Vilniuj,poroje tasku-o ka,jis retas?Viena rezervavau,kitas laisvas,jei reik-sakyk,galiu ciupt
Noa, antradienį žvirbliukas dar vienas buvo likęs Šilutėj, vieną aš pirkau ir vienas liko.
Ai nereikia, jau nusipirkau brangiau ir esu dėl to papiktinta Pirkau pas daną, o Lietuvoj pigiau būtų buvę
Beje, kaktusų kažkur Kaune irgi regėjau, ar ne Akropoly
Pirkau tada, kai paskaičiau, kaip viena amerikonė savo forume burnoja, mol, kaip jie drįso suretirint tokį gerą karolį, kiekvienas turi jį turėti! Nu velnias, galvoju, tada ir man gal reikia, kol nepasibaigė. Ir tiktai - labai geras karolis
Dar pasakysiu, kad reabilituoju karoliuką "katė", didesnį tą. man ta katė tokia durna poza atrodė, bet kai dabar savo katę įsitaisiau, tai matau, kad jis ir dar durnesnių pozų išlaužia
Beje, kaktusų kažkur Kaune irgi regėjau, ar ne Akropoly
Pirkau tada, kai paskaičiau, kaip viena amerikonė savo forume burnoja, mol, kaip jie drįso suretirint tokį gerą karolį, kiekvienas turi jį turėti! Nu velnias, galvoju, tada ir man gal reikia, kol nepasibaigė. Ir tiktai - labai geras karolis
Dar pasakysiu, kad reabilituoju karoliuką "katė", didesnį tą. man ta katė tokia durna poza atrodė, bet kai dabar savo katę įsitaisiau, tai matau, kad jis ir dar durnesnių pozų išlaužia
QUOTE(Noa @ 2010 06 12, 22:42)
Ai na namas... nu tu pasneki
o as norejau paklausti,ar tas zvirblis kartais nebuna vien uodega atkises,nes turiu kate-ta didele,tai toji visad sikine atkisus,bet man patinka.Kazi kaip su tuo zvirbliu
Papildyta:
Kazi,katras cia trolis?Ar apyranke,ar tas-storulis fone Rodomes ir mes-mano brangenybs dvi
Papildyta:
Kazi,katras cia trolis?Ar apyranke,ar tas-storulis fone Rodomes ir mes-mano brangenybs dvi
lieciant kaktusu tema
http://cgi.ebay.com/...=item2307a573b7
http://cgi.ebay.com/...=item2307a573b7
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 12, 23:10)
Gal galit padeti-paaiskinkit kas netingit-na,garai,turiu sakykim as ta banko kortele,su kiure galima inete pirkti ir...?Niekad ebay nepirkau-nuo ko pradeti?Sakysim patinka karolis ---ir?Kas toliau?Reikia registruotis,siulyt kaina ar kaip?Kas netingit,parasykit,kad temutes netersti,gal iAZ,ar cia,jei niekas nesupyks
Ai na sau...nu nerodykit cia tu kaciu Ir as uzsinoresiu viena uz kita grazesnes... Net nezinau, kas apyrankes, ar kates, gal kates...
O jus atkeipet demesi, kad cia susirinko, dauk bendraamziu,... kaciu myletoju...kas dar
O jus atkeipet demesi, kad cia susirinko, dauk bendraamziu,... kaciu myletoju...kas dar
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 12, 23:14)
Ai na sau...nu nerodykit cia tu kaciu Ir as uzsinoresiu viena uz kita grazesnes... Net nezinau, kas apyrankes, ar kates, gal kates...
man irgi smagu,kai pamaciau kad daug cia kaciu gerbeju ,pati dar apie viena galvoju-devon rex kate-cia irgi is tu sfinsiniu-pusplikiu serijos.Sorry uz
QUOTE(Tacita @ 2010 06 12, 23:14)
Gal galit padeti-paaiskinkit kas netingit-na,garai,turiu sakykim as ta banko kortele,su kiure galima inete pirkti ir...?Niekad ebay nepirkau-nuo ko pradeti?Sakysim patinka karolis ---ir?Kas toliau?Reikia registruotis,siulyt kaina ar kaip?Kas netingit,parasykit,kad temutes netersti,gal iAZ,ar cia,jei niekas nesupyks
Negaliu nieko atsakyt...man paprasciau ir ramiau visa tai per tarpininke daryt...1,1 proc nuo sumos susimoki ir ramu...bet cia tik man taip...
Papildyta:
QUOTE(Tacita @ 2010 06 12, 23:17)
man irgi smagu,kai pamaciau kad daug cia kaciu gerbeju ,pati dar apie viena galvoju-devon rex kate-cia irgi is tu sfinsiniu-pusplikiu serijos.Sorry uz
Aga zinau toki...pas mano mama toks...patinas..pasiute labai...ir siaip piktoki tokie... Dukra gal niurko jilabai, tai net snypscia kai ja pamato...o su sunum , nieko duksta kartu, paskui miega...bet anaravas toks, ateina tik tada kai pats nori...ir aplamai jei nepatinka zmones ko tais, tai net kanda...
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 12, 23:21)
Negaliu nieko atsakyt...man paprasciau ir tai net kanda...
isivaizduok kaip mano storulis kanda,kai ji sunervini-tadu bek ir slepkis