Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

QUOTE(Selva @ 2010 08 27, 16:45)

Aciu 4u.gif !
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Klausimukas ekspertėms - mano ciklo trukmė 29-31 dienos. Kaip suprantu O įvyko šiandien, 14CD? Ar rytinis smileysex.gif galėtų būti sėkmingas (diena po II)? Ir ar reikėtų man toliau daryti OT ir stebėti save, ar užtenka šių? blush2.gif Ačiū iš anksto 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pasislėpkim @ 2010 08 27, 16:29)
Sveikos 4u.gif
Klausimukas ekspertėms - mano ciklo trukmė 29-31 dienos. Kaip suprantu O įvyko šiandien, 14CD? Ar rytinis smileysex.gif galėtų būti sėkmingas (diena po II)? Ir ar reikėtų man toliau daryti OT ir stebėti save, ar užtenka šių? blush2.gif Ačiū iš anksto 4u.gif
user posted image

Manau, kad 13CD buvo LH pikas, tad O gali buti bet kuria diena is 13-15CD mirksiukas.gif

Ka dar stebi savyje, isskyrus OT? Gleives gal? Ar jos pasikeite jau is nebaisingu i vaisingas? Pagal tai spresk reikia dar ryt OT "del viso pikto" ar jau gana.

Ir siaip, ar sis ciklas pirmasis su OT, ar jau turi patirties?
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 08 27, 17:01)
Ir siaip, ar sis ciklas pirmasis su OT, ar jau turi patirties?

Neturiu patirties. Neseniai pradėjom planuoti, todėl man viskas dar nauja blush2.gif Gleivių padaugėjo, bespalvės ir tąsios. Vadinasi dar 2-3 dieneles reikia intensyviai darbuotis blush2.gif
Papildyta:
tiesa, vakar labai maudė pilvą, nežinau ar tai susiję.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislėpkim @ 2010 08 27, 17:24)
Neturiu patirties. Neseniai pradėjom planuoti, todėl man viskas dar nauja blush2.gif Gleivių padaugėjo, bespalvės ir tąsios. Vadinasi dar 2-3 dieneles reikia intensyviai darbuotis blush2.gif
Papildyta:
tiesa, vakar labai maudė pilvą, nežinau ar tai susiję.. blush2.gif

Tavo isvardintos gleives rodo, kad dar esi vaisingame peroide. Vadinasi, O arba vyksta, arba tuoj vyks. O paprastai buna paskutine vaisingu gleiviu diena arba iskart joms pasikeitus i nevaisingas.

Patariu dar OT pakartoti rytoj ir kartoti ND 4u.gif
Atsakyti
Na as, pries Selvos zinias, lenkiu galva smartass.gif . Prasom prisistatyti, kas Jus:medikas, ar eilinis zmogus sugebantis tiek dometis/zinoti ir dar kitiems patarti?
na mes nuo treciadienio vakaro intensyviai dirbam, dirbsim dar kokias tris dienas tai tikrai smile.gif . OT labai graziai blanksta 4u.gif Tikiuosi, kad pataikem laiku, ir kad rugsejo vidury galesiu pasakyt apie kitas dvi ryskias juosteles ax.gif
O Jus, Selva ir Jacinta, tik nedinkit is cia, nes Jusu patarimai aukso vertes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LLuna @ 2010 08 27, 19:36)
Na as, pries Selvos zinias, lenkiu galva smartass.gif . Prasom prisistatyti, kas Jus:medikas, ar eilinis zmogus sugebantis tiek dometis/zinoti ir dar kitiems patarti?

Taigi cia daug mokslu nereikia- tai tik OT... rolleyes.gif blush2.gif As tikrai ne medike, tiesiog siek tiek ilgiau, nei norejosi uztrukome pastoti, tad teko ir paciai dometis, ir pas gydytojus kreiptis, ir tam tikrus tyrimus darytis... Is savos ir svetimos patirties bei skaitytos info visi patarimai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 08 27, 17:34)
Tavo isvardintos gleives rodo, kad dar esi vaisingame peroide. Vadinasi, O arba vyksta, arba tuoj vyks. O paprastai buna paskutine vaisingu gleiviu diena arba iskart joms pasikeitus i nevaisingas.

Patariu dar OT pakartoti rytoj ir kartoti ND  4u.gif

Pakartojau OT ir neberodo net vaiduoklio schmoll.gif Reiškia, kad o įvyko? Gaila, kad nebepavyko pakartoti ND verysad.gif Tikiuosi buvo sėkmingas tas kartelis 14CD rytą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislėpkim @ 2010 08 28, 15:02)
Pakartojau OT ir neberodo net vaiduoklio schmoll.gif Reiškia, kad o įvyko? Gaila, kad nebepavyko pakartoti ND verysad.gif Tikiuosi buvo sėkmingas tas kartelis 14CD rytą blush2.gif

Tai reiskia, kad tada, kai buvo ryskiausias ir buvo ciklo LH pikas mirksiukas.gif Greiciausiai ir O ivyko, bet OT to nefiksuoja. Ivykusia O galime pazinti pagal kitus pozymius- gleives, BT, gimdos kaklelio padeti, progesterono tyrima, vaginaline echoskopija ir pan.

Sveikai moteriai, kurios visi hormonai tvarkoje paprastai po LH piko O ivyksta per 3 dienas. Buna retu isimciu, kai ciklas sukvailioja. Tad as asmeniskai pagal viena vieninteli pozimi (OT) nesiimsiu tvirtinti, kad O ivyko. Greiciausiai taip, bet 100% negaliu garantuoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selva: 28 rugpjūčio 2010 - 16:54
oj kaip aciu visoms uz issakytus patarimus smile.gif kaip tik sios info man labai reikejo, nes dar nesu dariusi OT, tai tuoj jau ir galesiu pasidaryti smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LLuna @ 2010 08 27, 20:36)
na mes nuo treciadienio vakaro intensyviai dirbam, dirbsim dar kokias tris dienas tai tikrai smile.gif . OT labai graziai blanksta 4u.gif  Tikiuosi, kad pataikem laiku, ir kad rugsejo vidury galesiu pasakyt apie kitas dvi ryskias juosteles ax.gif
O Jus, Selva ir Jacinta, tik nedinkit is cia, nes Jusu patarimai aukso vertes 4u.gif

Sveikutes 4u.gif
As taip pat noriu prisijungti prie LLunos zodziu, ir padekoti Selvai ir Jacintai uz pagalba, patarimus ir ju zinias. Aciu wub.gif 4u.gif

Si ryta dar karteli pasitikrinau, pasidariau testuka, jis nebeleidzia man abejoti... wub.gif
Pilveli pamaudzia, ypac vakare, bet turbut taip ir turi buti, juk gimda keiciasi, zirniukas tvirtinasi. Siaip jauciuosi kuo puikiausiai. Pas gydytoja neskubesiu, nueisiu kai bus 10 savaiciu. Kaip ir Selva sako, jei bus kas negerai - pajausiu.

Dabar jau pratinsiuos prie minties nestuke.gif

Bet zinokite, kavos as kaip nooooorrriiiiuuuu ir nenoriu jos atsisakyti blush2.gif , nu negeriu jos viedrais, kokius du puodelius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonkeR: 29 rugpjūčio 2010 - 12:59
niu va,griztu vel cia i temute,nes sulaukiau savo nelaukiamu mm doh.gif unsure.gif taigi ir si men toliau gadinsiu OT unsure.gif kagi,reikia manyti,kad sis menuo bus sekmingesnis,be jokiu sutrikimu wub.gif sekmes ir kitoms! thumbup.gif
Atsakyti