Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar turite vienodų karoliukų? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rasida @ 2010 06 08, 15:28)
Kaip fainai, kad kažkam patiko tai, kas patinka man smile.gif

Ale nefainai, kad tai, kas patinka tau, dabar geriau laikyt seife.
Atsakyti
Norinčiųjų pasveikinti Kikirikę dukrytės gimimo proga sąrašas:
1. Erszebeth (vežimukas).
2. Bitelė (vežimukas arba kitas sidabriukas, jei nesurinksime pinigų vežimukui).
3. Danske (vežimukas).
4. Laisve.
5. Song (vežimukas arba dvynių žvaigždutė)
6. Fontenay (vežimukas arba oniksas).
7. Rasida (vežimukas arba žvaigždutė).
8. Simre (žvaigždute arba sidabrinis kūdikis).
9. Dasha (vežimukas arba žvaigždutė).
10. Laivite (vežimukas arba žvaigždutė).
11. Noa.
12. Nidalaura (vežimukas).
13. Drugeliukaiten.
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 08, 15:28)
Kaip fainai, kad kažkam patiko tai, kas patinka man smile.gif

Oi, žinok, tikrai yra kam patinka. Labai ilgai sukau galvą, už kurią balsuoti, ar už tavąją, ar už 13 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 08, 15:29)
Ale nefainai, kad tai, kas patinka tau, dabar geriau laikyt seife.

Jei šitus į seifą, vėl naują rinkti... g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 08, 15:31)
Jei šitus į seifą, vėl naują rinkti... g.gif  doh.gif

bigsmile.gif
Tik niekam jos nerodyt, nes reiks ir trečios imtis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2010 06 08, 15:30)
Oi, žinok, tikrai yra kam patinka. Labai ilgai sukau galvą, už kurią balsuoti, ar už tavąją, ar už 13 rolleyes.gif

Žinau tiksliai, kad mano naujam sumanymui glass stone praverstų smile.gif Taip kad nesiskųsk, kad sunku derinti, geriau slėpk seifan smile.gif

Dabar vežimukų užderėjo... Vistik Song vežimas kiečiausias, nes pirmas! Ji čia mums smegenis sumakalavo su juo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 08, 15:35)
Vistik Song vežimas kiečiausias, nes pirmas! Ji čia mums smegenis sumakalavo su juo smile.gif

O ja bis.gif bis.gif bis.gif
Dabar nusipirksiu skaičių ir visos užsikabinsit-kieno koks tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 08, 15:35)
Žinau tiksliai, kad mano naujam sumanymui glass stone praverstų smile.gif Taip kad nesiskųsk, kad sunku derinti, geriau slėpk seifan smile.gif

biggrin.gif neturiu seifo, o ir tik tokios pamišusios, kaip mes žinome kaip jis atrodo. Nes vakar "Panoramoje", kai bandžiau surasti jam kompaniją pardavėja sako :"Gal gi nevarkite dėl jo taip, tiesiog nenešiokite, juk jis netikras" lotuliukas.gif blink.gif . Patylėjau...ir toliau ieškojau jam kompanijos. O jei rimtai, tai jis man vienas gražiausių karolių. O Tavoje apyrankėje yra jo draugas, kurio man tirgi labai reikėtų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2010 06 08, 15:40)
biggrin.gif neturiu seifo, o ir tik tokios pamišusios, kaip mes žinome kaip jis atrodo. Nes vakar "Panoramoje", kai bandžiau surasti jam kompaniją pardavėja sako :"Gal gi nevarkite dėl jo taip, tiesiog nenešiokite, juk jis netikras" lotuliukas.gif  blink.gif . Patylėjau...ir toliau ieškojau jam kompanijos. O jei rimtai, tai jis man vienas gražiausių karolių. O Tavoje apyrankėje yra jo draugas, kurio man tirgi labai reikėtų. mirksiukas.gif

Ne vienas draugas wink.gif Man iš to rinkinuko greitu laiku trūks tik glass stone ir kataloginio - smėlinių burbulų.
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 08, 15:44)
Ne vienas draugas wink.gif Man iš to rinkinuko greitu laiku trūks tik glass stone ir kataloginio - smėlinių burbulų.

Žinau, kad ne vienas, bet man būtent to vieno labai reikia. Jis toks kiek spuoguotas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2010 06 08, 15:46)
Žinau, kad ne vienas, bet man būtent to vieno labai reikia. Jis toks kiek spuoguotas biggrin.gif

Supratau, supratau smile.gif Realiai jis gražesnis nei foto, manau.
Atsakyti
Skubu help.gif help.gif help.gif
Jei kas turėtų kokį norimą pirkinį iš štai čia, parašykit Fontenay mirksiukas.gif
Atsakyti