[quote=westi,2010 08 24, 16:04]
O kiek jums aukselisr, sonkeR buvo praeje po O,kai pirmus testukus daret,kai jau parode vaiduokliukus?
Man O buvo (kaip as manau) 9 diena, 17 diena dariausi progesterono tyrima, jis parode 56,19, o testuka, pirmaji dariausi 22 diena (tai 14 diena po O). Taip sakyciau..
QUOTE(sonkeR @ 2010 08 27, 13:10)
Sveikutes
bandau ikelti nuotraukele...
Matau , kad gavosi
Ir dar norejau pasidziaugti, kad jau penkta diena veluoja mm, tai gal jos tegu ir nebeateina..
Jau po truputi pradedu tiketi, kad zirniukas laikosi isikibes, tikiuosi ir nesugalvos pasileisti
Virsutinis testukas darytas sekmadienio ryta (viena diena pries mm), o kitas darytas antradieni ryte. Sakau gal dar pasidaryti karteli. Pas gydytoja tai dar anksti rasytis, manau. Ne kazi ka daugiau paakys nei testukai. Kaip manot?
bandau ikelti nuotraukele...
Matau , kad gavosi
Ir dar norejau pasidziaugti, kad jau penkta diena veluoja mm, tai gal jos tegu ir nebeateina..
Jau po truputi pradedu tiketi, kad zirniukas laikosi isikibes, tikiuosi ir nesugalvos pasileisti
Virsutinis testukas darytas sekmadienio ryta (viena diena pries mm), o kitas darytas antradieni ryte. Sakau gal dar pasidaryti karteli. Pas gydytoja tai dar anksti rasytis, manau. Ne kazi ka daugiau paakys nei testukai. Kaip manot?
nerodo man foto nesuprantu kodel, gal dar veliau pamatysiu o del gydytojos tai ir manau kad dar ankstoka, bent pora savaiciu manau reiktu palaukti tegu isitvirtina stipriau zirniukas
SonkeR, ryskus tavo testukas (antras). Tikrai ne vaiduokliskas, tad manau viskas gerai tavo zirniukui O pas gydytoja sako reikia bent 6 sav. eiti, kad nenugasdintu paskui, kad nemato ar kazkas pan.
O man visdar yra ruzavu isskyru, tai O cia negaliu priskirti.. Nezn ka ir galvot
Gal koks vaginaliniu zvakuciu salutinis poveikis...
O man visdar yra ruzavu isskyru, tai O cia negaliu priskirti.. Nezn ka ir galvot
QUOTE(Kristut @ 2010 08 27, 15:15)
Gali buti!
Sveikutes !
OT darau pirma cikla, tai man truputi neaisku del O. Pas mane vis budavo viena juostele, paskui viena diena parode dvi, bet testo juostele buvo siek tiek sviesesne uz kontroline, o kita diena antra buvo visai blanki, o dar kita diena tik viena (aisku, jei labai spitrinciau, tai galeciau aiskinti, kad yra vaiduoklis, bet paliksiu fantazija isjungta biggrin.gif ). Taip iseina, kad O jau buvo pas mane? Ar normalu, kad antra juostele taip ir ryskumu nesusilygino su kontroline, gal pas mane per mazas LH hormono kiekis, nes testai jautrus - 20mlU g.gif ?
OT darau pirma cikla, tai man truputi neaisku del O. Pas mane vis budavo viena juostele, paskui viena diena parode dvi, bet testo juostele buvo siek tiek sviesesne uz kontroline, o kita diena antra buvo visai blanki, o dar kita diena tik viena (aisku, jei labai spitrinciau, tai galeciau aiskinti, kad yra vaiduoklis, bet paliksiu fantazija isjungta biggrin.gif ). Taip iseina, kad O jau buvo pas mane? Ar normalu, kad antra juostele taip ir ryskumu nesusilygino su kontroline, gal pas mane per mazas LH hormono kiekis, nes testai jautrus - 20mlU g.gif ?
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 27, 11:41)
Nors kitos stengiasi kuo ilgiau neiti pas gyd kad isvengt bet kokios intervencijos. Nezinau ar yra prasmes tame?
Uzsienyje (daugumoj) jokios intervencijos "i vidu" nebuna iki kokios 12 nestumo savaites. Nebent yra kazkokios indikacijos- astrus skausmai, tepliojimai, ar buve nesekmingi nestumai. Organizmas pats duoda signala, jei kas negerai- mehaniskai, elektroniskai tikrinti to nera prasmes. As tikiuosi ir manau,kad ir LT po turputi atsikratys tokio medicininio poziurio i nestuma ir gimdyma, ir gydytojai ismoks tiesiog stebeti naturalu procesa, o ne kistis i ji, tuo tarpi nesciosios prades pasitiketi savimi ir savo kunu, savo pojuciais ir joms nereikes patvirtinimo is auksciau, kad viskas gerai.
Ankstyvas verzimasis pas gines neretai tik dar labiau sustresuoja nesciasias. Ankstyvo nestumo gines gali ir nepamatyti, tada isgasdinama visokiais negimdiniais nestumais ir panasiai- kam to reikia?
