Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar turite vienodų karoliukų? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 09, 16:33)
Tave irgi sveikinu  thumbup.gif Tikrai daug kas nuobodžiavo ilgais rudens vakarais  lotuliukas.gif

O kokios dar būna iškilmės baigimo proga, už kurias turėtum išleisti gimtadienio dovaną?  doh.gif Nesąmonė, dovana turi būti dovana, o universiteto baigimo iškilmės ne dovana  schmoll.gif Tik proga dar vienai dovanai  biggrin.gif

Ačiū už sveikinimus smile.gif o universiteto baigimo proga norisi nueiti į kirpyklą, taip pat pasidaryti makiažą, tai taip ir išeitų tie dovanoti pinigėliai doh.gif oj kaip sunku kai savų pinigų dar nėra doh.gif dėl to ir reikia sukti galvą kur panaudoti gautus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 06 09, 16:41)
o 10 proc dar duoda ar ne? bigsmile.gif

Duoda, jei turi lojalaus kliento kortelę smile.gif Nors gal paprašius duotų ir be jos unsure.gif

QUOTE(tvynė @ 2010 06 09, 16:42)
Sveikintojos:
1. Erszebeth (vežimukas).
2. Bitelė (vežimukas arba kitas sidabriukas, jei nesurinksime pinigų vežimukui).
3. Danske (vežimukas).
4. Laisve (pritariu daugumos pasirinkimui).
5. Song (vežimukas arba dvynių žvaigždutė)
6. Fontenay (vežimukas arba oniksas).
7. Rasida (vežimukas arba žvaigždutė).
8. Simre (žvaigždute arba sidabrinis kūdikis).
9. Dasha (vežimukas arba žvaigždutė).
10. Laivite (vežimukas arba žvaigždutė).
11. Noa.
12. Nidalaura (vežimukas).
13. Drugeliukaiten.
14. Ewidenta.
15. Lorute (vežimukas arba širdžių kamuolys).
16. Erilukaha (vežimukas arba agatas).
17. Džaska (vežimukas arba agatas).
18. Dovis.
19. Yell.
20. Tvynė
Pritariu bet kuriam variantui  4u.gif  Šaunuolės jūs wub.gif

(Aš gal dar kaip variantą rinkčiausi mažiausią apyrankytę, paprastą užsegimą ir gal laimės mazgą dukrytei,- naujai trolių šeimos narei . O kitas troliukas būtų skirtas mamytei. Kainuotų 119 + 69. Nors gal čia tik aš taip lydausi dėl tų mažų apyrankyčių mažoms letenėlėms...  smile.gif  )

thumbup.gif Taip netrukus ir vežimukui pririnktume lotuliukas.gif

Aš jau audžiu mintį šiandien pat nukakti į Panoramą, nelaukiant rytdienos blush2.gif

QUOTE(rita7777 @ 2010 06 09, 16:47)
Ačiū už sveikinimus  smile.gif  o universiteto baigimo proga norisi nueiti į kirpyklą, taip pat pasidaryti makiažą, tai taip ir išeitų tie dovanoti pinigėliai  doh.gif  oj kaip sunku kai savų pinigų dar nėra  doh.gif  dėl to ir reikia sukti galvą kur panaudoti gautus  smile.gif

Ir makiažą laikytum savo gimtadienio dovana? unsure.gif Aš už apyrankę ir tik už ją. O makiažą gali ir pati pasidaryti smile.gif
Atsakyti
Tvyne, as zinau, kas gintarus nuciupo. Bet sedi, tyli...
GERBIAMOJI, pasirodom, pasirodom biggrin.gif Busite forume garsiai uzgrauzta hihihi.gif
Atsakyti
Manau, jamam Coliukę, deimantus lai vyras dovanoja.
O Širdžių kamuolys irgi labai tiktų, tik ne aš jį sugalvojau, o Ewidenta, aš tik nusitvėriau, nes prasmė labai graži. Kūdikį po akim turės, lai mus atsimena biggrin.gif
Kūdikio tikrai nenorėčiau, jis gi bliaunantis, ar mes jai linkim bliaunančio kūdikio? Aš tai linkėčiau ramaus biggrin.gif
Angelų plunksnos gražu, bet SM tų angelų reikšmė tokia, nu, pecifinė, pačios suprantat... unsure.gif

Tai kas tada pirks?
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 09, 16:52)
Aš jau audžiu mintį šiandien pat nukakti į Panoramą, nelaukiant rytdienos  blush2.gif

Iš tiesų pasijutau vos nepavėlavusi blush2.gif Bet gi ir daugiau yra tokių, kurios ne kasdien forume, nors mintimis visada su jumis... Enita irgi gal prisidėtų jei grįžo iš Afrikos...

