Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

QUOTE(ramune.v @ 2010 06 18, 16:12)
taigi parasyta, kad geriausiai OT darytis po pietu ir pries tai negerti 2-3val., cia ne NT (juos darom ryte mirksiukas.gif ) tik bereikalo prigadinai testuku, na nebent is smalsumo  ax.gif

na, jei tikesi viskuo kas parasyta...
As tikiu faktais, o jie tokie, kad mano atveju didziausia LH koncentracija yra rytais. ax.gif taigi speju, kad testai man per jautrus... O kurioj vietoj ir kaip buna parasytas jautrumas?
Atsakyti
geriausia, manau, yra turėt kelis skirtingo jautrumo OT ir visus juos bandyt vienu metu - taip atsirinkt galima tinkamus testus pgl save g.gif As turejau vienus OT, kurie man rode du bruksnius savaite ir daugiau..ir tada, kai to negalejo but, padariau isvada, kad tiesiog pas mane to LH yra gal daugiau, nes ciklas trumpesnis, tai ir vykta viskas anksciau..o kai OT jautrus, tai ir gaudo maziausius hormono lygius, tai iseina, kad ovuliacija vos ne puse menesio g.gif Maziau jautrus rodo tiksliau, bet visumoj tie lapeliniai - juosteliniai testai pusiau migla irnesakyk.gif va termometro tipo - buvo labai tikslus - labai aisku indikatoriai, kada ovuliacija tik isryskeja, kada jos pikas, kada jau po jos...bet kad LT ner ju pirkt, o kaina apie 50 - 60 lt 7 vnt., kai uz tiek iseina lapeliniu/juosteliniu 50 OT.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 06 19, 14:09)
geriausia, manau, yra turėt kelis skirtingo jautrumo OT ir visus juos bandyt vienu metu - taip atsirinkt galima tinkamus testus pgl save  g.gif As turejau  vienus OT, kurie man rode du bruksnius savaite ir daugiau..ir tada, kai to negalejo but, padariau isvada, kad tiesiog pas mane to LH yra gal daugiau, nes ciklas trumpesnis, tai ir vykta viskas anksciau..o kai OT jautrus, tai ir gaudo maziausius hormono lygius, tai iseina, kad ovuliacija vos ne puse menesio g.gif Maziau jautrus rodo tiksliau, bet visumoj tie lapeliniai - juosteliniai  testai pusiau migla  irnesakyk.gif va termometro tipo - buvo labai tikslus - labai aisku indikatoriai, kada ovuliacija tik isryskeja, kada jos pikas, kada jau po jos...bet kad LT ner ju pirkt, o kaina apie 50 - 60 lt 7 vnt., kai uz tiek iseina lapeliniu/juosteliniu 50 OT.

o man normaliai veike ir tie juosteliniai, jautriausi, labai graziai rode pika ir sekancia diena antroji juostele nebebuvo tokia ryski, o dar sekancia visai jos nebebuvo. Pas mane ciklas irgi sakyciau trumpas 24- 27 dienos. Ovuliacija kazkur 11 - 13 cd smile.gif
Atsakyti
sveikutes katik gavau OT tai manau kad labai tiks jūsų tema ir man thumbup.gif galvoju kad jei mano ciklas kazkur apie 25d plius minus kelios dienos tai gal kokia 10 CD jau OT pradėti reikia, mano 30 gal jautrumo jei gerai pamenu blush2.gif ir darysiu ne po pietu o vakarais nes kitaip negalėsiu
Atsakyti
QUOTE(Leilah @ 2010 06 21, 22:03)
o man normaliai veike ir tie juosteliniai, jautriausi, labai graziai rode pika ir sekancia diena antroji juostele nebebuvo tokia ryski, o dar sekancia visai jos nebebuvo. Pas mane ciklas irgi sakyciau trumpas 24- 27 dienos. Ovuliacija kazkur 11 - 13 cd  smile.gif

o kokio jautrumo taviskiai buvo nepameni?
Atsakyti
QUOTE(zylutes @ 2010 06 22, 09:37)
sveikutes katik gavau OT tai manau kad labai tiks jūsų tema ir man thumbup.gif  galvoju kad jei mano ciklas kazkur apie 25d plius minus kelios dienos tai gal kokia 10 CD jau OT pradėti reikia, mano 30 gal jautrumo jei gerai pamenu blush2.gif ir darysiu ne po pietu o vakarais nes kitaip negalėsiu

