Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar turite vienodų karoliukų? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas.

As irgi paskaiciau. Nors dalis tiesos yra. Jei tie karoliukai idomus tik del to, kad kaimyne turi, gal ir taip. As nekolekcionuociau monetu, nes man jos neidomios , bet gal degtuku dezutes ar lelytes, kas uzkabintu. Dabar tai tie beverciai karoliukai tongue.gif
Atsakyti
O man atrodo geriau kažką kolekcionuoti, kažkuo domėtis nei dūsauti skaičiuojant svetimus pinigus. Aš nesu išlaikytinė, nesu barakuda - tai, ką uždirbu kartais ir keliuose darbuose (oficialiai) dirbdama, turiu teisę išleisti ten, kur noriu, ir atostogauti taip, kaip noriu...
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 12, 08:02)
O man atrodo geriau kažką kolekcionuoti, kažkuo domėtis nei dūsauti skaičiuojant svetimus pinigus. Aš nesu išlaikytinė, nesu barakuda - tai, ką uždirbu kartais ir keliuose darbuose (oficialiai) dirbdama, turiu teisę išleisti ten, kur noriu, ir atostogauti taip, kaip noriu...

Aukso zodziai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas,
jau as tai ne is tu kur lenda skaitinet kitas temas, nes paprasciausiai neidomu man schmoll.gif , vienintele tema yra cia kur atradau tokias pacias kaip as wub.gif drinks_cheers.gif -turtuotes "sikancias pinigais" lotuliukas.gif ir perkancias nieko vertus karolius doh.gif , kuriuos paskui numesime. Bet jau dabar kai Song imete nuoroda, paskaiciau ir supykau mad.gif . Nezino zmones is pavydo kas darosi, kaip tik skaiciuot svetimus pinigus, kuriuos pacios uzsidirbam mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 12, 10:08)
Bet jau dabar kai Song imete nuoroda, paskaiciau ir supykau mad.gif . Nezino zmones is pavydo kas darosi, kaip tik skaiciuot svetimus pinigus, kuriuos pacios uzsidirbam mirksiukas.gif .

Ko pykti? Man tai juokinga ir tiek. Norėčiau Erszebeth pasiūlyti sekančioj apklausoj pasidomėti, kokios mūsų, turtuolių mėnesio pajamos. Kadangi apklausa anonimiška, galbūt tai nebus įvertinta kaip lindimas į svetimą kišenę.

Labas dienas smile.gif

Kikirike dar ne namie...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasida: 12 birželio 2010 - 09:27
As irgi tik kelias temas skaitau. Bet kai nurodo , tai kaip nepatenkinsi smalsumo. Nors ne, kartais visai is paziuros man neidomius dalykus paskaitau. Suzinau, apie ka net nepagalvociau.

Man naujo karoliuko ar bet kokio kito ( nekalbu apie butinus pirkiniu-maista, buitinius dalykus) daikto noras yra stimulas ieskot papildomo uzdarbio. Sunku butu ivardinti.Bet nieko pries.

Atsakyti
Sveikos smile.gif Komedija iš pat ryto nuotaikai pakelti ax.gif Kaip gerai, kad atsiranda, kas tave laiko turtuole lotuliukas.gif

QUOTE(rasida @ 2010 06 12, 10:26)
Ko pykti? Man tai juokinga ir tiek. Norėčiau Erszebeth pasiūlyti sekančioj apklausoj pasidomėti, kokios mūsų, turtuolių mėnesio pajamos. Kadangi apklausa anonimiška, galbūt tai nebus įvertinta kaip lindimas į svetimą kišenę.

Galima padaryti. Tik subalsuos visos stiliaus ir aprangos merginos, kaip visada, ir nieko nesužinosim. Nežinau, kaip nuo to apdrausti unsure.gif Nebent žiūrėtume į balsus pačioje pradžioje.
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 12, 10:26)
Kikirike dar ne namie...

O jai sekcija buvo?

Labas rytas.

Man ta tema linksma, todėl ir įmečiau nuorodą. Visada bus tokių, kurie mūsų nesupras. Tai ar verta vargintis ir aiškintis? Nea biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 12 birželio 2010 - 09:53
Ai, amžinai dejuojančių sindromas mirksiukas.gif
Aš bulbės atkeliaujant laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 12, 11:12)
Aš bulbės atkeliaujant laukiu  biggrin.gif

O kiek kainavo? Iš kur pinigus pajamei? Ir aplamai, kam tau ji?
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 12, 11:17)
O kiek kainavo? Iš kur pinigus pajamei? Ir aplamai, kam tau ji?

Filosofiniai klausimai... Tik nežinau, ar forumas - ta vieta, kur galėčiau atsiverti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 12, 11:22)
Filosofiniai klausimai... Tik nežinau, ar forumas - ta vieta, kur galėčiau atsiverti  g.gif

Nu matai... O sako, kad internete mes atviresnės g.gif biggrin.gif
Atsakyti