Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

merginos klausimas iškilo, jei yra O ta prasme II juostelės tai kada čia gaudyti? tą pačią dieną blush2.gif , niekaip nesuprantu tų testų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mausiuke @ 2010 06 14, 22:08)
merginos klausimas iškilo, jei yra O ta prasme II juostelės tai kada čia gaudyti? tą pačią dieną  blush2.gif , niekaip nesuprantu tų testų  doh.gif

1 psl. parasyta: Teigiamas ovuliacijos testo rezultatas reiškia, jog netrukus (per 20 – 44 valandas po LH bangos) prasidės ovuliacija. Jei moteris nori pastoti, kitos 1 – 2 dienos po ovuliacijos yra vaisingiausios. Vaisingumo pikas tęsiasi maždaug 36 valandas po LH bangos.

Tik va kad II rodyti gali kelias d. (kartais net vienodo ryskumo), bet dazniausiai ryskumas skiriasi, tai nuo ryskiausio reik skaiciuoti ax.gif o per kiek val. - tai cia individualu...pabandyk pasekti savijauta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 14 birželio 2010 - 22:39
QUOTE(mausiuke @ 2010 06 14, 21:08)
merginos klausimas iškilo, jei yra O ta prasme II juostelės tai kada čia gaudyti? tą pačią dieną  blush2.gif , niekaip nesuprantu tų testų  doh.gif

as kiek bandziau (kai pirmo sunelio laukiau ir BT matavau, ir O su OT gaudziau), tai man didelio ryskumo buvo tik viena ciklo diena ir paprastai sekancia uzkildavo temperatura, todel sakyciau vaisingiausios ta pati ir sekanti diena po teigiamo OT. Aisku, sutinku, kad cia individualu, juk ir ciklas pas kiekviena labai skirtingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mausiuke @ 2010 06 14, 23:08)

ND reikia daryt 3 paros iki ir 1-1,5 paros po O 4u.gif
Zodziu 5 dieneles...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 15 birželio 2010 - 12:56
Labas merginos.
Grizau as is savo ginekologes. Pasiskundziau, kad ciklas po A streikuoja, todel nezinau kada ta Ovuliacija gaudyti ir OT gadinti tongue.gif

Paziurejo per echo ir pasake, kad pas mane gleivine plona. Na tai teks man dabar ale ciklo bangas duphastono kelti. Sake ciklui tai nemaisys, paskatins ovuliacija bei pades leliukui uzkibti bigsmile.gif
tai jauciu si menesi nieko nebus, aisku bandysiu stebeti save:)
o kita menesi tai jau saziningai OT gadinsiu blush2.gif biggrin.gif

Daktare patikino, kad viskas bus gerai wub.gif tai as labai tikiuosi ir dziaugiuosi, kad nieko nelaukusi pas ja nuejau.
Atsakyti
QUOTE(*Azianė* @ 2010 06 15, 14:56)
Labas merginos.
Grizau as is savo ginekologes. Pasiskundziau, kad ciklas po A streikuoja, todel nezinau kada ta Ovuliacija gaudyti ir OT gadinti  tongue.gif

Paziurejo per echo ir pasake, kad pas  mane gleivine plona. Na tai teks man dabar ale ciklo bangas duphastono kelti. Sake ciklui tai nemaisys, paskatins ovuliacija bei pades  leliukui uzkibti  bigsmile.gif
tai jauciu si menesi nieko nebus, aisku bandysiu stebeti save:)
o kita menesi tai jau saziningai OT gadinsiu  blush2.gif  biggrin.gif

Daktare patikino, kad viskas bus gerai  wub.gif  tai as labai tikiuosi ir dziaugiuosi, kad nieko nelaukusi pas ja nuejau.

As buvau pas gine 12CD, tai ta pasake, kad kaip 12 CD gleivine plona, folikulai nesiformuoja, ciklas anovuliacinis unsure.gif
Bet 19 CD nuejau pas kita gine, tai ji patvirtino kad 19CD ivyko O. O dabar dar ir 22 CD sulaukiau O lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 06 15, 12:59)
As buvau pas gine 12CD, tai ta pasake, kad kaip 12 CD gleivine plona, folikulai nesiformuoja, ciklas anovuliacinis unsure.gif
Bet 19 CD nuejau pas kita gine, tai ji patvirtino kad 19CD ivyko O. O dabar dar ir 22 CD sulaukiau O lotuliukas.gif

o tu BT nebandei matuoti? Kai OT rodo dvi ovuliacijas, butu visai idomu BT grafikeli pamatyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilah @ 2010 06 15, 15:01)
o tu BT nebandei matuoti? Kai OT rodo dvi ovuliacijas, butu visai idomu BT grafikeli pamatyt  mirksiukas.gif

Matuoju ir BT. Bet man ji nelabai suprantama blush2.gif
Mano paraše yra nuoroda...
Atsakyti
Dėkui merginos už patarimus 4u.gif , reiks bandyti, nes labiausiai noriu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 06 15, 13:44)
Matuoju ir BT. Bet man ji nelabai suprantama blush2.gif
Mano paraše yra nuoroda...

pagal Jusu grafika sakyciau irgi kad O 20-21 CD, jei temperatura ir toliau issilaikys pakilus, o kodel vel OT teigiamas tikrai nesuprantu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leilah: 15 birželio 2010 - 15:30
QUOTE(mimoza:) @ 2010 06 15, 13:59)

bigsmile.gif bigsmile.gif Nu nieko sau ! na tada as jau nuo sio ciklo OT bandysiu gadinti:) matai kaip buna mirksiukas.gif

Nes mano gine sake, kad pas mane plona gleivine..., O turbut nevyksta:)

o , kad OT jau vel rodo II gal jau laukiesi ?smile.gifsmile.gifsmile.gif rodos dar anksti, bet jau pasikartosiu mano draugei taip buvo.

Atsakyti
QUOTE(*Azianė* @ 2010 06 15, 22:02)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  Nu nieko sau ! na tada as jau nuo sio  ciklo  OT bandysiu gadinti:) matai kaip buna  mirksiukas.gif

Nes mano gine sake, kad pas mane plona gleivine..., O turbut nevyksta:)

o , kad OT jau vel rodo II gal jau laukiesi ?smile.gifsmile.gifsmile.gif rodos dar anksti, bet jau pasikartosiu mano draugei taip buvo.

Siandien OT vel teigiamas doh.gif lotuliukas.gif
nebesuprantu nieko unsure.gif
Atsakyti