Nus, ant laido jubiliatė
Kol šampė akyčių neužpylė, rodausi dovanas. Išsirinkau apyrankę ir Frėjos mazgą, pradėsiu naują juodai/baltai/sidabrinę rinkt. Ir prie jos du stikliukus pasiėmiau. Venera iš senesnių, bet pati ant naujos apyrankės pasiprašė
Bet koks pamirštas kaifas laisva, tik su trim karoliais apyrankė Ir kaip man gražu
QUOTE(Song @ 2010 06 09, 22:04)
Nus, ant laido jubiliatė
Kol šampė akyčių neužpylė, rodausi dovanas. Išsirinkau apyrankę ir Frėjos mazgą, pradėsiu naują juodai/baltai/sidabrinę rinkt. Ir prie jos du stikliukus pasiėmiau. Venera iš senesnių, bet pati ant naujos apyrankės pasiprašė
Koks plienas tavo gražus, tankiai priraizgytas Ir obsidianas
Labukas-parduodu arba keiciu varlytes i ka nors,keiciu i karoliuka arba sidabriuka,siulykit variantus.Kaina 109lt,pirktas cia,LT
Beje,jei galima,jungiuos i jusu temuke,siandien ar ryt parodysiu,ka turiu -mylimo,mielo ir jaukaus sirdziai
Beje,jei galima,jungiuos i jusu temuke,siandien ar ryt parodysiu,ka turiu -mylimo,mielo ir jaukaus sirdziai
QUOTE(tvynė @ 2010 06 09, 21:02)
Rašyk greičiau tos savo sriubos receptą Troliškai kaip nors, kad nebūtų visiškas off-topic
Tai va..."Troliska saldi sriuba"- uzverdi vandeni, dedi frikadeles ( miltai ir kiausinis) ...paskui braskiu uogiene (pageidautina cielos braskes,kad butu) ...ir vysnios is vysniu kompoto ( pageidautina irgi cielos) ...
QUOTE(Song @ 2010 06 09, 22:04)
Bet koks pamirštas kaifas laisva, tik su trim karoliais apyrankė Ir kaip man gražu
Ir neįdegs ant rankos vasarą
QUOTE(Tacita @ 2010 06 09, 22:09)
Labukas-parduodu arba keiciu varlytes i ka nors,keiciu i karoliuka arba sidabriuka,siulykit variantus.Kaina 109lt,pirktas cia,LT
Kodel parduodi, juk tik ka pirkai
QUOTE(Noa @ 2010 06 09, 22:24)
Ir neįdegs ant rankos vasarą
Nu
Logiškai mąstant, gi galima būtų nuo anos dalį karolių nusivert ir nešiot tokią barškančią, bet negaliu Noriu rodyt viską, ką turiu Gobša.
QUOTE(Dovis @ 2010 06 09, 22:25)
Kodel parduodi, juk tik ka pirkai
ot,yra troliska prezastis,kol kas tik mano planuose
Gal kas žino, kiek nuskaičiuoja pervedant iš Swedbanko į SEB?
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 09, 22:38)
Man rodos 1,20 As tiek pridejau prie nurodytos sumos, kad nesigautu minusas
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 09, 22:38)
QUOTE(Lorute @ 2010 06 09, 22:43)
Man rodos 1,20 :
Tikrai taip, 1.20lt
Dėkui