Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

QUOTE(Leilah @ 2010 06 22, 12:23)
ne visai taip - jei nebutu kontrolines juosteles, tik tuomet testukas brokuotas  mirksiukas.gif

Kaip istikro yra as nzn bet parasyta prie mano pirktu testuku taip,kad turi buti abu bruksniukai ,taciau kontroline turi buti visada normalios spalvos, o ta kita vos iziurima. As specialiai sugadinau daug testuku isitikinti istikro taip ir buvo. Nors ir nera ovuliacijos visada rodo du, taciau tai nereikskia kad teigemas, kalbu kad antra juostele kuri vos iziurima kaip nurodyta informacijos lapelyje. Net kartu su vyru sudijavom ir aiskinomes kaip istikro veikia. Tik atejus normaliai ovuliacijei buvo abu jau ryskus tiek kontroline tiek ir nekotrolinis bruksniukas. Cia dauguma merginu minejo, kad kaikurioms buvo tai kad pastoviai rodo II tai jos paprasciausiai gal pasimete jei testukai sitaip veikia. Nes istikro nuo NT ir OT labai skiriasi savo principu, ant NT vaiduokliuku tokiu neisvysi pastoviai. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Dariausi as OT si cikla ir nieko. Rode dvi juosteles, bet kita tokia vos iziurima, tai neskaitau kaip O. Siandien pas mane yra jau 16 ciklo diena ir jau pagal daktares nurodymus pradejau vartoti duphaston hormonus. PO 10 dienu nutrauksiu gerima, prasides menesines ir vel OT gadinsiu.

Atsakyti
QUOTE(editukas23 @ 2010 06 23, 00:58)
Kaip istikro yra as nzn bet parasyta prie mano pirktu testuku taip,kad turi buti abu bruksniukai ,taciau kontroline turi buti visada normalios spalvos, o ta kita vos iziurima. As specialiai sugadinau daug testuku isitikinti istikro taip ir buvo. Nors ir nera ovuliacijos visada rodo du, taciau tai nereikskia kad teigemas, kalbu kad antra juostele kuri vos iziurima kaip nurodyta informacijos lapelyje. Net kartu su vyru sudijavom ir aiskinomes kaip istikro veikia. Tik atejus normaliai ovuliacijei buvo abu jau ryskus tiek kontroline tiek ir nekotrolinis bruksniukas. Cia dauguma merginu minejo, kad kaikurioms buvo tai kad pastoviai rodo II tai jos paprasciausiai gal pasimete jei testukai sitaip veikia. Nes istikro nuo NT ir OT labai skiriasi savo principu, ant NT vaiduokliuku tokiu neisvysi pastoviai.  4u.gif  wub.gif

nu kai pastoviai rodo II tai asmeniskai manau kad tada OT tam asmeniui yra per jautrus, nes man jokiu vaiduokliu pastoviai nerodo (na nebent OT kitokie g.gif ), o siaip kaip sries pat O - buna vaiduokliuoja, kai O-ryskiai II, po to dar pora d. vaiduokliuoja, bet siaip jei ner O tai ner ir II, tik I kontrolinis. Viskas aisku, susidedi kelis OT-ir matai kur ryskeja, o kur jau blanksta. bet kadangi pas Jus taip parasyta, tai turbut toks OT g.gif ju gi visokiu yra...
Atsakyti
Sveikos merginos. Norejau jusu patarimo. kaip manot kuris teikgiamas OT ar dar laukti ryskesnio?
user posted image
o testine juostele turi but plati ar gali but tokia siaura kaip pas mane? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Azianė* @ 2010 06 23, 09:05)
Dariausi as OT si cikla ir nieko. Rode dvi juosteles, bet kita tokia vos iziurima, tai neskaitau kaip O. Siandien pas mane yra jau 16 ciklo diena ir jau pagal daktares nurodymus pradejau vartoti duphaston hormonus. PO 10 dienu nutrauksiu gerima, prasides menesines ir vel OT gadinsiu.

Gal reikejo dar palauktu su D- jis slopina O. Gal tiesiog si cikla O butu kazkiek veliau buvus wink.gif
Papildyta:
QUOTE(ramune.v @ 2010 06 23, 09:55)
nu kai pastoviai rodo II tai asmeniskai manau kad tada OT tam asmeniui yra per jautrus, nes man jokiu vaiduokliu pastoviai nerodo

Visiskai teisingai. Reikia isbandyti mazesnio jautrumo OT. O taip pat butu tikslinga issitirti LH hormona- ar jis kartais nepadidejes (LH/FSH santykis svarbus nustatant policistines kaiusides).