Ka apskritai duos tas puslytes ar taskiuko pamatymas- na, galbut tam tikra smalsumo patenkinima, bet is esmes, ankstyva echo negarantuoja nei teisingo kudikio vystymosi, nei nieko... Ji praktiskai beprasmiska... Jei vaikutis nustoja vystytis, moteris pradeda kraujuoti, jei jis implantuojasi ne vietoj- apie tai pranesa skausmas. Echoskopija sitiems dalykams nustatyti yra absoliuciai nebutina
Na, bet cia jau lyriniai nukrypimai, tiesiog mano pamastymai i klausima "kokia prasme nukelti pirmaja echo"- man labiau kyla klausimas "kokia prasme ta echo daryti?"..
Bet kokiu atveju, siulau palaukti bent jau kol bus praejusios 6sav nuo paskutiniu mm (nebent labai velyva O buvo) ir tik tada eiti pas daktare, nes anksciau paprasciausiai gali nieko neizvelgti. (beje, kiek teko bendrauti su nestukem, jau ir dabar LT atsiranda giniu, kurios atsisako apziurineti ginekologiskai ir su echo iki 10-12 nestumo savaites)
O sonke noreciau pasveikinti su ryskejanciu NT! Manau mm nebuvimas ir ryskejantis NT yra geriausias irodymas, kad kol kas- viskas jums gerai
Papildyta:
QUOTE(Guosta @ 2010 08 27, 13:18)
Ar normalu, kad antra juostele taip ir ryskumu nesusilygino su kontroline
Tai yra normalu
Taip iseina, kad O jau buvo pas mane?
Po teigiamo OT (o teigiamas pas tave ir buvo tas ryskiausias) O ivyksta mazdaug 48val begyje.
gal pas mane per mazas LH hormono kiekis, nes testai jautrus - 20mlU ?
Kol kas nera jokiu priezasciu taip galvoti
QUOTE(Guosta @ 2010 08 27, 15:18)
Sveikutes !
teko ir man darytis su tais 20 jautrumo tai irgi niekad nepamaciau ryskiu juosteliu, iki tam tikros ribos pasimatydavo ir vel pradedavo blankti, tai meciau tokius testus ir dariausi jautresnius, va tada ir pamaciau visa grozi
QUOTE(sonkeR @ 2010 08 27, 13:10)
nu pagaliau pamaciau testukus abejoniu jokiu!!!! sveikinimai didziausi ech... nuostabus vaizdas
QUOTE(Selva @ 2010 08 27, 15:25)
QUOTE(Kalev @ 2010 08 27, 15:25)
Aciu uz atsakymus . O jautresni yra 10 mlU? Nes as jautriausius radau 20 mlU ?
QUOTE(Guosta @ 2010 08 27, 13:59)
Aciu uz atsakymus . O jautresni yra 10 mlU? Nes as jautriausius radau 20 mlU ?
Jautriausi, kiek man teko matyti- 15miU jautrumo. Jautresniu (10miU, jei tokiu yra)pirkti netikslinga, nes LH banga turi sukilti bent iki 25mIU, kad butu susprogdintas folikulas. Tad jei 10miU OT yra teigiamas, tai dar neirodo, kad LH yra pakankamai ovuliacijai ivykti.
QUOTE(Selva @ 2010 08 27, 16:04)
Jautriausi, kiek man teko matyti- 15miU jautrumo. Jautresniu (10miU, jei tokiu yra)pirkti netikslinga, nes LH banga turi sukilti bent iki 25mIU, kad butu susprogdintas folikulas. Tad jei 10miU OT yra teigiamas, tai dar neirodo, kad LH yra pakankamai ovuliacijai ivykti.
Bet tada ir 20mlU naudojant testus nesi garantuota, kad O ivyks ? Tuo labiau, jei pas mane testo I buvo siek tiek blankesne nei kontroline I . Cia siaip, pamastymai . Itariu, kad man prasideda paranoja
QUOTE(Guosta @ 2010 08 27, 14:37)
Bet tada ir 20mlU naudojant testus nesi garantuota, kad O ivyks ? Tuo labiau, jei pas mane testo I buvo siek tiek blankesne nei kontroline I . Cia siaip, pamastymai . Itariu, kad man prasideda paranoja
Kaip jau ne karta sioje temoje yra mineta: OT apskritai negarantuoja, kad O ivyks. Ju ne tokia paskirtis.
Dabar, kad nebutu paranojos, reikia ziniu. O tiksliau sakant, reikia suprasti, kada testine juostele pradeda nusidazyti rausvai.
Jei, tarkime, OT jautrumas yra 20miU, vadinasi, kuomet LH slapime pasieks 20miU, ta juostele prades rausveti. Tai yra, ji prades vos vos matytis. Kuo ji ryskesne- tuo koncentracija virsija 20miU. Klaidinga manyti, kad tik ryskutele ir kontrolinei juostelei tolygi testine juostele ir parodo, kad siuo metu organizme yra 20miU LH koncentracija ir ne daugiau. Atvirksciai. Jei ji ryski, tai tik parodo, koncentracija gerokai visija 20miU riba.
Tikiuosi, kazkiek aiskiau patapo