Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar turite vienodų karoliukų? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Song @ 2010 06 11, 16:28)
Nu jo blush2.gif Paskutinėm sekundėm labai užkilo, šuoliais doh.gif

Sveikinu Song thumbup.gif , pagaliau gavai ka norejai 4u.gif , tik gaila kad taip uzkelia kainas verysad.gif
Atsakyti
O kodėl jūs tą meksikietišką norit pirkti, ar tik dėl retirinimo? Paskutinei apyrankei norėjau jį pirkti, bet nėra jis jau toks gražus man smile.gif

Nidalaurai perliukas riuuuužavai tiktų, teisingai Erszebeth sako, o žuvis turkyje paskęstų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 11, 17:19)
O kodėl jūs tą meksikietišką norit pirkti, ar tik dėl retirinimo? Paskutinei apyrankei norėjau jį pirkti, bet nėra jis jau toks gražus man smile.gif

Man gražus. Be to, trolio medžio užsegimą turiu, dvigubas gėles irgi, žuvytė užkabinta ant kaklo grandinėlės kaip pakabukas... Tad jei dabar pirkčiau, tarkim, raudoną odinukę, imčiau meksikoną mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 11 birželio 2010 - 16:30
Labas.

Nugis aplankiau vietini trolyna. Reikejo skubiai arti ju, tai apziurejau ir trolius.
Yra grazus, stambus juodas sarvuotis. Renkanciai juodus turetu patikti, balto beveik nesimato.
Ir koks grazus rubinas, toks murziukas, neryskus, margas viduj. Kaip iskentet?
Dar du grazus dalykai yra, bet girsiuos rytoj. Nes skubejau kitais reikalais , taip kaip stoviu islekiau, tai atsidejau.

O as ebay prakisau, Ribbon ir grazu gintara. Te pasiunta, rasiu dar.

Kas ten zaibu su lietum turi, atsiuskit. Ne galima pavirsti kepsniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 11, 17:24)
Man gražus. Be to, trolio medžio užsegimą turiu, dvigubas gėle irgi, žuvytė užkabinta ant kaklo grandinėlės kaip pakabukas... Tad jei dabar pirkčiau, tarkim, raudoną odinukę, imčiau meksikoną  mirksiukas.gif

Būsiu nepopuliari - man visai patiko gėlėtas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 11, 17:30)
Būsiu nepopuliari - man visai patiko gėlėtas smile.gif

Man irgi gražu. Bet mergučė išprašė ant savo odinukės...
Papildyta:
QUOTE(danske @ 2010 06 11, 17:26)
Kas ten zaibu su lietum turi, atsiuskit. Ne galima pavirsti kepsniu doh.gif

Forumas nuo karščio, matyt, irgi "grybauja". Pažiūrėjau į savo profilį: 4094
( 1.8 Žinučių skaičius per dieną / 2843.06% iš visų forumo žinučių )
Atsakyti
Nidalaura as imciau frejos mazga (jei netureciau) arba geletaji smile.gif
del karaliu tai nzn as kai sau iekojau tai trolistai pasake kad LT tik vienoje vietoje likes buvo, as is ten neemiau (nes netinkamos akiu spalvos man buvo) o kazkaip radau netycia Vilniui, tai linkiu ir Tau surasti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewidenta: 11 birželio 2010 - 17:13
Laba visom 4u.gif

Kaip smagu,kad mamytei patiko dovalele... thumbup.gif

O as va vartau, savo karoliukus, ziuriu,ziuriu, ir negaliu suprast, savo godumo...virs visko...turejau Turquoise Dot ir Green Dot ...bet ne pasirode maza, dar viena uzsisaiau Turquoise Dot ...tai siandien gavau, ir dabar galvoju o kam man du g.gif net pati nesuprantu savo godumo schmoll.gif Tai kas labai patinka reik man po du... doh.gif Gal kas planuojat pirkt... ax.gif
http://www.beadsensa...se-dot-iii.html

http://www.diamonds4...ots-p-2814.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 11 birželio 2010 - 21:55
user posted image

Tokio noreciau saujoj palaikyti. Truputeli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 11, 22:50)
Gal kas planuojat pirkt... ax.gif

Planuojam mirksiukas.gif
Atsakyti
Nugi radau temą. Opią tokią, apie milijonieres forume. Ir mes prie jų bigsmile.gif
Tema, pradedant 122 žinute. O mes, pasirodo, vis tautai užkliūnam cool.gif

Super citata smile.gif

QUOTE(edna @ 2010 06 11, 17:13)
ne kaip jos drista, o kaip nemasto, kai moka uz viena karoliuka, kuri po menesio nusveis, is kurio nei ispudzio, nei maisto, nei draugystes, nei silumos nei liekamosios vertes.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 11 birželio 2010 - 23:56
Gerų pamąstymų, nuomonių tuo klausimu perskaičiau mirksiukas.gif
Atsakyti