Man tai kūdikis ir negražus, šiaip Ta jo burna atverta neigiamas emocijas sukelia
Vežimukas būt idealu, bet Noa labai įdomias mintis dėl autentiškumo išdėstė. Gal baltą deimantinį, garantuotai prie visko tiks, tik simbolikos nelieka
QUOTE(Song @ 2010 06 09, 14:16)
Man tai kūdikis ir negražus, šiaip Ta jo burna atverta neigiamas emocijas sukelia Vežimukas būt idealu, bet Noa labai įdomias mintis dėl autentiškumo išdėstė. Gal baltą deimantinį, garantuotai prie visko tiks, tik simbolikos nelieka
Tik siūlau oniksą juodai baltai apyrankei. Bet čia tik todėl, kad jis man gražus.
QUOTE(Song @ 2010 06 09, 14:16)
Man tai kūdikis ir negražus, šiaip Ta jo burna atverta neigiamas emocijas sukelia
Vežimukas būt idealu, bet Noa labai įdomias mintis dėl autentiškumo išdėstė. Gal baltą deimantinį, garantuotai prie visko tiks, tik simbolikos nelieka
Nekalbėk, o tai dar ir aš užsimanysiu... deimantinio.
QUOTE(simre @ 2010 06 09, 14:19)
Nekalbėk, o tai dar ir aš užsimanysiu... deimantinio.
O aš maniau, trečio Visai faina, žinok
QUOTE(Song @ 2010 06 09, 14:28)
O aš maniau, trečio Visai faina, žinok
ir jokiais, vežmais, kūdikiais, coliukėm, deimantiniais nesugundysi.
QUOTE(Bitelė @ 2010 06 09, 14:18)
Oniksas juodas, tegul pati nusiperka. Tokiai progai, mano galva, netinka
Deimantiniam prasmę galima sugalvoti... Vaikai - gyvenimo deimantai
O ką manote apie širdžių kamuolį su visų ligonių širdingais linkėjimais, kaip berods Noa sakė? Giminaičiai tokio gal nesugalvotų
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 09, 14:30)
1. Oniksas juodas, tegul pati nusiperka. Tokiai progai, mano galva, netinka
2. Deimantiniam prasmę galima sugalvoti... Vaikai - gyvenimo deimantai
3. O ką manote apie širdžių kamuolį su visų ligonių širdingais linkėjimais, kaip berods Noa sakė? Giminaičiai tokio gal nesugalvotų
2. Deimantiniam prasmę galima sugalvoti... Vaikai - gyvenimo deimantai
3. O ką manote apie širdžių kamuolį su visų ligonių širdingais linkėjimais, kaip berods Noa sakė? Giminaičiai tokio gal nesugalvotų
1.
2.
3. , negražus jis man. Tada jau geriau angelų plunksnos. Vis tik angeliukas užgimė.
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 09, 14:30)
O ką manote apie širdžių kamuolį su visų ligonių širdingais linkėjimais, kaip berods Noa sakė? Giminaičiai tokio gal nesugalvotų
Kartais daug mąstom ir nusimąstom. Tavo pirmas siūlymas - Coliukė - puikus, gavau reikalingus kontaktus, kad suderinti detales Reikia suktis, ji penktadienį planuoja būti namie. Joms viskas gerai.
Esu už deimantinį arba coliukę, bet neprisiriškim, vietoj matysi, kas geriau.
QUOTE(rasida @ 2010 06 09, 14:42)
Kartais daug mąstom ir nusimąstom. Tavo pirmas siūlymas - Coliukė - puikus, gavau reikalingus kontaktus, kad suderinti detales Reikia suktis, ji penktadienį planuoja būti namie. Joms viskas gerai.
Tai viskas kaip ir aišku, aš rytoj nupirksiu ir vakare perduosiu vyrui. Dar palaukiam, ką vyras atsakys, gal jau yra nupirkta coliukė ar deimantinis
Papildyta:
Susisiekiau su Kikirikės vyru, tuoj sužinosim, ką artimieji jai planuoja dovanoti
Sveikos!
Linkejimai mamytei Sveikinimai Song! As va irgi siandien gimtadienio proga gavau karoliu ir bendradarbiu bet anys netikri nu bet ka, dovana yra dovana ir turejau uzsided ant apyrankes bet as baisiai nepergyvenu svarbu kad galvojo ir labai jaudinosi ar patiks... aj man gerai, mazu cia ta gimtadienine nuotaika mane uzvaldzius, kad as visus myliu ir visi man geri
Linkejimai mamytei Sveikinimai Song! As va irgi siandien gimtadienio proga gavau karoliu ir bendradarbiu bet anys netikri nu bet ka, dovana yra dovana ir turejau uzsided ant apyrankes bet as baisiai nepergyvenu svarbu kad galvojo ir labai jaudinosi ar patiks... aj man gerai, mazu cia ta gimtadienine nuotaika mane uzvaldzius, kad as visus myliu ir visi man geri
QUOTE(Campanada @ 2010 06 09, 14:55)
Sveikos!
Sveikinimai
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 09, 14:54)
Susisiekiau su Kikirikės vyru, tuoj sužinosim, ką artimieji jai planuoja dovanoti
Šarkos mes
QUOTE(Campanada @ 2010 06 09, 14:55)
Sveikos!
Sveikinimai
P.S. kas čia do laikas, kad tiek gimusių???