Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar turite vienodų karoliukų? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Ragana_ @ 2010 06 10, 22:17)
karaliai vaiku nesulauke, pakrantes turtu taip pat neatsirado g.gif  nezinau kaip cia tie karaliai prie svyturio su tuo drambliu ir ala padvesusia grazuole zuvedra, ups ne, peleda  lotuliukas.gif Gal Nidalaura pades visus taskus manojoj istorijoj sudelioti  g.gif

...Paklausė karaliai išmintingos pelėdos, kodėl jie vaikų taip ilgai nesusilaukia... Ir patarė toji: turite rasti mėlynąją gėlelę, augančią tarp vėdrynų, toli toli, Indijoje... Kaip tik nekeliavo karaliaus pasiuntiniai... Ir drambliais... (toliau pratęsim, kai bus naujienų daugiau)...
Papildyta:
QUOTE(amt @ 2010 06 10, 22:06)
gal zinot ar patikimas pardavejas beaddealerusa? g.gif

Taip, ne viena jau siuntėmės.
Papildyta:
QUOTE(dzaska @ 2010 06 10, 22:02)
Neslepiau pacia graziausia apyranke uzsidejau nepozavau o paparaciai nupaparacino be apyrankes tik drauges fantazijos verinys matuosi ax.gif

Pastebėjau Fantaziją. Buvau maloniai nustebinta Tave išvydusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 10, 20:44)
Taip, ne viena jau siuntėmės.

aciu. suabejojau nes kur kas pigiau nei oficialiuos puslapiuos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 06 10, 21:39)
Ragana_ supraejusiu gimtadieniu  4u.gif , labai grazus papildymas  thumbup.gif toks gaivus bigsmile.gif

aciuks.gif dekui, tavoji apyranke man taip pat labai prie dusios, tie visi akmenukai wub.gif

QUOTE(rasida @ 2010 06 10, 21:44)
...Paklausė karaliai išmintingos pelėdos, kodėl jie vaikų taip ilgai nesusilaukia... Ir patarė toji: turite rasti mėlynąją gėlelę, augančią tarp vėdrynų, toli toli, Indijoje... Kaip tik nekeliavo karaliaus pasiuntiniai... Ir drambliais... (toliau pratęsim, kai bus naujienų daugiau)...

Pastebėjau Fantaziją. Buvau maloniai nustebinta Tave išvydusi 4u.gif

clap.gif clap.gif clap.gif puikus istorijos tesinys assa.gif assa.gif assa.gif mano apyranke vel gyva !!!

topsecret.gif O kur tas nuotraukas man uztikti, bo pasidare baisiai cekava
Atsakyti
[quote=Ragana_,2010 06 10, 22:17]

Kol kas perskaiciau is apyrankes taip - Karalius su karaliene svajojo apie mazyti princa ir grazute princese, o jie vis delse ir i pasauli ateiti visai neskubejo. Paklause tada karaliai seno cirko dramblio patarimo. Dramblys jiems atsake - paprastai mazi drambliukai atsiranda pavasari, kai suzaliuoja vesli pievu zole. Atejo pavasaris, o mazylio kaip ner taip ner... Tada paklause Karaliai ismintingos peledos - kodel jie niekaip nesulaukia vaiku. Na o peleda jiems tare - maziau nardykit juroj ir skrajokit padebesiais, eikit geriau vaiku daryt. Pasake, ir nustipo. Va tai tokia pasaka blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=nidalaura,2010 06 10, 23:00]
[quote=Ragana_,2010 06 10, 22:17]

. Pasake, ir nustipo. Va tai tokia pasaka blush2.gif lotuliukas.gif
[/quote]
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Grazios abi pasakos ax.gif , net paciai noretusi mazos mergytes papuosciau troliais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 06 10, 22:00)

Va tai tokia pasaka  blush2.gif  lotuliukas.gif

cray.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi negaliu, juokiausi iki asaru thumbup.gif

O as tyliai svajoju apie vezimuka, nors ir karaliai vaiku dar neplanuoja, bet jis man tooooks mielas wub.gif gaila, neturiu kreditines doh.gif , o turbut jau buciau pasinaudojusi nuolaida pas danus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragana_: 10 birželio 2010 - 22:11
nidalaura , pasakos pabaiga ispejanti- saugokit paukscius lotuliukas.gif Nesuteikit prgos pastipti smile.gif
Atsakyti
Eik jau, va as turiu vezimuka, o vaiku neplanuoju. Dzaska dziaukis. Su tom dukrom nuostolis vienas. Negana to, kad tavo rubus is spintos isrenka (tuos kur tu super progom laikai) ir velkasi i mokykla, tai dar troliai jai. Siandien vyras nedrebancia ranka jai tris nupirko (ir visai man nesvarbu kad su proga), o man nieko (nors tooooki zvilgsni buvau nutaisius, kad Sreko Pukiui sleptis). Ner gyvenime teisybes doh.gif Juokauju. Konfirmacijos proga merginai nupirkom pandas, oniksa ir sirduke. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 06 10, 23:18)
Dzaska dziaukis. Su tom dukrom nuostolis vienas. Konfirmacijos proga merginai nupirkom pandas, oniksa ir sirduke. wub.gif

g.gif nu jo nors pasvajosiu .. ax.gif o pirkinukai tai labai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 06 10, 22:18)
Eik jau, va as turiu vezimuka, o vaiku neplanuoju.

Na taip, bet tu vaiku jau turi, o as ne. nors vis tiek vezimelio noriu ne maziau doh.gif Boze, kad butu ju cia, turbut jau ryt lekciau pirkt, o daba, internetu pirkimas man per daug komplikuotas unsure.gif
Atsakyti
Gražių apyrankių su originaliomis istorijomis užderėjo thumbup.gif
Atsakyti