Jautrumas ant kiekvieno testo pakuotės kitos pusės juodom raidelėm užrašytas:)
Jei 20 tai patys jautriausi, jei 30 tai truputėli silpnesni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zylutes @ 2010 06 22, 09:05)
o kokio jautrumo taviskiai buvo nepameni?

mano 20... Dar turiu uzsilikusiu, jei ka domina...
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2010 06 19, 06:10)
Sveikos..
šį ciklą ir aš pradėjau gadinti OT.
Norėjau paklausti, kiek dienų jums rodo vaiduokliukus, ar tai yra kiekvienai kitaip?  blush2.gif

Sveikute,

Vaiduokliukus rodo visada,aisku jie iziurimi, tik lb neryskus net informacijos lapelyje parasyta, kad jis turi buti, vienas ryskus kitas ne, jei jo nebutu butu OT brokuotas. Artejam O antra juostele ryskeja, o tom dienom nuo kontrolines nesiskiria arba net tamsesne. Man 19 diena pradejo rysketi, o jau 20-21 diena buvo labai ryskus, 23 vel blanko. Tai skaitau, kad tik dvi paras isilaiko. (Mano ciklas ilgas 4u.gif ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2010 06 22, 10:44)
Jautrumas ant kiekvieno testo pakuotės kitos pusės juodom raidelėm užrašytas:)
Jei 20 tai patys jautriausi, jei 30 tai truputėli silpnesni  mirksiukas.gif

thumbup.gif aciukas jau zinosiu blush2.gif
QUOTE(Leilah @ 2010 06 22, 11:48)
mano 20... Dar turiu uzsilikusiu, jei ka domina...

kad ne kolkas gal ir situ uzteks paziadimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(editukas23 @ 2010 06 22, 12:24)
Sveikute,

Vaiduokliukus rodo visada,aisku jie iziurimi, tik lb neryskus net informacijos lapelyje parasyta, kad jis turi buti, vienas ryskus kitas ne, jei jo nebutu butu OT brokuotas. Artejam O antra juostele ryskeja, o tom dienom nuo kontrolines nesiskiria arba net  tamsesne. Man 19 diena pradejo rysketi, o jau 20-21 diena buvo labai ryskus, 23 vel blanko. Tai skaitau, kad tik dvi paras isilaiko. (Mano ciklas ilgas  4u.gif  ax.gif )

ne visai taip - jei nebutu kontrolines juosteles, tik tuomet testukas brokuotas mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, jai OT dvi dienas issilaiko tokio pat ryskumo, tai kaip skaiciuoti ovuliacijos pradzia? Po pirmos dienos praejus 12-24val, ar po antrosios ryskios dienos praejus 12-24val?
Atsakyti
QUOTE(LLuna @ 2010 06 22, 16:14)
Mergaites, jai OT dvi dienas issilaiko tokio pat ryskumo, tai kaip skaiciuoti ovuliacijos pradzia? Po pirmos dienos praejus 12-24val, ar po antrosios ryskios dienos praejus 12-24val?

Pirmą ciklą darytis testukus, sudėjus visus stebėti kurią dieną juostelė ryškiausia, stebėti kaip ryškėja, ar paskui blanksta ir panašiai...o kitą mėnesį jau žinosite kada kaip kas ir užteks visai nedaug testukų jei Jūsų ciklas reaguliarus.
Atsakyti