na merginos ikeliu ir as savo dziaugsmelio foto
]My Webpage[/URL]
Linkiu jums merginos kuo greiciau sulaukti tokiu paciu rezultatu
QUOTE(aukselisr @ 2010 08 29, 18:19)
oi koks grozis sveikinimai didziausi!!! lengvu menesiuku griebiu sita virusa
Kaip smagu , sveikinimai!
QUOTE(Kristut @ 2010 08 30, 10:04)
Merginos, kadangi 20 jautrumo OT man rode vaiduokliukus kada bedaryciau, pakeiciau juos y 30 jautrumo ir tas pats tik tie vaiduokliukai siek tiek blankesni.. Tai matyt taip turi buti? Gal nieko blogo, kad bet kuria CD yra II?
Nufotografuok, parodyk juos!
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 08 30, 10:07)
Nufotografuok, parodyk juos!
Tame ir beda, kad neturiu su kuo.. fotikas sugedes.. Si cikla jau mmm nebetoli, bet kita pabandysiu padaryt ilgesni laika juos ir parodyt. Pries O ir po. Jie nera teigiami, bet ir nera blankus. Man per O praeita cikla, tai kelis kart antra juostele uz pirma buvo ryskesne.
QUOTE(Kristut @ 2010 08 30, 08:04)
Merginos, kadangi 20 jautrumo OT man rode vaiduokliukus kada bedaryciau, pakeiciau juos y 30 jautrumo ir tas pats tik tie vaiduokliukai siek tiek blankesni.. Tai matyt taip turi buti? Gal nieko blogo, kad bet kuria CD yra II?
Patarciau issitirt hormonus lh ir fsh.
QUOTE(Selva @ 2010 08 30, 15:54)
Patarciau issitirt hormonus lh ir fsh.
Aciu uz patarima, pasidomesiu..
QUOTE(LLuna @ 2010 08 27, 21:36)
na mes nuo treciadienio vakaro intensyviai dirbam, dirbsim dar kokias tris dienas tai tikrai . OT labai graziai blanksta Tikiuosi, kad pataikem laiku, ir kad rugsejo vidury galesiu pasakyt apie kitas dvi ryskias juosteles
lauksim ziniu
QUOTE(sonkeR @ 2010 08 29, 13:57)
Sveikutes
Si ryta dar karteli pasitikrinau, pasidariau testuka, jis nebeleidzia man abejoti...
Pilveli pamaudzia, ypac vakare, bet turbut taip ir turi buti, juk gimda keiciasi, zirniukas tvirtinasi. Siaip jauciuosi kuo puikiausiai. Pas gydytoja neskubesiu, nueisiu kai bus 10 savaiciu. Kaip ir Selva sako, jei bus kas negerai - pajausiu.
Dabar jau pratinsiuos prie minties
Si ryta dar karteli pasitikrinau, pasidariau testuka, jis nebeleidzia man abejoti...
Pilveli pamaudzia, ypac vakare, bet turbut taip ir turi buti, juk gimda keiciasi, zirniukas tvirtinasi. Siaip jauciuosi kuo puikiausiai. Pas gydytoja neskubesiu, nueisiu kai bus 10 savaiciu. Kaip ir Selva sako, jei bus kas negerai - pajausiu.
Dabar jau pratinsiuos prie minties
labai labai sveikinu!!!
oi,kaip uz jus merginos smagu!!!