QUOTE(ramune.v @ 2010 06 17, 11:18)
nu galas zino, siaip man su pirma laaaaaaabai ilgai nerode NT II - ziauriai ilgai... tai dabar nesitikiu kad galetu parodyti jau, o ir siaip labai mazai tiketina
Na vistik manau kad per jautrus turbut, reiks toliau laukti mmm, o nuo kito ciklo ieskot gal mazesnio jautrumo ar ka
Sveikutes
As irgi laukiu MM ir niekaip nesulaukiu
Man pagal BT tai O ivyko 2 diena,o pagal pojuciusatrodo kad 3d.Bet MM nera,suduria pilva bet neraizo skausmai kas keistoka
21c.d. dariausi progesterono tyrima tai atsakymas 94.5 Ginei kai skambinau sake kad as greiciausiai laukiuosi ir jei nesulauksiu MM po dvieju savaiciu pasirodyciau pas ja jei viskas gerai.Bet.... dariausi 10 jautrumo testukus ir neigiami.Atverkiau visa paa,nu niekaip nesiseka pastot.Dabar ramiau,bet vel nevina kad neateina MM.Nes kai jos ateina tai jau lauki tos dienos kada bus O.
ramune.v. as irgi kai dariaus nestumo testukus kai laukiaus dukrytes man ilgai rode neigiamus
o veliau tai buvo neigiami,tai teigiami-beprotybe kazkokia buvo
bet tai buvo seniai pries beveik 12 metu,tai ir testai ten manau
s...buvo. O gine paskui paaiskino kad mano nestumo hotmonas buvo zemas todel taip ilgai ir neaptiko nestumo.(na kai ji aiskino,as nezinojau kas tas HCG
)
Bet dabar kazkaip netikiu kad net jei ir vel mano zemas HCG,kad nerodytu tokie jautrus testai.
Taip,kad greit grisiu su jumis toliau laukt O
ypac kai darbai visi pasibaigs ir atostogos prasides