Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar turite vienodų karoliukų? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
trecioj foto kas cia per uzsegimas blatnas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 06 12, 23:33)
trecioj foto kas cia per uzsegimas blatnas blink.gif

cia jis is Anniversary bracelet, kuriu isleista tik 5000, ir jau suretintos user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 12 birželio 2010 - 22:45
Labas vakaras,

Tikiuosi, neišvarysit, seniai nebuvau ax.gif Kažkaip nuotaika paskutiniu metu ne trolinė, nieko nepirkau, tai ir čia nesimaišiau blush2.gif Bet šnd užsukau ir pamačiau tą nuorodą

QUOTE(Song @ 2010 06 11, 23:50)
Nugi radau temą. Opią tokią, apie milijonieres forume. Ir mes prie jų bigsmile.gif
Tema, pradedant 122 žinute. O mes, pasirodo, vis tautai užkliūnam cool.gif

nuotaiką tikrai pakėlė thumbup.gif

QUOTE(Song @ 2010 06 12, 09:53)
O jai sekcija buvo?

Kikirikei planinis CP, rytoj tikisi grįžti namo.
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 06 12, 23:48)
Labas vakaras,
Tikiuosi, neišvarysit, seniai nebuvau  ax.gif Kažkaip nuotaika paskutiniu metu ne trolinė, nieko nepirkau, tai ir čia nesimaišiau  blush2.gif Bet šnd užsukau ir pamačiau tą nuorodą
nuotaiką tikrai pakėlė  thumbup.gif

Sveika prapuolene mirksiukas.gif , tai kur nuotaika troline palikai? g.gif tai gal is tu busi kur ten rase toj temoj, kad prisiperki ir kita diena numeti lotuliukas.gif o gal tiesiog jau viska turi ka norejai,arba lauki vasaros ar rudens naujienu g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 12, 22:53)
Sveika prapuolene  mirksiukas.gif , tai kur nuotaika troline palikai?  g.gif tai gal is tu busi kur ten rase toj temoj, kad prisiperki ir kita diena numeti  lotuliukas.gif o gal tiesiog jau viska turi ka norejai,arba lauki vasaros ar rudens naujienu  g.gif  mirksiukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif
nu kadangi esu turtuolė, tai taupau, kad būtų vaiką už ką į pirmą klasę išleist rolleyes.gif nu gi reikia nupirkti nike'us, nokia ir t.t. lotuliukas.gif
o šiaip kol kas esu labai patenkinta savo nepilna gėlėtąja apyranke wub.gif jei kartais eidama pro duris netyčia pamirštu ją užsisegti, tai dičkis visada primena: "Mama, karoliukų nepamiršk!" bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 06 12, 23:17)
man irgi smagu,kai pamaciau kad daug cia kaciu gerbeju thumbup.gif  lotuliukas.gif ,pati dar apie viena galvoju-devon rex kate-cia irgi is tu sfinsiniu-pusplikiu serijos.Sorry uz poster_offtopic.gif

Pati tu pusplikė - sfinksinė, mano Kuzma su pūkais sleep.gif

QUOTE(erilukaha @ 2010 06 12, 23:21)
Aga zinau toki...pas mano mama toks...patinas..pasiute labai...ir siaip piktoki tokie...

Palauk, motin, tu apsispręsk, ar pas tavo mamą devonreksas, ar kornišreksas? Bo jie ne tokie patys ir net ne giminės šiaip...
O mano mažasis kornišiukas visai absoliučiai nepiktas, meilus, vaikų mylimukas, mano murkuotojas burkuotojas, o šnypštė tik vieną kartą - ant šuns. tai buvo šiandien biggrin.gif Ot rolleyes.gif

QUOTE(Ruti @ 2010 06 12, 23:48)
Labas vakaras,

Tikiuosi, neišvarysit, seniai nebuvau  ax.gif Kažkaip nuotaika paskutiniu metu ne trolinė, nieko nepirkau, tai ir čia nesimaišiau  blush2.gif

Aš irgi nelabai perku dėl lygiai tos pačios priežasties, nu ir kas, vis tiek čia sėdžiu... biggrin.gif Gal paofftopinsiu, gal filosofiškai pasisakysiu, gal kas ko paklaus, tai ką nors karktelsiu... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 12 birželio 2010 - 23:10
tesiant kaciu tema, kokiu buna variaciju :

user posted image
Atsakyti
Nu kad jus kur bala su tuo Kikirikes sveikinimu unsure.gif bash.gif verysad.gif Erszebeth, kodėl man AŽ neparašei mad.gif Bus man pamoka, kad reikia kasdien čia visas naujienas skaityt... Bln, kaip dabar sh... jaučiuosi verysad.gif

Ale aš ją asmeniškai pasveikinsiu, va beee.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 06 12, 23:58)
doh.gif  lotuliukas.gif 
nu kadangi esu turtuolė, tai taupau, kad būtų vaiką už ką į pirmą klasę išleist   rolleyes.gif  nu gi reikia nupirkti nike'us, nokia ir t.t.  lotuliukas.gif

as ir ruosiuos savo panele i pirma klase isleist drinks_cheers.gif , tai skubu dar prisipirkt uz koki milijona troliuku liezuvis.gif assa.gif hihihi.gif , nes paskui negalesiu, prasides - knygos, sasiuviniai, pratybos.... frusty.gif doh.gif
Papildyta:
Amerikonkos su savo turtais net sunis puosia lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
vargsai gyvuneliai verysad.gif , viska iskencia, kad tik "milijonai" ant galvu laikytusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 12 birželio 2010 - 23:39
QUOTE(Noa @ 2010 06 13, 00:09)

Palauk, motin, tu apsispręsk, ar pas tavo mamą devonreksas, ar kornišreksas? Bo jie ne tokie patys ir net ne giminės šiaip...

Ryt paklausiu koks pas ja ten...as juos reksais vadinu, ir tiek... g.gif Nugi jis su trumpu plauku, tokiu bangele... ax.gif Ai nu koks skirtumas, toks kudas, sulinkes per pus, melynas kazkoks... wink.gif Eda kazi kiek, bet vistiek pridveses toks dry.gif Geriau lysna ciupa ciups anukams atnestu, negu toki sert... lotuliukas.gif vistiek tolko jokio... cool.gif Ir dar vazas dauzo...Ne persigalvojau, nenoriu i jusu gretas, katino nepirksiu, niekada beee.gif tease.gif Geriau dar viena vaika pagimdysiu.. hihihi.gif Nezinau, ka cia pripliurpiau... mastau.gif einu miegot ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 13, 00:39)
Geriau dar viena vaika pagimdysiu.. hihihi.gif Nezinau, ka cia pripliurpiau... mastau.gif einu miegot ax.gif  rolleyes.gif

o troliskosios sriubos sivakar nevalgei? hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytas

Fontenay, ta antraja su sand tai sapnuoju. Jokiu pirmoku neturiu, nokia pirkt nereikia, reikia kazkur pinigus det mirksiukas.gif Kaip man cia tu tais sand darosi , nuo pat pirmu karoliuku pamatymo man jie prilkepe mirksiukas.gif

Tacitos katas superinis, As pamaniau , kad cia skotu nulepausis. Man anie kokie grazus. Kojos storos , snukiai dideli, tos ausytes mazutes, uzlenktais galiukais
Atsakyti