Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

QUOTE(Selva @ 2010 08 21, 16:31)
Nera uz ka, svarbu, kad butu naudinga  4u.gif

Beje, gimdos kaklelio padetis taip pat gali buti ir vienas is nestumo pozymiu. Pastojus, gimdos kaklelis vel pakyla virsun. Nors dazniausiai tai ivyksta apie 6nestumo savaite, bet man pvz jis kilti pradejo anksciau ir ta cikla NT buvo teigiamas  bigsmile.gif  Bet cia jau reikia didesnes praktikos, kad teisingai uzciuoptum sitas subtilybes.

Labai susidomejau, jei si cikla neuzkibo, butinai bandysiu save stebeti. As tai cia nieko nepriimtino nematau. Net ir dabar apsiziurejau - aisku kai neturiu nuovokos kaip paprastai buna, man pasirode tas kaklelis kazkur labai toli.. O ivyko sekmad arba pirmad., tai gal jau kas ir gyvena namelyje ax.gif
Ech, kantrybe didele vertybe...
Atsakyti

i 
Specialiai planiukėms išprašiau skelbimų temą ne "Skelbimų lentoje" ir vis tiek atsiranda normalias temas savo skelbimais teršiančių! Tikrai pradėsiu dalinti įspėjimus, jei ir toliau tai vyks.
Atsakyti
Sveikutes,

Noriu pasikonsultuot su jumis wink.gif

Man 18 diena OT buvo ryskiai teigiamas. Siandien 4 diena po teigiamo ir pasirode kraujo. Ka tai galetu reiksti? niekada nesu pastebejus, kad ciklo vidury tepliotu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2010 08 22, 17:51)
Sveikutes,

Man 18 diena OT buvo ryskiai teigiamas. Siandien 4 diena po teigiamo ir pasirode kraujo. Ka tai galetu reiksti? niekada nesu pastebejus, kad ciklo vidury tepliotu..  4u.gif

Ovuliacija! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 08 22, 17:53)
Ovuliacija! 4u.gif

Logiska 4u.gif Tik maniau, kad po teigiamo OT ji ivyksta greiciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2010 08 22, 17:58)
Logiska  4u.gif  Tik maniau, kad po teigiamo OT ji ivyksta greiciau  blush2.gif

As jei gerai suprantu, tai ji ivyksta trupuciuka anksciau nei pasirodo kraujingos isskyros mastau.gif
Bent jau taip man gine paaiskino, nes viena karta irgi taip buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 08 22, 18:02)
As jei gerai suprantu, tai ji ivyksta trupuciuka anksciau nei pasirodo kraujingos isskyros mastau.gif
Bent jau taip man gine paaiskino, nes viena karta irgi taip buvo 4u.gif

Supratau, dekui 4u.gif Zinosiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2010 08 22, 15:51)
Sveikutes,

Man 18 diena OT buvo ryskiai teigiamas. Siandien 4 diena po teigiamo ir pasirode kraujo. Ka tai galetu reiksti? niekada nesu pastebejus, kad ciklo vidury tepliotu..  4u.gif

Gal ovuliacija, gal implantacija, gal uzkabinot ka per ND, gal kokia kraujagysle ar kapiliaras pratruko.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 08 22, 18:28)
Gal ovuliacija, gal implantacija, gal uzkabinot ka per ND, gal kokia kraujagysle ar kapiliaras pratruko.

Mieliausias variantas antras lotuliukas.gif Deja, siu vaisingu dienu neisnaudojom, tad ND buvo tik pries jas. Kas cia zino, matysim 4u.gif
Atsakyti
o as norejau jusu mergaites paklausti-po kiek mazdaug laiko nuo ivykusios O ir ND galima bandyt darytis NT? rolleyes.gif nes nenoriu pradet darytis ir per anksti,kad nenusivilt anksciau laiko,ir labai jau nekantru ilgai laukt,kol tos mm veluos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 08 22, 21:58)
o as norejau jusu mergaites paklausti-po kiek mazdaug laiko nuo ivykusios O ir ND galima bandyt darytis NT? rolleyes.gif  nes nenoriu pradet darytis ir per anksti,kad nenusivilt anksciau laiko,ir labai jau nekantru ilgai laukt,kol tos mm veluos mirksiukas.gif

Zinok visom skirtingai, vienom ir veluojant mmm dar nerodo, kitoms jau 9-10 DPO parodo! 4u.gif Siaip, jei turi daug NT, gali pabandyti viena sugadinti kokia 10-11 DPO! mirksiukas.gif Bet tada turi buti jautrus NT! 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

siandiena yra ta nelauktoji mm diena, sakau gal kai parasysiu Jums, bus lengviau ja isgyventi.... g.gif

Vakar neiskenciau ir pasidariau NT viena dienai iki mm - jis po kiek laiko parode labai nerysku vaiduokliuka...

O dabar meldziu zirniuko, kad butu isikybes kiek gali, nes ateina raudonoji armija smile.gif

Savijauta... maudzia pilveli verysad.gif ir bijau... kvailai jauciuosi...
Atsakyti