Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

QUOTE(*Azianė* @ 2010 06 15, 20:02)

o , kad OT jau vel rodo II gal jau laukiesi ?smile.gifsmile.gifsmile.gif rodos dar anksti, bet jau pasikartosiu mano draugei taip buvo.

bet pagal info pirmoje temos zinutej LH koncentracija nestumo metu buna labai zema lyginant su ciklo viduriu, todel OT tikrai neturetu buti teigiamas... unsure.gif

LH (liuteinizuojantis hormonas)
Norma
· vaikai < 10 metų <2,6 IU/l
· moterys:
folikulinė ciklo fazė 1,6 – 10,2 IU/l
ciklo vidurys 7,4 – 65 IU/l
lutealinė fazė 0,9 – 14 IU/l
postmenopauzė 10 – 42 IU/l
nėštumas < 1,1 IU/l
· vyrai 0,6 – 6,0 IU/l
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 06 15, 22:10)
Siandien OT vel teigiamas doh.gif  lotuliukas.gif
nebesuprantu nieko unsure.gif

sveika, nu zinok mistika ir pas mane tokia... ciklas grybaudavo po gimdymo 30-35 kartais ir dar + kelios d. siandien +/-32 c.d. (nu dar norma kaip ir ax.gif ), dariausi OT 20, 21, 22c.d. tai pagal tai O buvo 20c.d, nes po to blankejo ir 23c.d jau tik I.
siandien siap pasidariau ir ziuriu II ryskiausiai... blink.gif ir dar is ryto... nu nieko nesuprantu as schmoll.gif g.gif doh.gif gal jie man per jautrus? Mistika konkreciai...
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2010 06 17, 12:13)
sveika, nu zinok mistika ir pas mane tokia... ciklas grybaudavo po gimdymo 30-35 kartais ir dar + kelios d. siandien +/-32 c.d. (nu dar norma kaip ir  ax.gif ), dariausi OT 20, 21, 22c.d. tai pagal tai O buvo 20c.d, nes po to blankejo ir 23c.d jau tik I.
siandien siap pasidariau ir ziuriu II ryskiausiai... blink.gif ir dar is ryto... nu nieko nesuprantu as schmoll.gif  g.gif  doh.gif gal jie man per jautrus? Mistika konkreciai...

Ar irgi galvoju, kad per jautrus. Nes taip neturetu buti... Reikia 30 jautrumo.
O ryte nepatartina daryt, nes tada slapime nedaug LH ax.gif
Reikia iki kitos O nusipirkti mazesnio jautrumo.
Jauciu, kad mmm ateis su griausmu, nes labai pilva raizo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 17 birželio 2010 - 10:17
QUOTE(ramune.v @ 2010 06 17, 10:13)
sveika, nu zinok mistika ir pas mane tokia... ciklas grybaudavo po gimdymo 30-35 kartais ir dar + kelios d. siandien +/-32 c.d. (nu dar norma kaip ir  ax.gif ), dariausi OT 20, 21, 22c.d. tai pagal tai O buvo 20c.d, nes po to blankejo ir 23c.d jau tik I.
siandien siap pasidariau ir ziuriu II ryskiausiai... blink.gif ir dar is ryto... nu nieko nesuprantu as schmoll.gif  g.gif  doh.gif gal jie man per jautrus? Mistika konkreciai...

na sako kartais cia merginom nėštuma rodo g.gif g.gif bet aš nezinau ...
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 06 17, 11:16)
Ar irgi galvoju, kad per jautrus. Nes taip neturetu buti... Reikia 30 jautrumo.
O ryte nepatartina daryt, nes tada slapime nedaug LH ax.gif

tai va kad nedaug turetu buti, tai turetu kaip tik nieko nerodyti (aisku ir siaip tas O jau ne i tema dabar, nes mmm turi jau buti doh.gif ) bet va rodo...ir sakau dar ryte net... turbut reiks ieskot ne tokiu jautriu man doh.gif
QUOTE(gandriuke... @ 2010 06 17, 11:17)
na sako kartais cia merginom nėštuma rodo  g.gif  g.gif bet aš nezinau ...

