia norų sąrašą surikiuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 13 birželio 2010 - 10:48
Dasha, ot nuskilo thumbup.gif

Pasirodom ir mes į kailinių trolių temą lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 13, 12:25)
Dasha, ot nuskilo  thumbup.gif
Pasirodom ir mes į kailinių trolių temą  lotuliukas.gif

Oi, oi ir vel mes arzinames... bigsmile.gif ax.gif O kodel jusu Dona uzsisukus...A,a,a...ar prie juodos apyrankes, tas baltas taskiukas atseit nedera g.gif

Ir aplamai, galiu pasakyt, kad visu bendras bruozas dar vienas yra...godumas... blink.gif
Zinot kodel...Pas visas beveik yra kailiniutis, pas vienas usuotas, pas kitas dar koks nors...bet ne vienos kailiniuotis neturi ant kaklo grandineles...va pas man jei butu, tai tikrai uzkabinciau kokia odinuke su karoliuku vienu...bet kadangi godumas ir man budingas, tai gal todel isvis neturiu jokio usuoto padaro g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 13 birželio 2010 - 11:38
Erilukaha, toks jausmas , kad mums reikia ieskotis katinu.
Atsakyti