Įkraunama...
Įkraunama...

Nuogas vaikas paplūdimyje

QUOTE(doviile @ 2013 07 31, 14:24)

doviile, 31 Lie 2013 - 14:24, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

doviile, 31 Lie 2013 - 14:24, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Turiu smile.gif net parase yra, gal Jusu vaikas kuom isskirtinis kad nesidomi?!
Papildyta:

O gal tai Jus turit psichologiniu problemu kad Jum vaiko nuogumas priimtinas?

Nuogumas yra nuogumas, vaikas ar suauges, pimpaliukas yra pimpaliukas tik kad dydziu skiriasi...
Papildyta:

O Jus i visus nuogus vyrus ziurit taip pat kaip i savaji ir visiems pati nuoga rodotes? Tame ir yra esme: skirkit namus nuo viesos erdves

Turiu smile.gif net parase yra, gal Jusu vaikas kuom isskirtinis kad nesidomi?!
Papildyta:

O gal tai Jus turit psichologiniu problemu kad Jum vaiko nuogumas priimtinas?

Nuogumas yra nuogumas, vaikas ar suauges, pimpaliukas yra pimpaliukas tik kad dydziu skiriasi...
Papildyta:

O Jus i visus nuogus vyrus ziurit taip pat kaip i savaji ir visiems pati nuoga rodotes? Tame ir yra esme: skirkit namus nuo viesos erdves

Matyt kad išskirtinis biggrin.gif Kaip rašiau , domėjosi kol mažesnis buvo, tada jam dar ir pleže nebuvo ką veikti smile.gif

QUOTE(florete @ 2013 07 31, 17:35)

florete, 31 Lie 2013 - 17:35, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

florete, 31 Lie 2013 - 17:35, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Papildyta:

Mano feisbuko profilyje tikrai nerastumet nei vienos viesos mano vaiku nuotraukos. Nuotrauku,yra, bet jas mato tik mano draugai.

Papildyta:

Mano feisbuko profilyje tikrai nerastumet nei vienos viesos mano vaiku nuotraukos. Nuotrauku,yra, bet jas mato tik mano draugai.

Aš tai ir turėjau omenyje mirksiukas.gif Viešos ne tik mano vaiko bet ir mano pačios foto nerastumėte, bet drauguose esantys mato smile.gif

Vistiek aš moteros nesuprantu kame jūs bėdą matot biggrin.gif Čia kaip su gėjais sako šlykštu, bet vistiek būriai eina į juos pažiūrėti lotuliukas.gif

Nepatinka, nežiūrėkite . ( Nors ir šiaip paprastai nederėtų nužiūrinėti svetimų vaikų doh.gif ir aptarinėti kąip jie atrodo )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Janushka_: 31 liepos 2013 - 19:08
QUOTE(florete @ 2013 07 31, 18:35)

florete, 31 Lie 2013 - 18:35, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

florete, 31 Lie 2013 - 18:35, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

tai gaunasi taip kad visi tie kuriems nepriimtinas viesas vaiko nuogumas giliai pasamoneje yra pedofilai? blink.gif

tai gaunasi taip kad visi tie kuriems nepriimtinas viesas vaiko nuogumas giliai pasamoneje yra pedofilai? blink.gif

Aš taip nerašiau.

Bet tai žmonės, kuriems nuogumas asocijuojasi ir reiškia vienintelę prasmę - seksą, erotinį kontaktą, gundymą. Ir nesvabru, kieno tas kūnas ir koks kontekstas. Gali būti kad ir naujagimio, jei nuogas - viskas, blogai, baisu, iškrypėliška.
Ir mamyčių rašliavos apie pimpiukus - labai gerai tą pailiustruoja. Jei laksto nuogas mažas svetimas berniukas, būtinai kuo akyliausiai sekamas jo pimpiukas. Ir tai yra akcentas, dėmesio ir apmąstymų centras.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 31 liepos 2013 - 20:32
QUOTE(flight @ 2013 07 31, 20:30)

flight, 31 Lie 2013 - 20:30, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

flight, 31 Lie 2013 - 20:30, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Aš taip nerašiau.

Bet tai žmonės, kuriems nuogumas asocijuojasi ir reiškia vienintelę prasmę - seksą, erotinį kontaktą, gundymą. Ir nesvabru, kieno tas kūnas ir koks kontekstas. Gali būti kad ir naujagimio, jei nuogas - viskas, blogai, baisu, iškrypėliška. 
Ir mamyčių rašliavos apie pimpiukus - labai gerai tą pailiustruoja. Jei laksto nuogas mažas svetimas berniukas, būtinai kuo akyliausiai sekamas jo pimpiukas. Ir tai yra akcentas, dėmesio ir apmąstymų centras.

Aš taip nerašiau.

Niekas neseka tu pimpiuku, niekam jie neidomus, bet tarkim kai ateina trimetis parodyt visiems kaip jo pimpiukas smeliu aplipes tai kazinau doh.gif (cia is asmenines patirties).Visai mazuciukai kai nuogi tai nieko blogo nematau, bet kai didesnis vaikas tai jau nelabai schmoll.gif Triusikeliai jau vien del higienos reikalingi, o ir rankytems nebus papildomos veiklos. Zinoma kas kita jei nuogaliukai laksto privacioj erdvej ar atokesniam papludymy.
Atsakyti
Maniau, kad skiltyje " Nuo 1 iki 3 metų" kalbame apie tokio amžiaus vaikus..