nu galas zino, siaip man su pirma laaaaaaabai ilgai nerode NT II - ziauriai ilgai... tai dabar nesitikiu kad galetu parodyti jau, o ir siaip labai mazai tiketina blush2.gif

Na vistik manau kad per jautrus turbut, reiks toliau laukti mmm, o nuo kito ciklo ieskot gal mazesnio jautrumo ar ka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 17 birželio 2010 - 10:23
QUOTE(gandriuke... @ 2010 06 17, 12:17)
na sako kartais cia merginom nėštuma rodo  g.gif  g.gif bet aš nezinau ...

As labai abejoju g.gif nes nestumo ir ovuliacijos testai visai skirtingai veikia.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2010 06 17, 09:18)
tai va kad nedaug turetu buti, tai turetu kaip tik nieko nerodyti (aisku ir siaip tas O jau ne i tema dabar, nes mmm turi jau buti doh.gif ) bet va rodo...ir sakau dar ryte net... turbut reiks ieskot ne tokiu jautriu man  doh.gif

nu galas zino, siaip man su pirma laaaaaaabai ilgai nerode NT II - ziauriai ilgai... tai dabar nesitikiu kad galetu parodyti jau, o ir siaip labai mazai tiketina  blush2.gif

Na vistik manau kad per jautrus turbut, reiks toliau laukti mmm, o nuo kito ciklo ieskot gal mazesnio jautrumo ar ka  doh.gif

na siek tiek lukstelk viskas isaiskes savaime, gal tikrai esi nebe viena 4u.gif ax.gif kas ten zino, juk daugumai ir net nejunta isskirtiniu pojuciu, ziurek ir busi mamaite mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2010 06 17, 11:13)

OT griežtai negalima atlikinėti su rytiniu šlapimu.
Nesilaikant instrukcijų jie ir rodo ką panorėję schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(editukas23 @ 2010 06 17, 11:58)
na siek tiek lukstelk viskas isaiskes savaime, gal tikrai esi nebe viena  4u.gif  ax.gif  kas ten zino, juk daugumai ir net nejunta isskirtiniu pojuciu, ziurek ir busi mamaite  mirksiukas.gif  4u.gif

nu nemanau kaip tais... schmoll.gif del pojuciu tai...nepirmas vaikas gi butu , bet pradzioje tai kas ten jausis smile.gif bet nemanau schmoll.gif
QUOTE(caramelcandy @ 2010 06 17, 12:00)
OT griežtai negalima atlikinėti su rytiniu šlapimu.
Nesilaikant instrukcijų jie ir rodo ką panorėję schmoll.gif

va to nezinojau, na tas "grieztai" taip skamba... lotuliukas.gif manau rytinis turetu greiciau neparodyt, jei ir butu O, nes koncentracija per maza-nu cia kiek as suprantu, bet kad is neesamos parodytu... taip buti neturetu schmoll.gif bet cia siaip "ant pabandymo" (labai jau knietejo ka man rodys) ir pabandziau ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 17 birželio 2010 - 11:35
Tiksliems rezultatams gauti tinkamiausi popietinio (15 - 17 val.) šlapimo mėginiai.
2 – 3 valandas prieš tyrimą negerkite.
Kasdien atlikite testą panašiu laiku.
Teigiamas ovuliacijos testo rezultatas reiškia, jog per 20 – 44 valandas prasidės ovuliacija. Jei moteris nori pastoti, kitos 1 – 2 dienos po ovuliacijos yra vaisingiausios. Vaisingumo pikas tęsiasi maždaug 36 valandas po LH bangos.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2010 06 17, 11:18)
nu galas zino, siaip man su pirma laaaaaaabai ilgai nerode NT II - ziauriai ilgai... tai dabar nesitikiu kad galetu parodyti jau, o ir siaip labai mazai tiketina  blush2.gif

