Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar turite vienodų karoliukų? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos,
parsiradau namo po tragiško savaitgalio. Ta nelinksma proga ant mano apyrankės nutūpęs žvirbliukas, netikėtai rastas Šilutėje, bus mano išėjusio draugo atminimas verysad.gif
Sveikinimai ir nuo manęs gimtadienio proga ir sulaukus dukrytės.
Aš irgi mielai jungčiausi prie dovanėlės, tik būk Rasida gera, sumesk man info į skype, nes kol kas neturiu jėgu sekt atidžiai temos - mintys klajoja...
Ačiū, kam patiko mano apyrankė, keista ir netikėta unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai sukaktuvininkėms thumbup.gif

Tai va, atskambino vyras. Tai galim rinktis iš Coliukės ir deimantinio ax.gif Gal tuomet rytoj, kai nuvažiuosiu į Panoramą, ir matysis, kurį - nes gal kažkurio nebus...

Ir gal palaukiam su pervedinėjimais, kai jau turėsiu karoliuką ir atvirutę (ant kurios surašysiu visas sveikintojas), tada padalinsim iš 18, ir psio smile.gif

Yell vaje... Užuojauta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 09 birželio 2010 - 14:15
QUOTE(Yell @ 2010 06 09, 15:14)

Laikykis ir saugok save, juk ir pati riziką mėgsti..
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 09, 15:14)
Ir gal palaukiam su pervedinėjimais, kai jau turėsiu karoliuką ir atvirutę (ant kurios surašysiu visas sveikintojas), tada padalinsim iš 18, ir psio  smile.gif

Jau 19...
Atsakyti
Tai jau, kaip suprantu, mūsų 19, prisideda ir Yell ax.gif

Sveikintojos:
1. Erszebeth (vežimukas).
2. Bitelė (vežimukas arba kitas sidabriukas, jei nesurinksime pinigų vežimukui).
3. Danske (vežimukas).
4. Laisve (pritariu daugumos pasirinkimui).
5. Song (vežimukas arba dvynių žvaigždutė)
6. Fontenay (vežimukas arba oniksas).
7. Rasida (vežimukas arba žvaigždutė).
8. Simre (žvaigždute arba sidabrinis kūdikis).
9. Dasha (vežimukas arba žvaigždutė).
10. Laivite (vežimukas arba žvaigždutė).
11. Noa.
12. Nidalaura (vežimukas).
13. Drugeliukaiten.
14. Ewidenta.
15. Lorute (vežimukas arba širdžių kamuolys).
16. Erilukaha (vežimukas arba agatas).
17. Džaska (vežimukas arba agatas).
18. Dovis.
19. Yell.

Perkam Coliukę arba baltą deimantą ir atvirutę surašyti dovanotojų sąrašui biggrin.gif Kai bus nupirkta, padalinsim iš mūsų skaičiaus, ir tada išsiuntinėsiu sąskaitą, kur pervesti.

Beje, gal turite idėjų troliškam sveikinimo tekstui?
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 09, 14:58)
Sveikinimai 4u.gif

QUOTE(simre @ 2010 06 09, 15:03)
Sveikinimai  4u.gif

P.S. kas čia do laikas, kad tiek gimusių???

Aciu labai 4u.gif

Matyt zinai rudeni kai vakarai jau pakankamai ilgi tai neber ka daugiau veikt tik smileysex.gif hihihi.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Campanada: 09 birželio 2010 - 15:03
Ir mano gimtadienis buvo užvakar smile.gif dabar turiu apsispręsti ką pirkti už gautus dovanų pinigėlius - apyrankę (kurios trokštu jau seniai seniai) ar išleisti tuos pinigėlius universiteto baigimo iškilmėms. Kaip sunku apsispręsti doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikinimai visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 09 birželio 2010 - 15:37
QUOTE(rita7777 @ 2010 06 09, 16:07)
Ir mano gimtadienis buvo užvakar  smile.gif  dabar turiu apsispręsti ką pirkti už gautus dovanų pinigėlius - apyrankę (kurios trokštu jau seniai seniai) ar išleisti tuos pinigėlius universiteto baigimo iškilmėms. Kaip sunku apsispręsti  doh.gif  verysad.gif

