Mergaites, atsitiko taip, ko ir bijojau : siandien ir vel teigiamas. Vienodi, ryskus abu bruksniukai Ka man galvot del tos mano O? Laikyti O prasidejima nuo vakar dienos testo, ar nuo siandien? Bandyt siandien atlikinet ND, ar palikt tik rytojui?
Ka patarsit?
QUOTE(LLuna @ 2010 08 25, 16:23)
Mergaites, atsitiko taip, ko ir bijojau : siandien ir vel teigiamas. Vienodi, ryskus abu bruksniukai Ka man galvot del tos mano O? Laikyti O prasidejima nuo vakar dienos testo, ar nuo siandien? Bandyt siandien atlikinet ND, ar palikt tik rytojui?
Ka patarsit?
Ka patarsit?
Kokio jautrumo OT darai? Man kazkodel sviecia, kad tau O arba si vakara bus, arba rytoj Si vakara arba rytoj ryte jau surizikuociau!
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 08 25, 16:25)
Kokio jautrumo OT darai? Man kazkodel sviecia, kad tau O arba si vakara bus, arba rytoj Si vakara arba rytoj ryte jau surizikuociau!
Ismeciau visus info.lapelius, tik kai pirkau, tai zinau, kad skirtingi buvo (vieni paradavinejami vaistinese, kaseteles, o kiti is ebay one step ovulation test, juosteles) ir jie abu rodo siandien teigiama, na gal juosteles vos vos vos, vakar buvo tamsesne, bet, cia jau nezinau ar skirtumas...
Tai dar turiu iki vakaro laiko truputi, reik apmastyt
Pagal prisimink.lt, pagal 32d cikla, man O turetu but tik penktadieni
QUOTE(LLuna @ 2010 08 25, 16:40)
O ciklas visada reguliarus, t.y. 32 dienos?
QUOTE(LLuna @ 2010 08 25, 16:23)
Ka patarsit?
Ka patarsit?
gal bandykit jau siandien pradet o kaip isskyros ar tos vaisingos dar ar jau nera ju?
Ciklas reguliarus jau kokie 4 men., nenukrypsta nei viena diena
O iskyru siandien isvis nepastebejau
Va tau ir vakaro problema: verst vyra i lova, ar ne
QUOTE(LLuna @ 2010 08 25, 21:26)
Net nzn ka patarti As perziurejau savo ciklus, tai kai dvi dienas is eiles rodydavo II, tai sekancia diena budavo O, taip, kad man rodos mauk tu pas vyra i lova!
QUOTE(LLuna @ 2010 08 25, 21:26)
na ir problema matai ciupk vyra ir megaukites malonumais juk per O dienas(turiu omeny kelias pries ir po) ND niekada nebus perdaug nebent galimybes neleidzia,tai ada jau beda,reikia pasiskaiciuoti,kada naudingiau isnaudoti situacija bet manau,kad nebemastyk nieko ir bek ND daryti sekmes!!! linkiu,kad butu vaisingi
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 25, 21:47)
Iskilo kvailokas klausimas: ovuliacija kitaip tariant yra kiausinelio subrendimas taip? O kiek laiko jis islieka gyvybingas??
Ovuliacija yra subrendusio folikulo sprogimas, t.y. kiausialastes issiverzimas is folikulo.
Kiausialaste islieka gyvybinga iki 24val, sulig kiekviena valanda jos sieneles tampa atsparesnes spermiukams patekti i vidu.
QUOTE(Kalev @ 2010 08 24, 13:53)
ar pabandei foto ikelt? taip noretusi pasicekavinti i NT
Sveikutes
bandau ikelti nuotraukele...
Matau , kad gavosi
Ir dar norejau pasidziaugti, kad jau penkta diena veluoja mm, tai gal jos tegu ir nebeateina..
Jau po truputi pradedu tiketi, kad zirniukas laikosi isikibes, tikiuosi ir nesugalvos pasileisti
Virsutinis testukas darytas sekmadienio ryta (viena diena pries mm), o kitas darytas antradieni ryte. Sakau gal dar pasidaryti karteli. Pas gydytoja tai dar anksti rasytis, manau. Ne kazi ka daugiau paakys nei testukai. Kaip manot?
QUOTE(sonkeR @ 2010 08 27, 12:10)
Ir dar norejau pasidziaugti, kad jau penkta diena veluoja mm, tai gal jos tegu ir nebeateina..
Jau po truputi pradedu tiketi, kad zirniukas laikosi isikibes, tikiuosi ir nesugalvos pasileisti
Virsutinis testukas darytas sekmadienio ryta (viena diena pries mm), o kitas darytas antradieni ryte. Sakau gal dar pasidaryti karteli. Pas gydytoja tai dar anksti rasytis, manau. Ne kazi ka daugiau paakys nei testukai. Kaip manot?
Na man tai cia akivaizdus
Jei pirmasis dar kiek vaiduokliskas, tai antras jau normaliai rodo. Sveikinu
Labai tikiuosi ir as toki vaizda isvysti pirmadieni
As tai pas gyd per pirma nestuma ejau praejus savaitei po II NT. Kazkaip norejos isitikinti kad viskas gerai, vis tiek gyd daugiau pamato nei NT, kaip isitvirtines, ar viskas savo vietoj ir pan. Nors kitos stengiasi kuo ilgiau neiti pas gyd kad isvengt bet kokios intervencijos. Nezinau ar yra prasmes tame?