Erszebeth pinigelius pervesiu ryt, bo siandien jau man viskas liejas
ir dar VISAS visas gimtadienininkes sveikinu
rodausi,yra ir varlytes
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 09, 22:38)
Gal kas žino, kiek nuskaičiuoja pervedant iš Swedbanko į SEB?
O iš Snoro SEB pasiima 1,40 Lt.
Tacita, varliukai man patinka, jau norejau mainus derinti, bet netiks tau.
I kazka keisciau aukso ola. Karolis nieko, bet ....
QUOTE(danske @ 2010 06 09, 23:14)
Tacita, varliukai man patinka, jau norejau mainus derinti, bet netiks tau.
siulykit i ka galit keisti-del skirtumo susitartume-as linkus daugiau i mainus,ne tuose keliuose lituose esme-jei karoliukas tiks-az susitartume manau jusu naudai
Tik aukso uola man tikrai netiks
MERGAI...o ar dar spėju prisijungti prie lėlytės sveikinimo? Per darbus nepasijungiau čia ir bac...palikau ant ledo, nepatogioje pozoje Jei galiu dar prisijungti, parašykite až, kur pervesti lt
QUOTE(light blue @ 2010 06 10, 07:47)
MERGAI...o ar dar spėju prisijungti prie lėlytės sveikinimo? Per darbus nepasijungiau čia ir bac...palikau ant ledo, nepatogioje pozoje Jei galiu dar prisijungti, parašykite až, kur pervesti lt
Kad jau viskas, suma padalinta iš vakar buvusio skaičiaus, kai kas jau pervedė... Jau ir tas vokas užklijuotas su lipduku, šiandien susitariau atiduoti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 10, 09:28)
Kad jau viskas, suma padalinta iš vakar buvusio skaičiaus, kai kas jau pervedė... Jau ir tas vokas užklijuotas su lipduku, šiandien susitariau atiduoti
Tai rašyk Light Blue ant voko, o pinigų likutis bus sekančiai progai. Kai kas lyg šeimą kurti ketina šįmet
Papildyta:
Džaska, mes skaityti mokame, nuotraukas taip pat užmatome. Kodėl fotkėj trolių nė kvapo??? Paslėpei, kad fotogrfas neatimtų?
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 10, 09:28)
Tai gi, jei zmogus nori prisidet, tai ko tu cia taip atstumi... Gi kvietka papirksi brangesne ir psio...
Beje laba ryta
Pinigelius bandysiu pervest siandien, tik ydomu , o is nordo kai vedi ,kiek nuskaiciuoja...
Papildyta:
QUOTE(rasida @ 2010 06 10, 10:31)
Džaska, mes skaityti mokame, nuotraukas taip pat užmatome. Kodėl fotkėj trolių nė kvapo??? Paslėpei, kad fotogrfas neatimtų?
Nepamenu, o kokias ji foto dejo...
Papildyta:
QUOTE(Tacita @ 2010 06 09, 22:54)
rodausi,yra ir varlytes
Labai grazus derinukas Ir varlyte labai dera...o be je , ar zinai, kad varlytes pinigus nesa...va perleisi, paskui savo finansine gerove...
Papildyta:
QUOTE(Song @ 2010 06 09, 22:04)
Nus, ant laido jubiliatė
Kol šampė akyčių neužpylė, rodausi dovanas. Išsirinkau apyrankę ir Frėjos mazgą, pradėsiu naują juodai/baltai/sidabrinę rinkt. Ir prie jos du stikliukus pasiėmiau. Venera iš senesnių, bet pati ant naujos apyrankės pasiprašė
Kol šampė akyčių neužpylė, rodausi dovanas. Išsirinkau apyrankę ir Frėjos mazgą, pradėsiu naują juodai/baltai/sidabrinę rinkt. Ir prie jos du stikliukus pasiėmiau. Venera iš senesnių, bet pati ant naujos apyrankės pasiprašė
Nu gi super...manau, kad tikrai verta tokio karolio
Papildyta:
QUOTE(Fontenay @ 2010 06 09, 21:21)
nu tu sprogsi viena karta , tik neaptaskyk nieko arba pagimdysi troliuka koki
Nu jei vakar nesprogau, tai siandien damusius, ir gal siandien sproksiu... O gimdyt nesiruosiu daugiau, aciu uz pasiulyma, bet pasilikit ji sau...
Gal kas užvakar Megoj dovanu pirkot apyranke su užsegimu (na, ir plius du kankoliukai)? Tokia miela panele su vaikinuku, pati su apyranke pasipuošusi
Aš jau po biškį planuoju gimtadieninę apyrankę, draugės pasisūlė trolius dovanot, bet ir pati manau nusipirksiu kažką, kaip ne kaip pirmas gyvenime jubiliejus ir šiandien surpatau vieną dalyką, gi man odinukė gražiausiai su sidabrais atrodo - vėriau ryte ir stikliukus, ir nuvėriau, palikau tik sidabrinukus ir gražiausia ir akmenys man ant jos visai netinka
Ir dar - ji man gražiausiai ant rankos, nesuprantu, maniau nešiosiu ant kaklo, tai ar čia dėl to kad šilta, ar kaip - nieko ant kaklo nesinori segti..
Aš jau po biškį planuoju gimtadieninę apyrankę, draugės pasisūlė trolius dovanot, bet ir pati manau nusipirksiu kažką, kaip ne kaip pirmas gyvenime jubiliejus ir šiandien surpatau vieną dalyką, gi man odinukė gražiausiai su sidabrais atrodo - vėriau ryte ir stikliukus, ir nuvėriau, palikau tik sidabrinukus ir gražiausia ir akmenys man ant jos visai netinka
Ir dar - ji man gražiausiai ant rankos, nesuprantu, maniau nešiosiu ant kaklo, tai ar čia dėl to kad šilta, ar kaip - nieko ant kaklo nesinori segti..
Labas
Kas turit aukso ola , tokia labiau violetine ir su nemazai aukso? Prie ko dedat, kur ji geriausiai tinka?
Dasha, maciau amerikonku forume odinuke susegta dviem uzsegimais su apyranke. Ant kaklo . Gana idomiai atrode. Karoliukai , atrodo, buvo ant odinukes. Nors gal ir ne. Nebepamenu. Jei uzmatysiu, ikelsiu.
Kas turit aukso ola , tokia labiau violetine ir su nemazai aukso? Prie ko dedat, kur ji geriausiai tinka?
Dasha, maciau amerikonku forume odinuke susegta dviem uzsegimais su apyranke. Ant kaklo . Gana idomiai atrode. Karoliukai , atrodo, buvo ant odinukes. Nors gal ir ne. Nebepamenu. Jei uzmatysiu, ikelsiu.
QUOTE(rasida @ 2010 06 10, 10:31)
Tai rašyk Light Blue ant voko, o pinigų likutis bus sekančiai progai. Kai kas lyg šeimą kurti ketina šįmet
Likutį bus galima panaudoti kitai progai Na tegul perveda, jei labai norisi, gal pavyks atklijuoti ir įrašyti
Kvietkų nelabai išeis nupirkti, nes ketinu perduoti, kai važiuosiu pas gydytoją. O ir šiaip dviprasmiškai žiūrima į gėles kūdikio gimimo proga (gali mažiukui sukelti alergiją ir pan.). Bent jau mes visus įspėjom, kad gėlių neneštų. O mažoji vis vien alergiška...