Tave irgi sveikinu thumbup.gif Tikrai daug kas nuobodžiavo ilgais rudens vakarais lotuliukas.gif

O kokios dar būna iškilmės baigimo proga, už kurias turėtum išleisti gimtadienio dovaną? doh.gif Nesąmonė, dovana turi būti dovana, o universiteto baigimo iškilmės ne dovana schmoll.gif Tik proga dar vienai dovanai biggrin.gif
Atsakyti
mergaites,o apie kokius jus cia lipdukus vis uzsimenat,kuriuos i karoliukus keiciat?Cia panoramoj kokia akcija vykdo?Uz kazkokia suma perkant,ar kaip?aciu ax.gif

beje,uzkretet su savop pensininkais,tai ir as varlytes jau pasikabinus,zvaigzdute,mastau apie pleksnytes,tupikakus ir zvirbliuka-katra ciupt blink.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 06 09, 16:33)
mergaites,o apie kokius jus cia lipdukus vis uzsimenat,kuriuos i karoliukus keiciat?Cia panoramoj kokia akcija vykdo?Uz kazkokia suma perkant,ar kaip?aciu ax.gif

beje,uzkretet su savop pensininkais,tai ir as varlytes jau pasikabinus,zvaigzdute,mastau apie pleksnytes,tupikakus ir zvirbliuka-katra ciupt blink.gif  ax.gif

Panoramoje perkant bet kokį karoliuką, duoda lipduką. Surinkus 4 lipdukus, gali išsirinkti karoliuką po 79 litus.

Dilema labai sunki, net nežinau, ką patarti doh.gif
Atsakyti
[quote=Erszebeth,2010 06 09, 16:37]
Panoramoje perkant bet kokį karoliuką, duoda lipduką. Surinkus 4 lipdukus, gali išsirinkti karoliuką po 79 litus.

o 10 proc dar duoda ar ne? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

jau net nebebandau jūsų vytis biggrin.gif Kadangi žinau tik paskutinių puslapių naujienas, sveikinu sukaktuvininkes ir Kikirikę 4u.gif wub.gif

Įkišau nosį, nes kažkas Megoj nupirko labai gražius gintarus, aš nespėjau net pamatyt doh.gif Bet čia, žiūriu, lyg niekas nepasigyrė lens.gif Pora buvo "marmurinių", buvo ir kampuotų. Žodžiu, praėjusią savaitę ore išgaravo nuostabus gintarų rinkinys kainavęs virš 1000 lt., o užvakar vakare ir vakar ryte kažkas irgi tarp tik ką gautų gintarų prasisuko g.gif . Pasigirkit kas nors biggrin.gif

Sveikintojos:
1. Erszebeth (vežimukas).
2. Bitelė (vežimukas arba kitas sidabriukas, jei nesurinksime pinigų vežimukui).
3. Danske (vežimukas).
4. Laisve (pritariu daugumos pasirinkimui).
5. Song (vežimukas arba dvynių žvaigždutė)
6. Fontenay (vežimukas arba oniksas).
7. Rasida (vežimukas arba žvaigždutė).
8. Simre (žvaigždute arba sidabrinis kūdikis).
9. Dasha (vežimukas arba žvaigždutė).
10. Laivite (vežimukas arba žvaigždutė).
11. Noa.
12. Nidalaura (vežimukas).
13. Drugeliukaiten.
14. Ewidenta.
15. Lorute (vežimukas arba širdžių kamuolys).
16. Erilukaha (vežimukas arba agatas).
17. Džaska (vežimukas arba agatas).
18. Dovis.
19. Yell.
20. Tvynė

Pritariu bet kuriam variantui 4u.gif Šaunuolės jūs wub.gif

(Aš gal dar kaip variantą rinkčiausi mažiausią apyrankytę, paprastą užsegimą ir gal laimės mazgą dukrytei,- naujai trolių šeimos narei . O kitas troliukas būtų skirtas mamytei. Kainuotų 119 + 69. Nors gal čia tik aš taip lydausi dėl tų mažų apyrankyčių mažoms letenėlėms... smile.gif )
Atsakyti