Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar turite vienodų karoliukų? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Dasha @ 2010 06 10, 10:52)

Ir dar - ji man gražiausiai ant rankos, nesuprantu, maniau nešiosiu ant kaklo, tai ar čia dėl to kad šilta, ar kaip - nieko ant kaklo nesinori segti..

Tu matai kaip... g.gif o man kaip tik ant rankos paskutiniu metu nesinori, ant kaklo kai uzsidedu, taip ir miegot net einu, nuimu tik kai galva plaunu, ir vel uzsidedu, greit... lotuliukas.gif
Atsakyti
Man irgi vasarą ant kaklo nieko nesinori schmoll.gif Todėl visai nespaudžia smegenų fantazijos nebuvimas, nors twisterį jau turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 10, 10:59)
Man irgi vasarą ant kaklo nieko nesinori  schmoll.gif Todėl visai nespaudžia smegenų fantazijos nebuvimas, nors twisterį jau turiu  biggrin.gif

Nu jo...fantazija pas man irgi guli, pagarbiai...as apie paprasta grandinele, keleta akmenuku uzsiverusi ir psio... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 06 10, 10:52)
ir šiandien surpatau vieną dalyką, gi man odinukė gražiausiai su sidabrais atrodo -  vėriau ryte ir stikliukus, ir nuvėriau, palikau tik sidabrinukus ir gražiausia good.gif  ir akmenys man ant jos visai netinka  schmoll.gif

Iš esmės man irgi. Raudoną užtai kiek laiko nešiojau aplamai be nieko, o dabar nešioju su vienu stikliniu karoliu - unika biggrin.gif
Papildyta:
kam ten dėl auksinės olos neramu? va, radau pas brolius lenkus:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 10, 11:04)
Iš esmės man irgi. Raudoną užtai kiek laiko nešiojau aplamai be nieko, o dabar nešioju su vienu stikliniu karoliu - unika biggrin.gif

Man raudona ant kaklo nerealiai gražu ir tik su meksikonu, nes jis baisiai puošnus wub.gif

o apyrankės labai fainos... thumbup.gif
Atsakyti
Ateinu pasigirti savo papilnejusia apyranke smile.gif Kai nusipirkau, tai irgi galvojau, kad pirksiu karoliukus tik tam tikromis progomis, ale gavosi visai visai kitaip blush2.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Andryte, pamažink foto, labai ištampo puslapį unsure.gif
Atsakyti
pas Andrytę gražu. Jūrinė tematika: bobų pliažas su vežimėliais, švyturys, varlos... biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif Kad labai jau man grazi ta varle smile.gif

O kaip dabar nuotrauku dydis? Siaip tai lyg sumazinau, bet man kazkodel vel dideles rodo g.gif
Atsakyti
Geros nuotraukos, mažos, net beveik per mažos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
griebkit kam reikia retinta bulbe su melynais spuogais, galit siulyt mazesne kaina, pardavejas patikimas, susnekamas 4u.gif
http://cgi.ebay.com/...=item41503cf768
Atsakyti
QUOTE(Andryte @ 2010 06 10, 12:15)
Ateinu pasigirti savo papilnejusia apyranke smile.gif Kai nusipirkau, tai irgi galvojau, kad pirksiu karoliukus tik tam tikromis progomis, ale gavosi visai visai kitaip  blush2.gif  biggrin.gif

Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti