Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar turite vienodų karoliukų? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(danske @ 2010 06 12, 15:11)
Bet jis man kazkoks netoks. Arba foto. Toj pardej js pats ryzas, o burbuliukai skaidrus. Cia atrodo, kad viskas vienos spalvos

Man Julia patinka, mano beje kriksto vardas... ax.gif bet jau foto cia, tai ka zinau... g.gif

Va radau, sakai ne panasi g.gif :
http://www.beadsensa...golden-bud.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 12 birželio 2010 - 14:54
Sitoj foto tai panasus. Julian grazus, jis tai visur kitoks atrodo . Kai kur maciau, kad tie spuogeliai visi skirtingu spalvu atrodo.
Atsakyti
Dar troliaujate?
Atsakyti
Nenormali ten diskusija kuri is anksto nulemta neišsprendžiamumui, kai bando atskirti du dalykus kurie neatskiriami logiskai:
QUOTE(Mumuke @ 2010 06 12, 15:59)
Milijoninį kartą kartoju: nesuprantu pagyrų esmės. Kas ką perka ir už kiek perka - man neįdomu.

troliaut troliaujame, bet nerodysiu, bo dar kas nors pagalvos kad giriuosi lotuliukas.gif
niu bet kadangi as zinau kad ne pasigirti noriu o pasidziaugti rolleyes.gif tai user posted image[/URL][/IMG]
kazkaip dar pati nesupratau ar grazu man cia ka padariau, kazkaip ne taip blink.gif
naujokes - 2 turkio ir sokoladine su gelem unikos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewidenta: 12 birželio 2010 - 19:00
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 12, 19:53)

Mūsų kornišas siunčia linkėjimas jūsiškiui 4u.gif
Gražios unikos thumbup.gif
Atsakyti
Laba visom 4u.gif
Perskaiciau ka kalba apie trolistes , nereik kreipt demesio visokiu zmoniu yra ir ju bus , lai kalba jei patinka tongue.gif

ewidenta foto superine thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu, musiskis dekoja su klausimu: "ar ka valgomo dar atsiunte?" unsure.gif lotuliukas.gif (prasome pasirodyt savo katuka, su troliais kad nebutu off topic rolleyes.gif )

Unikos pacios kaip atskiros man irgi kaip ir grazu, tik va mastau kurioje vietoje ir su kuo dabar jas derint doh.gif pries uzsakant galvojau kad turkio bus ne tokia intesyvi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 12, 20:05)
Aciu, musiskis dekoja su klausimu: "ar ka valgomo dar atsiunte?"  unsure.gif  lotuliukas.gif (prasome pasirodyt savo katuka, su troliais kad nebutu off topic  rolleyes.gif )

Kadangi mūsų Kaprį irgi tik valgomi dalykėliai vilioja, niekaip nepajėgiu įkelti į vieną kadrą kartu su troliais. Bet kada nors, tikiu, pavyks biggrin.gif
Atsakyti
Sveiko, Troliukes,

Apleidau sita foruma, bet skaitau istikimai ir toliau groziuosi, tik gaila, kad pas pacia nei vienaas naujas trolis dar neatkeliavo unsure.gif vadinasi nenusipelniau dar ax.gif
As cia turiu toki klausimuka, musu tarpe yra ir vienas troliu gerbejas, greit sesiantis 12-a gimtadieni lotuliukas.gif (mano broliukas) tai vaikis taip nori apyrankes, tai ir ateinu klaust, gal kuri pirkot berniukams odinukes, koki uzsegima rinkot, kokius karolius g.gif ?
Kaip sau tai ten sarasas jau seniai suruostas, o kaip "vyrui" ka rinkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 12, 19:53)
niu bet kadangi as zinau kad ne pasigirti noriu o pasidziaugti  rolleyes.gif  tai  kazkaip dar pati nesupratau ar grazu man cia ka padariau, kazkaip ne taip blink.gif

ewidenta grazios unikos wub.gif , ta su melynom gelelem man prie sirdies mirksiukas.gif , nu bet tavo katinas super grazus thumbup.gif , mano vyras sako ooo cia gal sfinksas g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2010 06 12, 20:53)
Nenormali ten diskusija kuri is anksto nulemta neišsprendžiamumui, kai bando atskirti du dalykus kurie neatskiriami logiskai:

troliaut troliaujame, bet nerodysiu, bo dar kas nors pagalvos kad giriuosi  lotuliukas.gif
niu bet kadangi as zinau kad ne pasigirti noriu o pasidziaugti  rolleyes.gif  tai user posted image[/URL][/IMG]
kazkaip dar pati nesupratau ar grazu man cia ka padariau, kazkaip ne taip blink.gif

O jau katinuko grožis wub.gif
Atsakyti
na as vis galvoju gal tos naujokes turkio draugautu su kazkuo baltu o ne dramblio kaulo? g.gif Aciu uz pagyras Ziurkiui, (nors mano drauge pamacius pasake - neisivaizduoju kaip tu galejai tokio noreti, as niekada nenoreciau lotuliukas.gif juos arba labai myli arba labai slykstisi, bet abejigu nelieka) bet kad jei ka bandau nufotkint bistrei jis prisistato ir lenda i kadra - ar tame tarpe nera nieko valgomo (lyg butu needes visa gyvenima doh.gif ) o jei tai troliukai tai vadinas irgi geris nors ir nevalgomas bigsmile.gif

Berniukui neteko pirkt uzsegimo, bet manau tiktu drambliukai, trolio medis arba paprastas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewidenta: 12 birželio 2010 - 19:47