trecioj foto kas cia per uzsegimas blatnas
Labas vakaras,
Tikiuosi, neišvarysit, seniai nebuvau Kažkaip nuotaika paskutiniu metu ne trolinė, nieko nepirkau, tai ir čia nesimaišiau Bet šnd užsukau ir pamačiau tą nuorodą
nuotaiką tikrai pakėlė
Kikirikei planinis CP, rytoj tikisi grįžti namo.
Tikiuosi, neišvarysit, seniai nebuvau Kažkaip nuotaika paskutiniu metu ne trolinė, nieko nepirkau, tai ir čia nesimaišiau Bet šnd užsukau ir pamačiau tą nuorodą
QUOTE(Song @ 2010 06 11, 23:50)
Nugi radau temą. Opią tokią, apie milijonieres forume. Ir mes prie jų
Tema, pradedant 122 žinute. O mes, pasirodo, vis tautai užkliūnam
Tema, pradedant 122 žinute. O mes, pasirodo, vis tautai užkliūnam
nuotaiką tikrai pakėlė
QUOTE(Song @ 2010 06 12, 09:53)
O jai sekcija buvo?
Kikirikei planinis CP, rytoj tikisi grįžti namo.
QUOTE(Ruti @ 2010 06 12, 23:48)
Labas vakaras,
nuotaiką tikrai pakėlė
nuotaiką tikrai pakėlė
Sveika prapuolene , tai kur nuotaika troline palikai? tai gal is tu busi kur ten rase toj temoj, kad prisiperki ir kita diena numeti o gal tiesiog jau viska turi ka norejai,arba lauki vasaros ar rudens naujienu
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 12, 22:53)
Sveika prapuolene , tai kur nuotaika troline palikai? tai gal is tu busi kur ten rase toj temoj, kad prisiperki ir kita diena numeti o gal tiesiog jau viska turi ka norejai,arba lauki vasaros ar rudens naujienu
nu kadangi esu turtuolė, tai taupau, kad būtų vaiką už ką į pirmą klasę išleist nu gi reikia nupirkti nike'us, nokia ir t.t.
o šiaip kol kas esu labai patenkinta savo nepilna gėlėtąja apyranke jei kartais eidama pro duris netyčia pamirštu ją užsisegti, tai dičkis visada primena: "Mama, karoliukų nepamiršk!"
QUOTE(Tacita @ 2010 06 12, 23:17)
man irgi smagu,kai pamaciau kad daug cia kaciu gerbeju ,pati dar apie viena galvoju-devon rex kate-cia irgi is tu sfinsiniu-pusplikiu serijos.Sorry uz
Pati tu pusplikė - sfinksinė, mano Kuzma su pūkais
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 12, 23:21)
Aga zinau toki...pas mano mama toks...patinas..pasiute labai...ir siaip piktoki tokie...
Palauk, motin, tu apsispręsk, ar pas tavo mamą devonreksas, ar kornišreksas? Bo jie ne tokie patys ir net ne giminės šiaip...
O mano mažasis kornišiukas visai absoliučiai nepiktas, meilus, vaikų mylimukas, mano murkuotojas burkuotojas, o šnypštė tik vieną kartą - ant šuns. tai buvo šiandien Ot
QUOTE(Ruti @ 2010 06 12, 23:48)
Labas vakaras,
Tikiuosi, neišvarysit, seniai nebuvau Kažkaip nuotaika paskutiniu metu ne trolinė, nieko nepirkau, tai ir čia nesimaišiau
Tikiuosi, neišvarysit, seniai nebuvau Kažkaip nuotaika paskutiniu metu ne trolinė, nieko nepirkau, tai ir čia nesimaišiau
Aš irgi nelabai perku dėl lygiai tos pačios priežasties, nu ir kas, vis tiek čia sėdžiu... Gal paofftopinsiu, gal filosofiškai pasisakysiu, gal kas ko paklaus, tai ką nors karktelsiu...
Nu kad jus kur bala su tuo Kikirikes sveikinimu Erszebeth, kodėl man AŽ neparašei Bus man pamoka, kad reikia kasdien čia visas naujienas skaityt... Bln, kaip dabar sh... jaučiuosi
Ale aš ją asmeniškai pasveikinsiu, va
Ale aš ją asmeniškai pasveikinsiu, va
QUOTE(Ruti @ 2010 06 12, 23:58)
nu kadangi esu turtuolė, tai taupau, kad būtų vaiką už ką į pirmą klasę išleist nu gi reikia nupirkti nike'us, nokia ir t.t.
as ir ruosiuos savo panele i pirma klase isleist , tai skubu dar prisipirkt uz koki milijona troliuku , nes paskui negalesiu, prasides - knygos, sasiuviniai, pratybos....
Papildyta:
Amerikonkos su savo turtais net sunis puosia
vargsai gyvuneliai , viska iskencia, kad tik "milijonai" ant galvu laikytusi
QUOTE(Noa @ 2010 06 13, 00:09)
Palauk, motin, tu apsispręsk, ar pas tavo mamą devonreksas, ar kornišreksas? Bo jie ne tokie patys ir net ne giminės šiaip...
Ryt paklausiu koks pas ja ten...as juos reksais vadinu, ir tiek... Nugi jis su trumpu plauku, tokiu bangele... Ai nu koks skirtumas, toks kudas, sulinkes per pus, melynas kazkoks... Eda kazi kiek, bet vistiek pridveses toks Geriau lysna ciupa ciups anukams atnestu, negu toki sert... vistiek tolko jokio... Ir dar vazas dauzo...Ne persigalvojau, nenoriu i jusu gretas, katino nepirksiu, niekada Geriau dar viena vaika pagimdysiu.. Nezinau, ka cia pripliurpiau... einu miegot
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 13, 00:39)
Geriau dar viena vaika pagimdysiu.. Nezinau, ka cia pripliurpiau... einu miegot
o troliskosios sriubos sivakar nevalgei?
Labas rytas
Fontenay, ta antraja su sand tai sapnuoju. Jokiu pirmoku neturiu, nokia pirkt nereikia, reikia kazkur pinigus det Kaip man cia tu tais sand darosi , nuo pat pirmu karoliuku pamatymo man jie prilkepe
Tacitos katas superinis, As pamaniau , kad cia skotu nulepausis. Man anie kokie grazus. Kojos storos , snukiai dideli, tos ausytes mazutes, uzlenktais galiukais
Fontenay, ta antraja su sand tai sapnuoju. Jokiu pirmoku neturiu, nokia pirkt nereikia, reikia kazkur pinigus det Kaip man cia tu tais sand darosi , nuo pat pirmu karoliuku pamatymo man jie prilkepe
Tacitos katas superinis, As pamaniau , kad cia skotu nulepausis. Man anie kokie grazus. Kojos storos , snukiai dideli, tos ausytes mazutes, uzlenktais galiukais