Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

Labas rytas merginos 4u.gif
Neatejo pas mane armija dar ... thumbup.gif , Ir ryte pasidariau testuka, ir... dar net nesuejus trims minutems pamaciau jau daug daug ryskesni vaizdeli smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif

dar palauksiu, ir turbut anksciau kaip rugsejo pradzioje nereiktu dar eiti pas gine, o jau kokia rugsejo pirmos savaites pabaigoje registruosiuos. Dar bijau dziaugtis, dar laukiu..

Labai aciu visoms uz palaikyma wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2010 08 24, 08:32)
tai vat merginos pasikartojau dar siandien NT ir pagaliukas buvo dar labiau ryskesnis nei dariausi pries tai, dabar uzsiregistruosiu pas gine kad patvirtintu  nestuke.gif

QUOTE(sonkeR @ 2010 08 24, 10:28)
Labas rytas merginos  4u.gif
Neatejo pas mane armija dar ... thumbup.gif , Ir ryte pasidariau testuka, ir... dar net nesuejus trims minutems pamaciau jau daug daug ryskesni vaizdeli smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif

dar palauksiu, ir turbut anksciau kaip rugsejo pradzioje nereiktu dar eiti pas gine, o jau kokia rugsejo pirmos savaites pabaigoje registruosiuos. Dar bijau dziaugtis, dar laukiu..
Labai aciu visoms uz palaikyma  wub.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif

nu va kokios geros naujienos is ryto thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikinimai abiems mergaitems wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aga, sveikinimai wub.gif drinks_cheers.gif
Jei ryskeja, reiskia viskas gerai zirniukui wink.gif
O kaip pojuciai?
Atsakyti
Nuosirdziausi ir dideliausi sveikinimai 4u.gif
Tegul sitas virusas apkrecia mus visas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sonkeR @ 2010 08 24, 09:28)
Neatejo pas mane armija dar ... thumbup.gif , Ir ryte pasidariau testuka, ir... dar net nesuejus trims minutems pamaciau jau daug daug ryskesni vaizdeli smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif

Kuo didziausi sveikinimai!!! 4u.gif
As siand irgi dariausi NT, bet deja, nieko nieko nematyt, isskyrus 1 rysku bruksni verysad.gif
Atsakyti
Aciu mergytes labai labai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Linkiu visoms laukiancioms uzsikresti siuo virusu ax.gif smile.gif smile.gif smile.gif

QUOTE(Kristut @ 2010 08 24, 09:40)
Aga, sveikinimai  wub.gif  drinks_cheers.gif
Jei ryskeja, reiskia viskas gerai zirniukui wink.gif
O kaip pojuciai?

O pojuciai kaip laukiant PMS, paskausta pilvo apacia, dabar nugaryte maudzia, lauzia, toks susiliejantis maudimas i visuma. Sakyciau, kad tikrai bus mm, tik krutine leidzia manyti kitaip - ji kitokia nei paprastai. dar toks neiprastas dalykas, kad po darbo vakar nuejau prigulti (maude pilva), o svaitgali jauciausi prastokai (buvo silpna, kaip apdujus, jausmas kaip kad spaudimas mazas), nuejau pagulet ir uzmigau. Bet sakau, galima butu viska versti PMS ir nuovargiui, ar dar kam nors. Pati dar netikiu. Va kaip yra man mirksiukas.gif
Papildyta:

Ideciau foto, bet nezinau kaip tai padaryti... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonkeR: 24 rugpjūčio 2010 - 10:42
QUOTE(sonkeR @ 2010 08 24, 11:28)

Labai aciu visoms uz palaikyma  wub.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif

nuosirdziausi sveikinimai thumbup.gif
Papildyta:
[quote=sonkeR,2010 08 24, 12:41]
Aciu mergytes labai labai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Linkiu visoms laukiancioms uzsikresti siuo virusu ax.gif smile.gif smile.gif smile.gif

O pojuciai kaip laukiant PMS, paskausta pilvo apacia, dabar nugaryte maudzia, lauzia, toks susiliejantis maudimas i visuma. Sakyciau, kad tikrai bus mm, tik krutine leidzia manyti kitaip - ji kitokia nei paprastai. dar toks neiprastas dalykas, kad po darbo vakar nuejau prigulti (maude pilva), o svaitgali jauciausi prastokai (buvo silpna, kaip apdujus, jausmas kaip kad spaudimas mazas), nuejau pagulet ir uzmigau. Bet sakau, galima butu viska versti PMS ir nuovargiui, ar dar kam nors. Pati dar netikiu. Va kaip yra man mirksiukas.gif
Papildyta:

pas mane lygiai tokie pat pokyciai nugaros maudymas, ir skausmas pilvo apacioje toks jausmas kad tuoj tuoj prasides mmm ir dar prisidejo man pykinimas bet mane pykina po pietu, bet siandien jau supykino ir ryte ir dar jauciu patovu alki doh.gif , pvalgau ir vel noriu valgyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sonkeR @ 2010 08 24, 11:41)
Aciu mergytes labai labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Linkiu visoms laukiancioms uzsikresti siuo virusu  ax.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif

Papildyta:

Ideciau foto, bet nezinau kaip tai padaryti... blush2.gif

o kaip butu smagu nuotraukyte pamatyt bigsmile.gif pabandysiu paaiskint, eini i www.radikal.ru tada ikeli is savo kompo nuotrauka ir spaudi zagruzit, tada ciut zemiau susirask 8eilute ja visa nukopijuok ir atsakydama ikelk, tikiuosi pavyks thumbup.gif
Atsakyti
SonkeR, ikelk foto y ipix.lt ir cia nuoroda imesk smile.gif

Kai rasysi zinute, yra mygtukas IMG, ten nukopinsi to paveikslelio nuoroda ir rodys smile.gif

Nu va, merginos, galesit kartu pilvukus auginti 4u.gif
Atsakyti
[quote=aukselisr,2010 08 24, 10:46]

Sveikinu ir Tave thumbup.gif, tik gal tau jau daugiau dieneliu nestuke.gif wub.gif

Atsakyti
[quote=sonkeR,2010 08 24, 12:51]
[quote=aukselisr,2010 08 24, 10:46]
Sveikinu ir Tave thumbup.gif, tik gal tau jau daugiau dieneliu nestuke.gif wub.gif
[/quote]
manau kad bus kokios 2 ar 3 sav. tikrai ne daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2010 08 24, 10:53)
manau kad bus kokios 2 ar 3 sav. tikrai ne daugiau  rolleyes.gif

tada panasiai abiems wub.gif
Atsakyti