QUOTE(LLuna @ 2010 08 18, 09:02)
mergaites, vel reik Jusu pagalbos
Nors ir naudoju OT, bet nenoriu vien jais pasikliauti. Kadangi susireguliavau cikla, jis jau keli men.kas 32 dienos. Ir as niekaip nerandu teorinio atsakymo/paskaiciavimo kada man oviuliacija??? Int.puslapiuose kur reikia suvesti paskutiniu mmm diena- O rodo 27, 28, 29 CD (sakyciau nemaza paklaida ), skaitytinuose saltiniuose rasoma, kad O vyksta 14 dienu iki kitu mmm (mano atveju tai butu 26 CD), kituose rasoma, kad 16 CD , jai gerai supratau praeito menesio OT, jis O rode 25CD:oh
Gal zinot mergaites, kokia nuorodele, kur galeciau pasiskaiciuot?
Nors ir naudoju OT, bet nenoriu vien jais pasikliauti. Kadangi susireguliavau cikla, jis jau keli men.kas 32 dienos. Ir as niekaip nerandu teorinio atsakymo/paskaiciavimo kada man oviuliacija??? Int.puslapiuose kur reikia suvesti paskutiniu mmm diena- O rodo 27, 28, 29 CD (sakyciau nemaza paklaida ), skaitytinuose saltiniuose rasoma, kad O vyksta 14 dienu iki kitu mmm (mano atveju tai butu 26 CD), kituose rasoma, kad 16 CD , jai gerai supratau praeito menesio OT, jis O rode 25CD:oh
Gal zinot mergaites, kokia nuorodele, kur galeciau pasiskaiciuot?
Nzn as to kalendoriuko, bet O skaiciavimas pagal ciko dienas ir pojucius nera patikimas Kiekviena cikla O gali atkeliauti skirtingomis dienomis. Cikla sudaro dvi fazes- pries ir po O. Antra faze (po O) paprastai buna stabili, t.y. zinodami, kada buvo O praktiskai neklysdamos galime nuspeti, kada atkeliaus mm. O stai pirma faze- iki O gali kisti, priklauso nuo salutiniu veiksniu ir pan. Taigi, kada bus O tiksliai pasakyti negalim.
Teisingiausiai nuspeti O padeda visu pojuciu, simptomu kombinacija- gleiviu stebejimas, OT, gimdos kaklelio ciuopimas (bene pats patikimiausias O nustatymo budas, bet ne visoms moterims priimtinas ir reikia siek tiek praktikos), pojuciai (skausmeliai, tempimai visokie) ir panasus dalykai.