o sunus dabar pribeges pamate tavo kate , sako au au au
nu as berniukui UZ paprasta uzsegima
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 12, 19:53)
troliaut troliaujame, bet nerodysiu, bo dar kas nors pagalvos kad giriuosi
niu bet kadangi as zinau kad ne pasigirti noriu o pasidziaugti
Jau kad grožybių prisikrovusi Ir "akis" turi Žiurkius išvis be žodžių
QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 06 12, 20:27)
As cia turiu toki klausimuka, musu tarpe yra ir vienas troliu gerbejas, greit sesiantis 12-a gimtadieni (mano broliukas) tai vaikis taip nori apyrankes, tai ir ateinu klaust, gal kuri pirkot berniukams odinukes, koki uzsegima rinkot, kokius karolius ?
Kaip sau tai ten sarasas jau seniai suruostas, o kaip "vyrui" ka rinkti
Kaip sau tai ten sarasas jau seniai suruostas, o kaip "vyrui" ka rinkti
Aš už Lygų užsegimą, tada pagal pomėgius - gal Toro kūjį, muzikinę dėžutę, vikingus, skarabėjų, futbolo kamuolį...
Man rodos, jog vaikinukui trolio medis nebūtų per saldu
Tai mano diedas tada saldus iki negalėjimo Jis išsirinko meksikietišką užsegimą. Bandžiau švelniai atkalbėt, bet pareiškė-o jei aš jo noriu, jis man gražus? Nus ir ką man daryt? Nupirkau ir vsio
O ewidenta kas ten kur daug veiduku
QUOTE(Song @ 2010 06 12, 21:25)
Tai mano diedas tada saldus iki negalėjimo Jis išsirinko meksikietišką užsegimą. Bandžiau švelniai atkalbėt, bet pareiškė-o jei aš jo noriu, jis man gražus? Nus ir ką man daryt? Nupirkau ir vsio
A rimtc? Nu, normalė tadum salds
Kas cia per manija tu troliu as net pati nesuprantu kuo jie mane traukia, nes atrodo niekuciai ir tiek... gal kas turi atsakyma
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 06 12, 21:40)
Kas cia per manija tu troliu as net pati nesuprantu kuo jie mane traukia, nes atrodo niekuciai ir tiek... gal kas turi atsakyma
Visas šarkas blizgučiai traukia
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 12, 19:53)
niu bet kadangi as zinau kad ne pasigirti noriu o pasidziaugti
Eina jie kakot, dar tu dėmesį kreipi Visada būsi už ką nors gyvenime turtingesnis, o už ką nors biednesnis. Aplamai visa lietuvių tauta nėr labai turtinga, bet mes čia, sakykim, nesam tokios turtingos, kad pirktume pigų daiktą, tai ko nepasigyrus
Mano bernas turi : paprastą užsegimą, kinietišką drakoną, in/jan, ežiuką, skarabėjų, thoro kūjį ir didelę katę. Ir 5 mėnesių kornvalio reksiuką, kurio su troliais nufotografuoti nepajėgiu, labai jau jis juos ėst baudžiasi
Bet nuorodą įmesiu, ir gal niekas nepastebės: http://s363.photobuc...presents/Kuzma/
Ten komentarai rusiški, kad katiniuko mama suskaitytų, jie nelietuviakalbė
Papildyta:
QUOTE(Song @ 2010 06 12, 21:25)
O jis man ir visai vyriškas, tiesą pasakius. Nu Meksika - taigi indėnai ten visokie. Jie dekoracijas vartojo dideliais kiekiais ir buvo vyriški. Ot.
Ačiū, mergaitės, už patarimus... aš ir pati galvoju, kad reiktu gal ir paprastą tą užsegimą imt, o jei ateitį ta manija nepraeis, jau galės ir pats pasikeisti, kaip bebūtų juk dar vaikas
laba.Bet is tu suretirintu,kurie pirmam puslapi ideti sidabriniai,tai iskyrus tris-pili,kaktusa ir penkis veidukus-dar visus maciau prekyboj.Gaila karaliau -karalienes neber...
Mergaites,pasikartosiu-turiu varlytes laisvas,mainus galiu daryti ir dar-jei kuri uzsakinesit internetu koki karoli-noreciau bandyti jungtis siuntimui,bet troliauti internete dar neteko,tai viena bijau .Ir dar-ar nekisu savo trigrasio i jusu temele?Gal cia jus 100 metu tarpusavi snekat,ar naujokes priimat?
Mergaites,pasikartosiu-turiu varlytes laisvas,mainus galiu daryti ir dar-jei kuri uzsakinesit internetu koki karoli-noreciau bandyti jungtis siuntimui,bet troliauti internete dar neteko,tai viena bijau .Ir dar-ar nekisu savo trigrasio i jusu temele?Gal cia jus 100 metu tarpusavi snekat,ar naujokes priimat?
QUOTE(Tacita @ 2010 06 12, 22:19)
Ir dar-ar nekisu savo trigrasio i jusu temele?Gal cia jus 100 metu tarpusavi snekat,ar naujokes priimat?
Akivaizdžiai kiši, ale tai maloniai prašom Tik kišk, taigi labai įdomu
O kur matei žvirbliuką?