Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar turite vienodų karoliukų? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 11, 12:54)
Ir pridūrė: "Kitoms mergaitėms mamos iš savų suveria, o man liepi taupyti ir pačiai vertis..."  verysad.gif

Ale tikrai, kokia tu motina? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 11, 12:54)
Maniškė ištarė: "Vaaaau, kokia graži!"  thumbup.gif  Ir pridūrė: "Kitoms mergaitėms mamos iš savų suveria, o man liepi taupyti ir pačiai vertis..."  verysad.gif

O tu jai pasakyk, kad tos kitos mergaitės labai norėtų turėti nuosavą apyrankę, tegul ir su nedaug karoliukų, ir užsidėti, kada panorėjusios, o ne skolintis iš mamos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 11, 13:09)
Ale tikrai, kokia tu motina? biggrin.gif

Šššš, tyliai, kol VTAT darbuotojai čia neužsuko unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 11, 13:18)
O tu jai pasakyk, kad tos kitos mergaitės labai norėtų turėti nuosavą apyrankę, tegul ir su nedaug karoliukų, ir užsidėti, kada panorėjusios, o ne skolintis iš mamos  mirksiukas.gif

Perskaitė pati. Tyliai nusišypsojo ir nuėjo pietauti biggrin.gif Nebuvo jokių komentarų...
Atsakyti
Sveikos,
as ir buvau nuvarius siandien to meksikietisko uzsegimo paziureti bet nera jau ir tuos kinietiskus sidabriukus ziurinejau bet nevienas nesugunde schmoll.gif
Idomu kur dinge gerieji trolistai nes antra kart uzsiraunu ant kazkokiu nesusiprateliu kazkaip net nemalonu pasidare jau ir beuzsukti blink.gif
Ir dar yra megoj gintaras toks eilinis tamsus tai tik niekas neuzsiraukit nes jis skiles o ji dar man siandien bando aiskinti kad cia taip turi buti bet neturejau nuotaikos pradeti aiskinti kad truputuka daugiau ismanau apie gintarus bet doh.gif
Atsakyti
Laivite o tas gintaras panasus i si ?
http://cgi.ebay.com/...e=STRK:MEWAX:IT
klausiu, nes neturiu zalio supratimo apie troliu gintarus visiskai g.gif , ba nesu ju macius gyvai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 11 birželio 2010 - 13:23
Laivite, manau dar tikrai yra du meksikietiski Megoje, nes vakar ciupinejau. Bet abu kazkaip keistai fiksuoja, man nepatiko. Kas Megoj dirba??? blink.gif Taigi ten Marina, Tadas ir Giedre. Daugiau neteko nieko sutikti. Gal kas vaduoja g.gif
Atsakyti
Tai va zinokit buvau pirmadieni ir siandien ir pataikiau ne ant geruju trolistu labai nepatiko ten dirbusios merginos schmoll.gif
Tokios isiblaske matosi kad neraukia nieko nieko nezino blaskosi nors trolius tai grazius ant apyrankiu susivere doh.gif
Jo labai panasus tas gintaras tik truputuka tamsesnis ir jis man krito i aki kad jis toks nelygaus apdirbimo ax.gif
Bet man nepatinka tokie zmones kurie bando tave kvailesniu matyti uz save taip kad ko gero eisiu tik tada pirkti kai bus saunuoliai musu na nebent jau matysiu ka grazu tai be jokiu diskusiju nusipirksiu ir viso gero labai aptarnavimo sriti pakvipo Akropoliu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 11 birželio 2010 - 14:57
Paėmiau skaičių bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 11, 16:20)
Paėmiau skaičių bis.gif

A brungiai?
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 11, 16:27)
A brungiai?

Nu jo blush2.gif Paskutinėm sekundėm labai užkilo, šuoliais doh.gif
Diedas atėjo, pastovėjo už nugaros, atsiduso ir sako: tai babkių duot dabar? hihihi.gif Bet mes išdidžios, už savus perkam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 11 birželio 2010 - 15:29
QUOTE(Song @ 2010 06 11, 16:28)

Matyt, vertas to brangumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 11, 16:28)
Diedas atėjo, pastovėjo už nugaros, atsiduso ir sako: tai babkių duot dabar? hihihi.gif Bet mes išdidžios, už savus perkam biggrin.gif

Aj tokiam dalykaui tai kaina jau nebelabai svarbu irnesakyk.gif kai labai uzsinori, tai ir reikia tongue.gif Sveikinu! 4u.gif
Atsakyti