Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar turite vienodų karoliukų? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Nus, ant laido jubiliatė biggrin.gif
Kol šampė akyčių neužpylė, rodausi dovanas. Išsirinkau apyrankę ir Frėjos mazgą, pradėsiu naują juodai/baltai/sidabrinę rinkt. Ir prie jos du stikliukus pasiėmiau. Venera iš senesnių, bet pati ant naujos apyrankės pasiprašė biggrin.gif

user posted image

user posted image

Bet koks pamirštas kaifas laisva, tik su trim karoliais apyrankė rolleyes.gif Ir kaip man gražu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 09, 22:04)
Nus, ant laido jubiliatė biggrin.gif
Kol šampė akyčių neužpylė, rodausi dovanas. Išsirinkau apyrankę ir Frėjos mazgą, pradėsiu naują juodai/baltai/sidabrinę rinkt. Ir prie jos du stikliukus pasiėmiau. Venera iš senesnių, bet pati ant naujos apyrankės pasiprašė biggrin.gif

Koks plienas tavo gražus, tankiai priraizgytas wub.gif Ir obsidianas thumbup.gif
Atsakyti
Labukas-parduodu arba keiciu varlytes i ka nors,keiciu i karoliuka arba sidabriuka,siulykit variantus.Kaina 109lt,pirktas cia,LT biggrin.gif mirksiukas.gif

user posted image

Beje,jei galima,jungiuos i jusu temuke,siandien ar ryt parodysiu,ka turiu ax.gif -mylimo,mielo ir jaukaus sirdziai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tacita: 09 birželio 2010 - 21:12
QUOTE(tvynė @ 2010 06 09, 21:02)
Rašyk greičiau tos savo sriubos receptą  mirksiukas.gif  Troliškai kaip nors, kad nebūtų visiškas off-topic  biggrin.gif

Tai va..."Troliska saldi sriuba"- uzverdi vandeni, dedi frikadeles ( miltai ir kiausinis) ...paskui braskiu uogiene (pageidautina cielos braskes,kad butu) ...ir vysnios is vysniu kompoto ( pageidautina irgi cielos) ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 09, 22:04)
Bet koks pamirštas kaifas laisva, tik su trim karoliais apyrankė rolleyes.gif Ir kaip man gražu blush2.gif

Ir neįdegs ant rankos vasarą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 06 09, 22:09)
Labukas-parduodu arba keiciu varlytes i ka nors,keiciu i karoliuka arba sidabriuka,siulykit variantus.Kaina 109lt,pirktas cia,LT  biggrin.gif  mirksiukas.gif

user posted image

Beje,jei galima,jungiuos i jusu temuke,siandien ar ryt parodysiu,ka turiu  ax.gif -mylimo,mielo ir jaukaus sirdziai  wub.gif

Kodel parduodi, juk tik ka pirkai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 06 09, 22:24)
Ir neįdegs ant rankos vasarą rolleyes.gif

Nu biggrin.gif
Logiškai mąstant, gi galima būtų nuo anos dalį karolių nusivert ir nešiot tokią barškančią, bet negaliu doh.gif Noriu rodyt viską, ką turiu biggrin.gif Gobša.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 09 birželio 2010 - 21:26
QUOTE(Dovis @ 2010 06 09, 22:25)
Kodel parduodi, juk tik ka pirkai g.gif

ot,yra troliska prezastis,kol kas tik mano planuose tongue.gif
Atsakyti
Gal kas žino, kiek nuskaičiuoja pervedant iš Swedbanko į SEB?
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 09, 22:38)

Man rodos 1,20 g.gif As tiek pridejau prie nurodytos sumos, kad nesigautu minusas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 09, 22:38)

QUOTE(Lorute @ 2010 06 09, 22:43)
Man rodos 1,20 :

Tikrai taip, 1.20lt
Atsakyti
Dėkui 4u.gif
Atsakyti