Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar turite vienodų karoliukų? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
o sunus dabar pribeges pamate tavo kate , sako au au au lotuliukas.gif

nu as berniukui UZ paprasta uzsegima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 12, 19:53)

troliaut troliaujame, bet nerodysiu, bo dar kas nors pagalvos kad giriuosi  lotuliukas.gif
niu bet kadangi as zinau kad ne pasigirti noriu o pasidziaugti  rolleyes.gif 

Jau kad grožybių prisikrovusi bigsmile.gif thumbup.gif Ir "akis" turi thumbup.gif Žiurkius išvis be žodžių wub.gif

QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 06 12, 20:27)
As cia turiu toki klausimuka, musu tarpe yra ir vienas troliu gerbejas, greit sesiantis 12-a gimtadieni  lotuliukas.gif (mano broliukas) tai vaikis taip nori apyrankes, tai ir ateinu klaust, gal kuri pirkot berniukams odinukes, koki uzsegima rinkot, kokius karolius  g.gif ?
Kaip sau tai ten sarasas jau seniai suruostas, o kaip "vyrui" ka rinkti doh.gif

Aš už Lygų užsegimą, tada pagal pomėgius - gal Toro kūjį, muzikinę dėžutę, vikingus, skarabėjų, futbolo kamuolį...
Atsakyti
Man rodos, jog vaikinukui trolio medis nebūtų per saldu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai mano diedas tada saldus iki negalėjimo doh.gif Jis išsirinko meksikietišką užsegimą. Bandžiau švelniai atkalbėt, bet pareiškė-o jei aš jo noriu, jis man gražus? Nus ir ką man daryt? Nupirkau ir vsio biggrin.gif
Atsakyti
O ewidenta kas ten kur daug veiduku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 12, 21:25)
Tai mano diedas tada saldus iki negalėjimo doh.gif Jis išsirinko meksikietišką užsegimą. Bandžiau švelniai atkalbėt, bet pareiškė-o jei aš jo noriu, jis man gražus? Nus ir ką man daryt? Nupirkau ir vsio biggrin.gif

A rimtc? Nu, normalė tadum salds mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas cia per manija tu troliu blink.gif as net pati nesuprantu kuo jie mane traukia, nes atrodo niekuciai ir tiek... biggrin.gif gal kas turi atsakyma ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 12 birželio 2010 - 20:41
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 06 12, 21:40)
Kas cia per manija tu troliu  blink.gif  as net pati nesuprantu kuo jie mane traukia, nes atrodo niekuciai ir tiek...  biggrin.gif gal kas turi atsakyma  ax.gif

Visas šarkas blizgučiai traukia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 12, 19:53)
niu bet kadangi as zinau kad ne pasigirti noriu o pasidziaugti  rolleyes.gif

Eina jie kakot, dar tu dėmesį kreipi unsure.gif Visada būsi už ką nors gyvenime turtingesnis, o už ką nors biednesnis. Aplamai visa lietuvių tauta nėr labai turtinga, bet mes čia, sakykim, nesam tokios turtingos, kad pirktume pigų daiktą, tai ko nepasigyrus bigsmile.gif

Mano bernas turi : paprastą užsegimą, kinietišką drakoną, in/jan, ežiuką, skarabėjų, thoro kūjį ir didelę katę. Ir 5 mėnesių kornvalio reksiuką, kurio su troliais nufotografuoti nepajėgiu, labai jau jis juos ėst baudžiasi biggrin.gif

Bet nuorodą įmesiu, ir gal niekas nepastebės: http://s363.photobuc...presents/Kuzma/ biggrin.gif
Ten komentarai rusiški, kad katiniuko mama suskaitytų, jie nelietuviakalbė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Song @ 2010 06 12, 21:25)

O jis man ir visai vyriškas, tiesą pasakius. Nu Meksika - taigi indėnai ten visokie. Jie dekoracijas vartojo dideliais kiekiais ir buvo vyriški. Ot.
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už patarimus... aš ir pati galvoju, kad reiktu gal ir paprastą tą užsegimą imt, o jei ateitį ta manija nepraeis, jau galės ir pats pasikeisti, kaip bebūtų juk dar vaikas ax.gif
Atsakyti
laba.Bet is tu suretirintu,kurie pirmam puslapi ideti sidabriniai,tai iskyrus tris-pili,kaktusa ir penkis veidukus-dar visus maciau prekyboj.Gaila karaliau -karalienes neber...

Mergaites,pasikartosiu-turiu varlytes laisvas,mainus galiu daryti ir dar-jei kuri uzsakinesit internetu koki karoli-noreciau bandyti jungtis siuntimui,bet troliauti internete dar neteko,tai viena bijau ax.gif .Ir dar-ar nekisu savo trigrasio i jusu temele?Gal cia jus 100 metu tarpusavi snekat,ar naujokes priimat?
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 06 12, 22:19)
Ir dar-ar nekisu savo trigrasio i jusu temele?Gal cia jus 100 metu tarpusavi snekat,ar naujokes priimat?

Akivaizdžiai kiši, ale tai maloniai prašom biggrin.gif Tik kišk, taigi labai įdomu biggrin.gif

O kur matei žvirbliuką? bigsmile.gif
Atsakyti