Merginos o tie kinietiski sidabriukai jie retirinti
QUOTE(Laivite @ 2010 06 10, 18:22)
Merginos o tie kinietiski sidabriukai jie retirinti
Limitede edition, taip kad nebebus daugiau Bet Megoj pilna, jei domina
Tai reiks nuvykti pasiziureti kaip jie atrodo o kiek ju is viso turi buti nes maciau kad jau kazkas klause bet praleidau pro akis
http://www.diamonds4ever.dk/
mergaites,o kiek kainuoja siuntimas is cia?Kal kas pirksit?Jungciausi
arba is kitur jungciausi,jei zadat uzsakineti
mergaites,o kiek kainuoja siuntimas is cia?Kal kas pirksit?Jungciausi
arba is kitur jungciausi,jei zadat uzsakineti
QUOTE(Noa @ 2010 06 10, 18:53)
Kikirikės dukrytės labai gražus vardas, ot gerai, kad bistriai apsisukta - maladiec Erszebeth
Erszebeth, imk
Laba vakara,
na ir grozybiu pridejot , man patinka kai skatineju ka priraset ir foto idedad
Neslepiau pacia graziausia apyranke uzsidejau nepozavau o paparaciai nupaparacino be apyrankes tik drauges fantazijos verinys matuosi
Malonu kad patiko Kikirikei dovana. ir vardas grazus
na ir grozybiu pridejot , man patinka kai skatineju ka priraset ir foto idedad
QUOTE(rasida @ 2010 06 10, 10:31)
Džaska, mes skaityti mokame, nuotraukas taip pat užmatome. Kodėl fotkėj trolių nė kvapo??? Paslėpei, kad fotogrfas neatimtų?
Neslepiau pacia graziausia apyranke uzsidejau nepozavau o paparaciai nupaparacino be apyrankes tik drauges fantazijos verinys matuosi
Malonu kad patiko Kikirikei dovana. ir vardas grazus
gal zinot ar patikimas pardavejas beaddealerusa?
Sveikos mergaiciukes
As jau po atostogu, ah Lietuva Gera buvo nors trumpam pabuti.
Gaila, nespejau laiku uzmatyti ir prisideti prie sveikinimu Smiltytei ir jos mamytei, tad siunciu bent jau ir linkiu abiem buti stipriom ir labai labai laimingom!
Temu kurejai taip pat noriu bent balioncika iduoti nes troliu temos jos deka buna labai graziai apipavidalintos
Taip pat mergaites sventuses gimtadienius sveikinu, bei mokslo pabaigimo proga
Po manojo gimtadienio ant apyrankes namus surado indiskas dramblys, peleda (kuri man labai labai simpatiska, nors ir pastoviai apsimeta padvesusia , turbut ne seip sita taktika ) , bei viena unika.
Mergaites, kaip man pavydu pasidare, kai pamaciau kokius troliu taskus turit Buvau Klaipedos akropoli, tai kai pamaciau troliu stenda, net galva apsisuko kiek ju ten daug Atsiplesiau nuo stendo tik tada kai rankose turejau melynaja gelele ir pauksciu taka Cia Airijoj, tai pardavimo vietose buna kokia 20 karoliuku ir fsio, visa kita uzsakineja pagal pageidavimus, bet atveza viena ir turi ji imti. O pas jus gali visus isciupineti is penkiu vieno tipo karoliuku issirinkti savaji
Na, o apyranke dabar atrodo taip, tik istorijos nebesugalvoju karaliai vaiku nesulauke, pakrantes turtu taip pat neatsirado nezinau kaip cia tie karaliai prie svyturio su tuo drambliu ir ala padvesusia grazuole zuvedra, ups ne, peleda Gal Nidalaura pades visus taskus manojoj istorijoj sudelioti
As jau po atostogu, ah Lietuva Gera buvo nors trumpam pabuti.
Gaila, nespejau laiku uzmatyti ir prisideti prie sveikinimu Smiltytei ir jos mamytei, tad siunciu bent jau ir linkiu abiem buti stipriom ir labai labai laimingom!
Temu kurejai taip pat noriu bent balioncika iduoti nes troliu temos jos deka buna labai graziai apipavidalintos
Taip pat mergaites sventuses gimtadienius sveikinu, bei mokslo pabaigimo proga
Po manojo gimtadienio ant apyrankes namus surado indiskas dramblys, peleda (kuri man labai labai simpatiska, nors ir pastoviai apsimeta padvesusia , turbut ne seip sita taktika ) , bei viena unika.
Mergaites, kaip man pavydu pasidare, kai pamaciau kokius troliu taskus turit Buvau Klaipedos akropoli, tai kai pamaciau troliu stenda, net galva apsisuko kiek ju ten daug Atsiplesiau nuo stendo tik tada kai rankose turejau melynaja gelele ir pauksciu taka Cia Airijoj, tai pardavimo vietose buna kokia 20 karoliuku ir fsio, visa kita uzsakineja pagal pageidavimus, bet atveza viena ir turi ji imti. O pas jus gali visus isciupineti is penkiu vieno tipo karoliuku issirinkti savaji
Na, o apyranke dabar atrodo taip, tik istorijos nebesugalvoju karaliai vaiku nesulauke, pakrantes turtu taip pat neatsirado nezinau kaip cia tie karaliai prie svyturio su tuo drambliu ir ala padvesusia grazuole zuvedra, ups ne, peleda Gal Nidalaura pades visus taskus manojoj istorijoj sudelioti
QUOTE(Laivite @ 2010 06 10, 19:09)
Tai reiks nuvykti pasiziureti kaip jie atrodo o kiek ju is viso turi buti nes maciau kad jau kazkas klause bet praleidau pro akis
Man kai kurie labai faini, tarkim ypač šilkverpis, bet jie tokie grubūs kaip kirviu tašti, Kalbu apie sidabrinius, nes akmenukai manęs nedomino, Beje, Mega turi labai gražų ryškiai violetinį/mėlyną tokį raįalini akmenį ar du Kam tinka, tai labai
As kazkaip i juos nelabai ziurejau bet pas kai kurias mergaites pamaciau siuos karoliukus ir man visai jie pasirode grazus
QUOTE(Laivite @ 2010 06 10, 21:34)
As kazkaip i juos nelabai ziurejau bet pas kai kurias mergaites pamaciau siuos karoliukus ir man visai jie pasirode grazus
na reik pačiupint, man jie nelipo... pažiūrėt gražu, bet ne mano,