Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

QUOTE(LLuna @ 2010 08 23, 15:24)
Kad turint dvi paneles, taip norisi suneli turet blush2.gif , todel ir bandau tiksliai O pagaut ax.gif . Nemanau, kad pasirysiu ketvirtam, jai ir vel mergyte, todel norisi viska paskaiciuot ax.gif

Naturalus noras, tik kaip ta lyti suplanuot? mirksiukas.gif

P.s Klausykit ar reikia OT pries darant ispakuot ir palaikyt kambario temperoj? Skaiciau instrukcija ir galvoju ar teisingai supratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2010 08 23, 14:23)
P.s Klausykit ar reikia OT pries darant ispakuot ir palaikyt kambario temperoj? Skaiciau instrukcija ir galvoju ar teisingai supratau  blush2.gif

Tai kad pas mane jie ir buvo laikomi kambario temperaturoje 4u.gif Nebent kas saldytuve laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 08 22, 22:23)
Zinok visom skirtingai, vienom ir veluojant mmm dar nerodo, kitoms jau 9-10 DPO parodo! 4u.gif Siaip, jei turi daug NT, gali pabandyti viena sugadinti kokia 10-11 DPO! mirksiukas.gif Bet tada turi buti jautrus NT! 4u.gif

aciu tau 4u.gif ,db zinosiu mirksiukas.gif beje,jei mano skaiciavimai teisingi,tai db yra 11 DPO rolleyes.gif nes O buvo 08.13d Tiesa,kaip jus skaiciuojat DPO? ar O diena ieina? blush2.gif pirma menesi taip nuosekliai save seku,tai viskas taip idomiai.. ax.gif atrodo ir pilvo apacia labiau retsykiais pamaudzia,bet cia jau matyt-kaip mums daugumai galima butu pritaikyti vadinamasis- "psichologinio nestumo" sindromas lotuliukas.gif ir dar apie jautruma NT -mano raso 10ies? ar pakankamai jautrus ankstyvam nustatymui? rolleyes.gif

SonkeR aukselisr laikysiu kumscius,kad butu viskas gerai ir labai lauksiu ziniu artimiausiomis dienomis thumbup.gif nuosirdziai linkiu,kad jos butu labai geros wub.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 08 23, 20:20)
aciu tau 4u.gif ,db zinosiu mirksiukas.gif  beje,jei mano skaiciavimai teisingi,tai db yra 11 DPO rolleyes.gif nes O buvo 08.13d  Tiesa,kaip jus skaiciuojat DPO? ar O diena ieina? blush2.gif  pirma menesi taip nuosekliai save seku,tai viskas taip idomiai.. ax.gif atrodo ir pilvo apacia labiau retsykiais pamaudzia,bet cia jau matyt-kaip mums daugumai galima butu pritaikyti vadinamasis- "psichologinio nestumo" sindromas  lotuliukas.gif ir dar apie jautruma NT -mano raso 10ies? ar pakankamai jautrus ankstyvam nustatymui? rolleyes.gif

sekanti diena po O - yra 1 DPO! 4u.gif
O 10 jautrumo tikrai labai jautrus, taip kad rytoj gali drasiai daryti, gal koki mazyti vaiduokliuka pamatysi wink.gif ko ir linkiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 08 23, 20:27)
O 10 jautrumo tikrai labai jautrus, taip kad rytoj gali drasiai daryti, gal koki mazyti vaiduokliuka pamatysi wink.gif ko ir linkiu wub.gif

