Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

Labas OT gadintojos biggrin.gif

Norejau paklasti nuo kurios ciklo dienos dazniausiai pradedat daryti testukus O nustatyti ?

Man siandien 10 ciklo diena, tai jau speju greitai reikes pradeti gadinti ?paziuresiu, nes daktare patiko, kad gleivine labai plona ir o turbut nevyksta.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Azianė* @ 2010 06 17, 18:30)
Labas OT gadintojos  biggrin.gif

Norejau paklasti nuo kurios ciklo dienos dazniausiai pradedat daryti testukus O nustatyti ?

Man siandien 10 ciklo diena, tai jau speju greitai reikes pradeti gadinti ?paziuresiu, nes daktare patiko, kad gleivine labai plona ir o turbut nevyksta.... schmoll.gif

2psl. buvo deta gera info. ir si nuoroda, kartoju ja http://www.eurotesta...x.php?id=0-75-0
pagal ciklo ilgi pasiziurek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Azianė* @ 2010 06 17, 19:30)

O koks rysys tarp plonos gleivines ir ovuliacijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2010 06 17, 11:03)
Tiksliems rezultatams gauti tinkamiausi popietinio (15 - 17 val.) šlapimo mėginiai.
2 – 3 valandas prieš tyrimą negerkite.
Kasdien atlikite testą panašiu laiku.
Teigiamas ovuliacijos testo rezultatas reiškia, jog per 20 – 44 valandas prasidės ovuliacija. Jei moteris nori pastoti, kitos 1 – 2 dienos po ovuliacijos yra vaisingiausios. Vaisingumo pikas tęsiasi maždaug 36 valandas po LH bangos.

Papildyti noreciau, OT informaciniam lapely pazymeta, kad galima darytis nuo 10 ryto iki 20 valandos. As pirma karta dariausi 10val nes man buvo pats tinkamiausias metas, tai viska sauniai rode. 4u.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*Azianė* @ 2010 06 17, 16:30)

Sveikute,

Pasiziurek sia nuorodele bus lengviau nustatyti savo dieneles, aisku nei viena is musu nera 100 proc tikra, kad ta menesi bus ta diena, bent jau panasiai 4u.gif ax.gif man pagal sita skale atitiko gerai, ta diena kada liepe pradeti ta diena pradejo rysketi, o jau po dienos buvo II nors jei nebuciau darius OT nebuciau galejus patikrinti. 4u.gif wub.gif

http://www.eurotesta...x.php?id=0-75-0
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 06 17, 19:21)
O koks rysys tarp plonos gleivines ir ovuliacijos? g.gif

Nezinau ax.gif daktare dare echo ir dar minejo, kad pagal ja vaizdelis pora menesiu nesikeicia, atseit ciklas nebanguoja blush2.gif zinot as ne spece, todel nezinau doh.gif
iki tolei turejau tris nestumus ir visus pastodavau is pirmo karto ! deja tik vienas baigesi sekmingai verysad.gif

o lenteles nelabai galiu naudoti, nes mano ciklas isvis nesveikas, net negaliu nuspresti kokio jis ilgumo doh.gif doh.gif viena karta po 37d. kita karta po 13d. menesimes prasideda.......... g.gif bandysiu nuo ~ 12cd gadinti testus ir paziuresiu:)

aciu uz atsakymus!
Atsakyti
skaičiau, kad patariate OT daryti tarp 15-17 val?
galit paaiškinti kodėl, nes man geriausia apie 19va. ir jei neteisingai tuomet man rodis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mausiuke @ 2010 06 17, 22:20)
galit paaiškinti kodėl, nes man geriausia apie 19va. ir jei  neteisingai tuomet man rodis  verysad.gif

rodys teisingai,tik buk kelias valandas negerusi mirksiukas.gif Nurimk 4u.gif Atvirksciai ir ginekologai sako,kad geriausia LH banga gaudyt popiet.
As visada gaudau popietu,nes man irgi kitaip neiseina ir dar pradejau matuoti BT-ir viskas ciki,pagal dar ir savo pojucius jauciu.
Taip,kad nurimk ir sekmingai gaudyk O bei nepamirsk kad norint tapti nestuke.gif reikalingi ND wub.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mausiuke @ 2010 06 17, 20:20)
galit paaiškinti kodėl, nes man geriausia apie 19va. ir jei  neteisingai tuomet man rodis  verysad.gif

Sveikute, na cia kiekvienai individualu, kaip kam patogiau, vienoms patogiau tarp 15-17val ta valanda ir darosi, kitoms kitokiu laiku. Man buvo patogu 10val ryto ir kuo puikiausiai viska rode, net nereikejo laukti po pietu. Cia priklauso kaip kiekviena uzsiemusi yra tokiu darbu kur tokiu daikciuku neisinesi, kalbu kas ne lietuvoj dirba. Informaciniam lapelyje angliskai sviesiai tiesiai parasyta, darymo laikas nuo 10 iki 20val, tik turi laikytis tam tikru taisykliu ir kieviena diena tuo paciu laiku. O paaiskinimo manau nera, kievienos moters organizmas skirtingas, gal tau ne tiks nei 10val nei 15val kaip tu sakai tau gal geriausiai rodo tik 19val. Tai nekreipk demesio ir megaukis gadinimais 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Nesutinku su temos pradzioje parasytu teiginiu, kad; "LH gaminasi Jūsų organizme anksti ryte, todėl Jūsų šlapime maksimalus jo kiekis aptinkamas po pietų."
5 dienas negailedama gadinau testus, sugadinau gal 20vienetu. Visas 5 dienas 6val ryto daryti visi testukai rode po du riebius (teigiamus) bruksnius. Tuo tarpu dienos metu darytu testu rezultatai priklausydavo nuo isgerto skysciu kiekio - nuo visiskai vienos juosteles iki visokio plauko vaiduokliu. Gal galetumete pakomentuoti, nes as nieko nesuprantu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Superfėja @ 2010 06 18, 15:18)
Nesutinku su temos pradzioje parasytu teiginiu, kad; "LH gaminasi Jūsų organizme anksti ryte, todėl Jūsų šlapime maksimalus jo kiekis aptinkamas po pietų."
5 dienas negailedama gadinau testus, sugadinau gal 20vienetu. Visas 5 dienas 6val ryto daryti visi testukai rode po du riebius (teigiamus) bruksnius. Tuo tarpu dienos metu darytu testu rezultatai priklausydavo nuo isgerto skysciu kiekio - nuo visiskai vienos juosteles iki visokio plauko vaiduokliu. Gal galetumete pakomentuoti, nes as nieko nesuprantu?  blush2.gif

taigi parasyta, kad geriausiai OT darytis po pietu ir pries tai negerti 2-3val., cia ne NT (juos darom ryte mirksiukas.gif ) tik bereikalo prigadinai testuku, na nebent is smalsumo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 18 birželio 2010 - 15:13
O man atejo siandien MM. Jau sis ciklas bus 8 kaip planuojam doh.gif Na gal 8 bus laimingas lotuliukas.gif Na ka pradesiu ir as gadinti OT po 10 dieneliu thumbup.gif
Visoms linkiu sulaukti pilnavertes ovuliacijos ir geru rezultatu wub.gif
Atsakyti
Sveikos..
šį ciklą ir aš pradėjau gadinti OT.
Norėjau paklausti, kiek dienų jums rodo vaiduokliukus, ar tai yra kiekvienai kitaip? blush2.gif
Atsakyti