Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

QUOTE(sonkeR @ 2010 08 24, 13:47)
tada panasiai abiems  wub.gif

ziurek dar kartu gimdysim, susitiksim kokiame nors gimdymo skyriuje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2010 08 24, 13:08)
ziurek dar kartu gimdysim, susitiksim kokiame nors gimdymo skyriuje  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif dar toli ...
Atsakyti
QUOTE(sonkeR @ 2010 08 24, 14:40)
lotuliukas.gif  dar toli ...

ar pabandei foto ikelt? taip noretusi pasicekavinti i NT ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Skelbiu sendiena- ,,dvieju juosteliu diena,, biggrin.gif
na man ne NT, bet toookius ryskius ir aiskius OT pagaliukus pamaciau pirma karta (o darausi dvieju rusiu/jautrumo OT) thumbup.gif
Ar nebus per velai, jai ND pradesim atlikinet nuo rytojaus vakaro (na, cia jau minejau, kad noriu ant O pataikyt ax.gif ), ar jau siandien vakare griebt vyra? O gal gali OT bludint? Nes praeitus menesiu OT buvo ryskiausia apie 18, 19 CD g.gif , net ir skaiciuokles rodo O, man tik penktadieni (apie ju patikimuma jau kalbejom tongue.gif ).
Kaip manot mergaites?
Atsakyti
QUOTE(LLuna @ 2010 08 24, 16:36)
na man ne NT, bet toookius ryskius ir aiskius OT pagaliukus pamaciau pirma karta (o darausi dvieju rusiu/jautrumo OT) thumbup.gif
Ar nebus per velai, jai ND pradesim atlikinet nuo rytojaus vakaro (na, cia jau minejau, kad noriu ant O pataikyt ax.gif ), ar jau siandien vakare griebt vyra? O gal gali OT bludint? Nes praeitus menesiu OT buvo ryskiausia apie 18, 19 CD g.gif , net ir skaiciuokles rodo O, man tik penktadieni (apie ju patikimuma jau kalbejom tongue.gif ).
Kaip manot mergaites?

Tavo vietoje siandien ND tikrai nedaryciau schmoll.gif Tik rytoj vakare, ne anksciau! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2010 08 24, 08:32)
tai vat merginos pasikartojau dar siandien NT ir pagaliukas buvo dar labiau ryskesnis nei dariausi pries tai, dabar uzsiregistruosiu pas gine kad patvirtintu  nestuke.gif

QUOTE(sonkeR @ 2010 08 24, 10:28)
Labas rytas merginos  4u.gif
Neatejo pas mane armija dar ... thumbup.gif , Ir ryte pasidariau testuka, ir... dar net nesuejus trims minutems pamaciau jau daug daug ryskesni vaizdeli smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif
Labai aciu visoms uz palaikyma  wub.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif

oi,kaip dziugu tokias naujienas girdeti!!!! thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif Linkiu jums mergaites lengvu nestuke.gif

o as siryt dariausi NT,ir deja,kaip suprantu teks laukti mm verysad.gif nes buvo tik labai ryskus I verysad.gif o kadangi kaip Jacinta sake,mano testukas labai jautrus,tai manau butu bent vaiduokliuka parodes maza unsure.gif O kiek jums aukselisr, sonkeR buvo praeje po O,kai pirmus testukus daret,kai jau parode vaiduokliukus?
Papildyta:
ar jau siandien vakare griebt vyra?

as irgi manyciau,kad tik nuo rytojaus bandykit ND atlikineti rolleyes.gif
Papildyta:
db atgal keleta puslapiu paskaitinejau,tai pasekiau,kad tau aukselir mazdaug 11DPO irgi neigiamas NT buvo,o mazdaug 15DPO lyg ir pradejo vaiduokliuot rolleyes.gif tai gal ir man dar yra vilciu unsure.gif na,bandysiu apsisarvuoti kantrybe ir laukti mm doh.gif ,bet butu gerai,jei jos veluotu unsure.gif
Atsakyti
Kaip manot mergaites?

pritariu pasisakiusioms drinks_cheers.gif pradekit nuo rytojaus ND

QUOTE(westi @ 2010 08 24, 17:04)
db atgal keleta puslapiu paskaitinejau,tai pasekiau,kad tau aukselir mazdaug 11DPO irgi neigiamas NT buvo,o mazdaug 15DPO lyg ir pradejo vaiduokliuot rolleyes.gif  tai gal ir man dar yra vilciu unsure.gif  na,bandysiu apsisarvuoti kantrybe ir laukti mm doh.gif ,bet butu gerai,jei jos veluotu unsure.gif

as tavo vietoj palaukciau mmm dienos, jei vistik jos neateis tai sekancia diena daryciaus NT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalev @ 2010 08 24, 18:59)
as tavo vietoj palaukciau mmm dienos, jei vistik jos neateis tai sekancia diena daryciaus NT  4u.gif

ok,taip ir padarysiu drinks_cheers.gif ,jau apsisarvavau kantrybe ir "lauksiu" mm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalev @ 2010 08 24, 18:59)
pritariu pasisakiusioms  drinks_cheers.gif pradekit nuo rytojaus ND

Tai realiai kai pamatai II ryskius OT reikia ND daryt nuo rytojaus kasdien 3 dienas? ar kaip ? 4u.gif

QUOTE(westi @ 2010 08 24, 19:43)
ok,taip ir padarysiu drinks_cheers.gif ,jau apsisarvavau kantrybe ir "lauksiu" mm  g.gif

Linkiu kad jos neateitu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2010 08 24, 20:01)
Tai realiai kai pamatai II ryskius OT reikia ND daryt nuo rytojaus kasdien 3 dienas? ar kaip ?  4u.gif
Linkiu kad jos neateitu  4u.gif  4u.gif

manau,kad teisingai ir supratai mirksiukas.gif nes as irgi kiek kur skaiciau,ir pati dariau,sekancia diena po II ryskiu OT,ir tris dienas atlikinejom,nes paskui jau tikrai nebera prasmes rolleyes.gif tik tiek,kad kitur raso,jog yra tikimybe pastoti ir pora d pries O,jei spermiukai pakankamai gyvybingi islieka iki O mirksiukas.gif todel je ND buvo atlikti ir poros d begyje iki jau nustatytos O manau tikimybe pastoti taip pat islieka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 08 24, 19:43)
ok,taip ir padarysiu drinks_cheers.gif ,jau apsisarvavau kantrybe ir "lauksiu" mm  g.gif

tikekimes jos neisdrys pasirodyt mirksiukas.gif
QUOTE(Kristut @ 2010 08 24, 20:01)
Tai realiai kai pamatai II ryskius OT reikia ND daryt nuo rytojaus kasdien 3 dienas? ar kaip ?  4u.gif

kai OT juosteles abi buna vienodo ryskumo, vadinasi ovuliacijos galima laukti per ateinančias 24-48 valandas, na o del tu triju dienu tai cia jau pagal galimybes biggrin.gif
Atsakyti
sveikinimai! Pas gine patariu neskubet lekt, o bent 6sav palaukt wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristut @ 2010 08 24, 18:01)

Gera butu nd pradet jau teigiamo ot diena- kartais O per kelias valandas ivyksta.
Atsakyti