Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar turite vienodų karoliukų? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Song @ 2010 06 10, 14:12)
Kad neeeee biggrin.gif Noriu ramios bent vienos, kad prie oficialių rūbų darbe galėčiau užsisegt.

Kadangi mano juodoji jau kaip ir sukomplektuota, tai akys krypsta į turko/mėlynos karolius. Čia vasarai turbūt g.gif
Papildyta:
QUOTE(driu @ 2010 06 10, 16:16)
Ką iš troliukų patartumėt padovanoti dukters draugei 13-ojo gimtadienio proga?  ax.gif  Kas simbolizuoja draugystę?  4u.gif

Yra sidabrinis karoliukas Draugystė už 145 pinigus mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gavau sms nuo Kikirikės.

"Jetau, merginos, ar pablūdot, kam reikėjo pinigus leisti! blush2.gif Wo čia tai staigmena, wo čia tai dovana! Jetau, kokios mes pamalonintos su Smilte! Žinokit, net apsiverkiau... Labai labai ačiū! Mes dėkojam abi su dukrele! Dabar esu lengvam šoke! Uoj, kokia aš nustebus ir laiminga! Labai patiko! Labai gražu ir labai tinka, nes mano Smiltė mažutė Coliukė - kai grįšiu namo, būtinai foto įdėsiu smile.gif"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasida: 10 birželio 2010 - 17:13
QUOTE(rasida @ 2010 06 10, 17:06)

"Jetau, merginos, ar pablūdot, kam reikėjo pinigus leisti! blush2.gif  Wo čia tai staigmena, wo čia tai dovana! Jetau, kokios mes pamalonintos su Smilte! Žinokit, net apsiverkiau... Labai labai ačiū! Mes dėkojam abi su dukrele! Dabar esu lengvam šoke! Uoj, kokia aš nustebus ir laiminga! Labai patiko! Labai gražu ir labai tinka, nes mano Smiltė mažutė Coliukė - kai grįšiu namo, būtinai foto įdėsiu smile.gif"

Kaip miela wub.gif
Atsakyti
Valio clap.gif Sveikinam Smiltę clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 10, 18:17)
Valio  clap.gif  Sveikinam Smiltę  clap.gif

Ir mes labai laimingos, kad patiko, ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2010 06 10, 16:16)
Sveikutės, senokai bebuvau, stengiuosi gydytis  ax.gif

Ką iš troliukų patartumėt padovanoti dukters draugei 13-ojo gimtadienio proga?  ax.gif  Kas simbolizuoja draugystę?  4u.gif

Labai panašus daiktas į jūsų avatarą biggrin.gif

QUOTE(rasida @ 2010 06 10, 18:06)

"Jetau, merginos, ar pablūdot, kam reikėjo pinigus leisti! blush2.gif  Wo čia tai staigmena, wo čia tai dovana! Jetau, kokios mes pamalonintos su Smilte! Žinokit, net apsiverkiau... Labai labai ačiū! Mes dėkojam abi su dukrele! Dabar esu lengvam šoke! Uoj, kokia aš nustebus ir laiminga! Labai patiko! Labai gražu ir labai tinka, nes mano Smiltė mažutė Coliukė - kai grįšiu namo, būtinai foto įdėsiu smile.gif"

wub.gif
Nespėjau pranešti, kad atidaviau, tik dabar grįžau biggrin.gif Tėvelis parodė nuotrauką telefone, Smiltė tikra maža gražuolė princesytė wub.gif
Atsakyti
valio valio Smiltei, kaip fainei kad pavyko nustebinti wub.gif thumbup.gif

draugystes proga is pigesniu gal imciau Hortenzija arba bisk brangiau cherubas trylika smile.gif

Andrytes apyranke super spalvos thumbup.gif
Atsakyti
Džiugu, kad patiko Kikirikei dovana. O kažkaip ilgai ji ligoninėj? Ar per sekciją gimdė ax.gif

Panos, o kokia kaina to mano skaičiaus protinga, kaip manot? Ta prasme, kiek kelt aukcione, kad nepermokėt? g.gif Ten, kur Simrė įmetė, daug kainuoja, nenoriu tiek mokėt...
Atsakyti
Kikirikės dukrytės labai gražus vardas, ot gerai, kad bistriai apsisukta - maladiec Erszebeth biggrin.gif
Atsakyti
Oi kaip smagu kad pavyko pradziuginti mamyte su mazaja Smilte tik i gera teigiamos emocijos wub.gif
Mes su maziuke po cezario prabuvom net dvi savaites doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 06 10, 19:11)
Mes su maziuke po cezario prabuvom net dvi savaites  doh.gif

Mane po pirmų dviejų paleido trečią dieną, tik su trečiu dėl jo ligos užsibuvau savaitę rolleyes.gif
Dvi savaitės labai daug doh.gif
Atsakyti
Smagu, kad pradziuginom.

Ir Erszebeth saunuole, mikliai sutvarke.

Noa, aciu uz pavyzdzius. Foto jis kitaip atrodo, begedis. Cia apie aukso ola. O gyvas kitoks. Turi violetinio spindesio.

Ne musiske kuri man neleidzia pigiau ebay Yellow Ribbon nugriebti?
Atsakyti