Vyresni vaikai - kita kategorija, juos galima po truputį pratinti prie bendrų taisyklių.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 07 31, 21:17)

flight, 31 Lie 2013 - 21:17, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

flight, 31 Lie 2013 - 21:17, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Vyresni vaikai  - kita kategorija, juos galima  po truputį pratinti prie bendrų taisyklių.

Vyresni vaikai  - kita kategorija, juos galima  po truputį pratinti prie bendrų taisyklių.

konkreciai mano atveju buvo berniukas dar pries 3 gimtadieni.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 07 31, 23:17)

flight, 31 Lie 2013 - 23:17, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

flight, 31 Lie 2013 - 23:17, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

iki 3metu gerai, o 3,5m jau nebegalima? biggrin.gif kur toji riba kada dar "grazu"?
ai, kiekvienas turim savo nuomone ir nereikia ipirsinet "teisingesnes" mirksiukas.gif
pvz, mano drauge net ir budama 18m degindavosi bendram pliaze TOPLESS salia tevu ir 13m bei 15m broliu ir cia jiem normalu, tuo tarpu as taip negaleciau blush2.gif
man nuogas dubciukas vaiko tinka tik sode kur auksta tvora saugo nuo pasaliniu akiu, juk kas ten zino ar mano 2m vaikiukas nesukels kokiu emociju 13m berniukui, juk smalsus vaikai tokiam amziui...
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2013 07 31, 23:18)

doviile, 31 Lie 2013 - 23:18, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

doviile, 31 Lie 2013 - 23:18, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

iki 3metu gerai, o 3,5m jau nebegalima?  biggrin.gif  kur toji riba kada dar "grazu"?

iki 3metu gerai, o 3,5m jau nebegalima?  biggrin.gif  kur toji riba kada dar "grazu"?

Dėl manęs, tai ir trijų, ir penkių galima wink.gif
Bet kiek vyresni vaikai jau gali suvokti, kas yra bendros taisyklės, ir, jeigu norisi - juos galima pradėti jų mokyt.

Be abejo, kontekstas labai svarbu ir vienos taisyklės visiems nėra. Pvz, karštesnio klimato šalyse neleisčiau vaikiuko, net mažo, nuogo, dėl nusvilimo pavojaus, o kremai nuo saulės mažo vaiko odelei irgi nėra didelis gėris. Na, nebent jį visą laiką laikyt pavėsyje po skėčiu.

Atsakyti
Nu gerai.....
O pana,grazi,su nuogais (.)(.) pleze grazu?
Paklauskyt savo vyru irgi ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2013 08 01, 00:22)

*Anila*, 01 Rug 2013 - 00:22, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

*Anila*, 01 Rug 2013 - 00:22, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Nu gerai.....

Nu gerai.....

Nepadoru ir tiek. Yra moterų pliažai, yra nudistų. Yra net "laukiniai", kur daryk, renkis, demonstruok ką nori. Yra bendri.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 08 01, 07:39)

vilkra, 01 Rug 2013 - 07:39, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

vilkra, 01 Rug 2013 - 07:39, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Nepadoru ir tiek. Yra moterų  pliažai, yra nudistų. Yra net "laukiniai", kur daryk, renkis, demonstruok ką nori. Yra bendri.

Nepadoru ir tiek. Yra moterų  pliažai, yra nudistų. Yra net "laukiniai", kur daryk, renkis, demonstruok ką nori. Yra bendri.

Toliau Lietuvos plezo turbut nebuvot.
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2013 07 31, 23:22)

*Anila*, 31 Lie 2013 - 23:22, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

*Anila*, 31 Lie 2013 - 23:22, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Nu gerai.....

Nu gerai.....

Ne apie tai diskusija rolleyes.gif
Bet ...
Graži ar negraži, man netrukdytų , o vyrai, ar su nuogais papais kaip išsireiškiate ar su liemenėle jie visada žiūri į gražias moteris, lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2013 07 30, 18:11)

*Anila*, 30 Lie 2013 - 18:11, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

*Anila*, 30 Lie 2013 - 18:11, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Man atrodo,kad jeigu nepatogu kazkam ziureti I vieneriu metu vaika nuoga,turbut turi problemu psichologiniu.

Man atrodo,kad jeigu nepatogu kazkam ziureti I vieneriu metu vaika nuoga,turbut turi problemu psichologiniu.

O man atrodo, kad priklausot tai kategorijai žmonių, kurie kitus skirstot į psichologinių problemų turinčius,ir tuos, kurie pritaria Jūsų nuomonei

QUOTE(*Anila* @ 2013 08 01, 10:02)

*Anila*, 01 Rug 2013 - 10:02, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

*Anila*, 01 Rug 2013 - 10:02, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

O ką-, jei buvau, ar nebuvau- man nepatinka žmonės išsinuoginantys viešose vietose. Tik tiek.
Atsakyti