QUOTE(nidalaura @ 2010 06 09, 16:52)
GERBIAMOJI, pasirodom, pasirodom  biggrin.gif Busite forume garsiai uzgrauzta  hihihi.gif

bigsmile.gif lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvynė: 09 birželio 2010 - 16:01
QUOTE(Noa @ 2010 06 09, 16:57)
Angelų plunksnos gražu, bet SM tų angelų reikšmė tokia, nu, pecifinė, pačios suprantat...  unsure.gif

Norėjau tą patį parašyt, tik pasikuklinau, kad netraumuot tautos ax.gif
Atsakyti
Pasigirkit kas nors  biggrin.gif

QUOTE(nidalaura @ 2010 06 09, 16:52)
GERBIAMOJI, pasirodom, pasirodom  biggrin.gif Busite forume garsiai uzgrauzta  hihihi.gif

Taigi pasirodžiau. Be to, tik vieną tepaėmiau. Apie rinkinį nieko nežinau.

Beje, žinau pas ką dar du gintarai nutūpė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simre: 09 birželio 2010 - 16:18
O Širdžių kamuolys irgi labai tiktų, tik ne aš jį sugalvojau, o Ewidenta, aš tik nusitvėriau, nes prasmė labai graži. Kūdikį po akim turės, lai mus atsimena biggrin.gif
Kūdikio tikrai nenorėčiau, jis gi bliaunantis, ar mes jai linkim bliaunančio kūdikio? Aš tai linkėčiau ramaus biggrin.gif
Angelų plunksnos gražu, bet SM tų angelų reikšmė tokia, nu, pecifinė, pačios suprantat...  unsure.gif

Tai kas tada pirks?

Ok, Coliukė, o jeigu jos nebus, tada deimantai ax.gif

Pirksiu aš, nebent kas nors prieštarauja biggrin.gif Panoramoje, tai dar ir nuolaida bus, ir lipduką gaus, nes ir pati ten perka, pravers. Ten Pegasas šalia, reikės paieškoti kokios troliškos ar kūdikiškos atvirutės, kur tilptų surašyti visas sveikintojų sąrašas rolleyes.gif

QUOTE(tvynė @ 2010 06 09, 17:00)
Iš tiesų pasijutau vos nepavėlavusi  blush2.gif  Bet gi ir daugiau yra tokių, kurios ne kasdien forume, nors mintimis visada su jumis... Enita irgi gal prisidėtų jei grįžo iš Afrikos...

Jūs rašykitės, rašykitės biggrin.gif Vis vien išsiuntinėsiu sąskaitą tik tada, kai jau nupirksiu. Kuo daugiau sveikintojų, tuo mažiau kainuos kiekvienai smile.gif

Ir Ruti dar neužsirašiusi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 09 birželio 2010 - 16:23
Kūdikio tikrai nenorėčiau, jis gi bliaunantis, ar mes jai linkim bliaunančio kūdikio?

Coliukė gražiau, specialiai nučiupinėjom su Simre šiandien smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 09, 17:11)
Ten Pegasas šalia, reikės paieškoti kokios troliškos ar kūdikiškos atvirutės, kur tilptų surašyti visas sveikintojų sąrašas  rolleyes.gif

...arba knygutės wink.gif
Atsakyti

(Aš gal dar kaip variantą rinkčiausi mažiausią apyrankytę, paprastą užsegimą ir gal laimės mazgą dukrytei,- naujai trolių šeimos narei . O kitas troliukas būtų skirtas mamytei. Kainuotų 119 + 69. Nors gal čia tik aš taip lydausi dėl tų mažų apyrankyčių mažoms letenėlėms...  smile.gif  )

Sis variantas labai patiko ir man, norejsu pasiulyt ir as toki,...bet galvoju, tegu musu taryba nusprendzia, o as pritarsiu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 09, 17:41)
Sis variantas labai patiko ir man, norejsu pasiulyt ir as toki,...bet galvoju, tegu musu taryba nusprendzia, o as pritarsiu... thumbup.gif

Oj, kol ta mergytė nešios... Tegul mama kiekvieną dieną džiaugias mūsų dovana, o sidabriukas - universalus dalykas, atras vietą ir mamos, ir dukriuko apyrankėje smile.gif

Erszebeth, tikrai būtų gerai, jei ištrūktum šiandien smile.gif Nes kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių smile.gif

Simre apie gintarą pakalbėjo ir paspruko, nepasigyrė, ką šiandien nurovė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 09, 17:46)
Oj, kol ta mergytė nešios... Tegul mama kiekvieną dieną džiaugias mūsų dovana, o sidabriukas - universalus dalykas, atras vietą ir mamos, ir dukriuko apyrankėje smile.gif

Erszebeth, tikrai būtų gerai, jei ištrūktum šiandien smile.gif Nes kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių smile.gif

Simre apie gintarą pakalbėjo ir paspruko, nepasigyrė, ką šiandien nurovė smile.gif

Trūksiu jau tuoj, tik laukiu vieno žmogaus, ir lėksiu blush2.gif Net lietaus nebijau laugh.gif
Atsakyti