oi,kaip aciu uz toki palinkejima wub.gif bet kad zinotum kaip bijau dar darytis... doh.gif taip bijau nusivilt anksciau laiko,gal sakau reiktu palaukt mm veluojanciu lotuliukas.gif jei jos neateis rolleyes.gif bet slapta sirdies kertelej knibzda ir noras pamegint pasidaryt rytoj(nes poryt kai eisiu i darba negalesiu pasidaryti, ir vietoj neustygsiu iki 4dienio,kai vel bs laisva lotuliukas.gif ) Na,kada benuspresiu,butinai pranesiu ka parode mirksiukas.gif
Papildyta:
ai,dar norejau paklausti del laiko inkamo NT atlikimui. Jei as pastaruoju metu keliuosi nakti,paryciais,apie 6-7 ryto i wc, o paskui grizus dar iki kokiu 10-11 laisva diena pamiegu,tai NT darytis reiketu jau atsikelus 10-11,ar ta ankstesni karta? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 08 23, 20:54)
oi,kaip aciu uz toki palinkejima wub.gif  bet kad zinotum kaip bijau dar darytis...  doh.gif  taip bijau nusivilt anksciau laiko,gal sakau reiktu palaukt mm veluojanciu lotuliukas.gif jei jos neateis  rolleyes.gif  bet slapta sirdies kertelej knibzda ir noras pamegint pasidaryt rytoj(nes poryt kai eisiu i darba negalesiu pasidaryti, ir vietoj neustygsiu iki 4dienio,kai vel bs laisva lotuliukas.gif )  Na,kada benuspresiu,butinai pranesiu ka parode  mirksiukas.gif
Papildyta:
ai,dar norejau paklausti del laiko inkamo NT atlikimui. Jei as pastaruoju metu keliuosi nakti,paryciais,apie 6-7 ryto i wc, o paskui grizus dar iki kokiu 10-11 laisva diena pamiegu,tai NT darytis reiketu jau atsikelus 10-11,ar ta ankstesni karta? rolleyes.gif

Oi zinok as irgi neiskesdavau, kiek NT sugadinus esu anksciau laiko doh.gif blush2.gif
Jei eini anksti miegoti, tai ta ankstesni karta, nors ir siaip manau bet kuriuo atveju geriau ta ankstesni! 4u.gif

Beje, jei gerai supratau, mes krastietes su tavim! drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Jacinta~: 23 rugpjūčio 2010 - 20:01
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 08 23, 20:59)
Oi zinok as irgi neiskesdavau, kiek NT sugadinus esu anksciau laiko doh.gif  blush2.gif
Jei eini anksti miegoti, tai ta ankstesni karta, nors ir siaip manau bet kuriuo atveju geriau ta ankstesni! 4u.gif
Beje, jei gerai supratau, mes krastietes su tavim! drinks_cheers.gif  biggrin.gif

oho,as tokiu metu dar visiskai nedarbinga bunu,o dar tokias naujienas tokiu laiku suzinot!!! doh.gif lotuliukas.gif kazkaip atrodo geriausia prasibdinus gerai ir moraliskai pasiruosus reiktu daryt lotuliukas.gif
aha,matyt busim netoliese mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
as galvojau,kad esu parasius is kur esu..bet pasitikrinau,nenurodziau g.gif tai is kur taip sugalvojai? rolleyes.gif smalsu pasidare lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westi: 23 rugpjūčio 2010 - 20:24
QUOTE(westi @ 2010 08 23, 21:23)
as galvojau,kad esu parasius is kur esu..bet pasitikrinau,nenurodziau g.gif  tai is kur taip sugalvojai? rolleyes.gif smalsu pasidare  lotuliukas.gif

Internetas visagalis! lotuliukas.gif O jei rimciau, tai vienoj temoj uzmaciau tavo atsiliepimus Klaipedoje! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 08 23, 21:59)
Internetas visagalis! lotuliukas.gif O jei rimciau, tai vienoj temoj uzmaciau tavo atsiliepimus Klaipedoje! 4u.gif

aaa lotuliukas.gif na taip,is Pajurio gal labiau tiktu apibudinimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 08 23, 23:08)
aaa lotuliukas.gif  na taip,is Pajurio gal labiau tiktu apibudinimas  thumbup.gif

Tai as irgi prie juros gyvenu biggrin.gif O pakrante labai didele! biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tai vat merginos pasikartojau dar siandien NT ir pagaliukas buvo dar labiau ryskesnis nei dariausi pries tai, dabar uzsiregistruosiu pas gine kad patvirtintu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2010 08 24, 08:32)
tai vat merginos pasikartojau dar siandien NT ir pagaliukas buvo dar labiau ryskesnis nei dariausi pries tai, dabar uzsiregistruosiu pas gine kad patvirtintu  nestuke.gif

Labas rytas,

Puikios naujienos 4u.gif drinks_cheers.gif
Sveikinimai!!!! wub.gif
Atsakyti