Na vistik manau kad per jautrus turbut, reiks toliau laukti mmm, o nuo kito ciklo ieskot gal mazesnio jautrumo ar ka  doh.gif

Sveikutes 4u.gif
As irgi laukiu MM ir niekaip nesulaukiu doh.gif Man pagal BT tai O ivyko 2 diena,o pagal pojuciusatrodo kad 3d.Bet MM nera,suduria pilva bet neraizo skausmai kas keistoka g.gif
21c.d. dariausi progesterono tyrima tai atsakymas 94.5 Ginei kai skambinau sake kad as greiciausiai laukiuosi ir jei nesulauksiu MM po dvieju savaiciu pasirodyciau pas ja jei viskas gerai.Bet.... dariausi 10 jautrumo testukus ir neigiami.Atverkiau visa paa,nu niekaip nesiseka pastot.Dabar ramiau,bet vel nevina kad neateina MM.Nes kai jos ateina tai jau lauki tos dienos kada bus O.
ramune.v. as irgi kai dariaus nestumo testukus kai laukiaus dukrytes man ilgai rode neigiamus blush2.gif o veliau tai buvo neigiami,tai teigiami-beprotybe kazkokia buvo doh.gif bet tai buvo seniai pries beveik 12 metu,tai ir testai ten manau s...buvo. O gine paskui paaiskino kad mano nestumo hotmonas buvo zemas todel taip ilgai ir neaptiko nestumo.(na kai ji aiskino,as nezinojau kas tas HCG blush2.gif )
Bet dabar kazkaip netikiu kad net jei ir vel mano zemas HCG,kad nerodytu tokie jautrus testai.
Taip,kad greit grisiu su jumis toliau laukt O thumbup.gif
ypac kai darbai visi pasibaigs ir atostogos prasides mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 06 17, 14:01)
Sveikutes 4u.gif 
ramune.v. as irgi kai dariaus nestumo testukus kai laukiaus dukrytes man ilgai rode neigiamus blush2.gif o veliau tai buvo neigiami,tai teigiami-beprotybe kazkokia buvo doh.gif bet tai buvo seniai pries beveik 12 metu,tai ir testai ten manau s...buvo. O gine paskui paaiskino kad mano nestumo hotmonas buvo zemas todel taip ilgai ir neaptiko nestumo.(na kai ji aiskino,as nezinojau kas tas HCG blush2.gif )

na man su pirma irgi sakau laaaaabai ilgai nerode NT, vis neigiami buvo...ir cia nauji jie pries pora metu dariau gi smile.gif visada maniau kad mano O buna savaite iki mmm, o ne 2sav. kaip visur teoriskai raso, bet niekad nebandziau tikrinti. kai pastojau ciklas buvo neaiskus, nes buvo tik 3men po KT (5metu) vartojimo smile.gif bet daug maz 30d. nesulaukus mmm pasidariau NT, po to dar 1 ir dar... doh.gif visi buvo I. praejo 1sav. po turejusiu buti mmm-nieko, skausmas buvo kad tuoj prasides, bet neprasidedavo, galiausiai gine patikrinus nieko nerado doh.gif , geriau dupaston (issaukti mmm, sutvarkyti cikla), taip pagerus 1sav. nutariau pasidaryti dar 1 NT- jis buvo ryskiai II ir net ne rytinis. biggrin.gif tada jau ir gine mate smile.gif taip kad is pradziu ir galvojau kad mano HcG koncentracija maza, todel ilgai ir nerode...dabar manau kad tiesiog gal veliau O ir velyvas pastojimas buvo-todel. galas zino ten... bet tai kad ilgai nerodo-nereiskia kad nera II mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 17 birželio 2010 - 13:28