Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar turite vienodų karoliukų? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Man tai kūdikis ir negražus, šiaip blush2.gif Ta jo burna atverta neigiamas emocijas sukelia biggrin.gif
Vežimukas būt idealu, bet Noa labai įdomias mintis dėl autentiškumo išdėstė. Gal baltą deimantinį, garantuotai prie visko tiks, tik simbolikos nelieka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 09 birželio 2010 - 13:17
QUOTE(Song @ 2010 06 09, 14:16)
Man tai kūdikis ir negražus, šiaip blush2.gif Ta jo burna atverta neigiamas emocijas sukelia biggrin.gif Vežimukas būt idealu, bet Noa labai įdomias mintis dėl autentiškumo išdėstė. Gal baltą deimantinį, garantuotai prie visko tiks, tik simbolikos nelieka g.gif

drinks_cheers.gif
Tik siūlau oniksą juodai baltai apyrankei. Bet čia tik todėl, kad jis man gražus.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 09, 14:16)
Man tai kūdikis ir negražus, šiaip blush2.gif Ta jo burna atverta neigiamas emocijas sukelia biggrin.gif
Vežimukas būt idealu, bet Noa labai įdomias mintis dėl autentiškumo išdėstė. Gal baltą deimantinį, garantuotai prie visko tiks, tik simbolikos nelieka g.gif

Nekalbėk, o tai dar ir aš užsimanysiu... deimantinio.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 06 09, 14:19)
Nekalbėk, o tai dar ir aš užsimanysiu... deimantinio.

O aš maniau, trečio biggrin.gif Visai faina, žinok tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 06 09, 14:28)
O aš maniau, trečio biggrin.gif Visai faina, žinok tongue.gif

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ir jokiais, vežmais, kūdikiais, coliukėm, deimantiniais nesugundysi.
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2010 06 09, 14:18)
drinks_cheers.gif
Tik siūlau oniksą juodai baltai apyrankei. Bet čia tik todėl, kad jis man gražus.

Oniksas juodas, tegul pati nusiperka. Tokiai progai, mano galva, netinka blush2.gif

Deimantiniam prasmę galima sugalvoti... Vaikai - gyvenimo deimantai biggrin.gif

O ką manote apie širdžių kamuolį su visų ligonių širdingais linkėjimais, kaip berods Noa sakė? Giminaičiai tokio gal nesugalvotų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 09, 14:30)
1. Oniksas juodas, tegul pati nusiperka. Tokiai progai, mano galva, netinka  blush2.gif

2. Deimantiniam prasmę galima sugalvoti... Vaikai - gyvenimo deimantai  biggrin.gif

3. O ką manote apie širdžių kamuolį su visų ligonių širdingais linkėjimais, kaip berods Noa sakė? Giminaičiai tokio gal nesugalvotų  biggrin.gif

1. drinks_cheers.gif
2. thumbup.gif
3. schmoll.gif , negražus jis man. Tada jau geriau angelų plunksnos. Vis tik angeliukas užgimė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simre: 09 birželio 2010 - 13:35
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 09, 14:30)
O ką manote apie širdžių kamuolį su visų ligonių širdingais linkėjimais, kaip berods Noa sakė? Giminaičiai tokio gal nesugalvotų  biggrin.gif

Kartais daug mąstom ir nusimąstom. Tavo pirmas siūlymas - Coliukė - puikus, gavau reikalingus kontaktus, kad suderinti detales wink.gif Reikia suktis, ji penktadienį planuoja būti namie. Joms viskas gerai.

Esu už deimantinį arba coliukę, bet neprisiriškim, vietoj matysi, kas geriau.
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 09, 14:42)
Kartais daug mąstom ir nusimąstom. Tavo pirmas siūlymas - Coliukė - puikus, gavau reikalingus kontaktus, kad suderinti detales wink.gif Reikia suktis, ji penktadienį planuoja būti namie. Joms viskas gerai.

Esu už deimantinį arba coliukę, bet neprisiriškim, vietoj matysi, kas geriau.

Tai viskas kaip ir aišku, aš rytoj nupirksiu ir vakare perduosiu vyrui. Dar palaukiam, ką vyras atsakys, gal jau yra nupirkta coliukė ar deimantinis rolleyes.gif
Papildyta:
Susisiekiau su Kikirikės vyru, tuoj sužinosim, ką artimieji jai planuoja dovanoti ax.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif

Linkejimai mamytei 4u.gif Sveikinimai Song! 4u.gif As va irgi siandien gimtadienio proga gavau karoliu ir bendradarbiu bigsmile.gif bet anys netikri irnesakyk.gif nu bet ka, dovana yra dovana ir turejau uzsided ant apyrankes blush2.gif bet as baisiai nepergyvenu irnesakyk.gif svarbu kad galvojo ir labai jaudinosi ar patiks... aj man gerai, mazu cia ta gimtadienine nuotaika mane uzvaldzius, kad as visus myliu ir visi man geri wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Campanada @ 2010 06 09, 14:55)
Sveikos!  4u.gif

Linkejimai mamytei  4u.gif  Sveikinimai Song!  4u.gif  As va irgi siandien gimtadienio proga gavau karoliu ir bendradarbiu  bigsmile.gif  bet anys netikri irnesakyk.gif nu bet ka, dovana yra dovana ir turejau uzsided ant apyrankes  blush2.gif  bet as baisiai nepergyvenu irnesakyk.gif svarbu kad galvojo ir labai jaudinosi ar patiks... aj man gerai, mazu cia ta gimtadienine nuotaika mane uzvaldzius, kad as visus myliu ir visi man geri  wub.gif

Sveikinimai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 09, 14:54)
Susisiekiau su Kikirikės vyru, tuoj sužinosim, ką artimieji jai planuoja dovanoti  ax.gif

Šarkos mes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Campanada @ 2010 06 09, 14:55)
Sveikos!  4u.gif

Sveikinimai 4u.gif

P.S. kas čia do laikas, kad tiek gimusių???
Atsakyti