OT juosteles yra zymiai individualesnes, kartais reikia lanksciau taikyti instrukcija wink.gif
Atsakyti
[quote=Selva,2010 06 23, 14:14]
Gal reikejo dar palauktu su D- jis slopina O. Gal tiesiog si cikla O butu kazkiek veliau buvus wink.gif
Papildyta:

gali buti,bet daktare sake, kad gleivine plota, todel jei ir uzkibtu lelius, stipriai nesilaikytu. jau turejau du liudnai pasibaigusius nestumus, todel dabar klausysiu daktares. Per menesi gleivine uzsiaugins ! o jei pastosiu po meneso, didesne tikibybe, kad lelius tvirtai isisiurbs blush2.gif todel ir neskubu blush2.gif
Atsakyti
nu manau kad Dupastono bijoti tikrai nereik, nes siaip kiek zinau jis padeda issilaikyti ir issitvirtinti jei jau uzkibo. man taip su pirma buvo smile.gif neziojau kad jau, tai vis nesulaukusi mmm ir su NT I geriau dupastona kad ju sulaukti, kol sumasciau pakartoti NT doh.gif bet gine sake, kad gal dar geriau ir issejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 06 23, 14:11)
Sveikos merginos. Norejau jusu patarimo. kaip manot kuris teikgiamas OT ar dar laukti ryskesnio?
user posted image
o testine juostele turi but plati ar gali but tokia siaura kaip pas mane? blush2.gif

manau,kad 14 CD teigiamas,bet dar ryt pasidaryk,geriau eis suprasti,as darydavau juostelinius,tai man abi II budavo vienodo storumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2010 06 23, 14:43)
manau,kad 14 CD  teigiamas,bet dar ryt pasidaryk,geriau eis suprasti,as darydavau juostelinius,tai man abi II budavo vienodo storumo smile.gif

nu vat man viada taip buna kad ta T juostele buna plona, tas pats ir su ND. Tai nzn kodel. Aciu uz nuomone. Man ispradziu irgi taip pasirode, bet paskui susimeciau blush2.gif
Atsakyti
[quote=*Azianė*,2010 06 23, 12:52]
[quote=Selva,2010 06 23, 14:14]
Papildyta:

gali buti,bet daktare sake, kad gleivine plota, todel jei ir uzkibtu lelius, stipriai nesilaikytu. jau turejau du liudnai pasibaigusius nestumus, todel dabar klausysiu daktares. Per menesi gleivine uzsiaugins ! o jei pastosiu po meneso, didesne tikibybe, kad lelius tvirtai isisiurbs blush2.gif todel ir neskubu blush2.gif
[/quote]
Siaip duphaston neskirtas auginti gleivinei. Gleivine daugiausiai auga iki ovuliacijos ir butent pirmoj ciklo fazej reikia spec vaistais ja augint. Siulau paprasyt antros nuomones pas gine kuri turi patirties nevaisingumo gydyme.

[quote=ram
nu manau kad Dupastono bijoti tikrai nereik, nes siaip kiek zinau jis padeda issilaikyti ir issitvirtinti jei jau uzkibo. man taip su pirma buvo smile.gif neziojau kad jau, tai vis nesulaukusi mmm ir su NT I geriau dupastona kad ju sulaukti, kol sumasciau pakartoti NT doh.gif bet gine sake, kad gal dar geriau ir issejo ax.gif

Duphaston yra hormoninis vaistas ir pacioms sugalvot ji gert yra mazu mazisusiai neatsakinga. Bent jau kitom nepatarinekit.
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 06 23, 21:48)
Duphaston yra hormoninis vaistas ir pacioms sugalvot ji gert yra mazu mazisusiai neatsakinga. Bent jau kitom nepatarinekit.

nieks ir nepatarineja, nereik cia taip sakyti, juk nesakau geriti doh.gif schmoll.gif sakau jei jau geria ir uzkibo tai nebus ten jau tokio kazkokio blogo dalyko kaip kitos mano, o as jo PATI SUSIGALVOJUSI ir negeriau schmoll.gif ji man israse gine, kai mmm velavo o priezasties aiskios visai jau nebebuvo, nes NT labai ilgai nerode II, o tik po kurio laiko po gerimo pasirode kad visgi jau buvo nestuke.gif ir viskas tvarkoje, gine dar ir sake, kad jis padejo labiau isitvirtinti, nes neaisku kaip butu buve... O pacioms pirkineti ir gerti savavaliskai JOKIU vaistu tikrai nerekomenduoju schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 23 birželio 2010 - 21:47
tai aisku nebus nieko blogo, jei gine israse- juk tam ir israso- geram rezultatui, o ne blogam. Duphastonas- dirbtinis progesteronas, kam po O nepakankamai jo gaminasi- toms israso nestumui islsikyti. Kitoms skiria ciklu pareguliavimui, patrumoinimui.
Atsakyti