Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

QUOTE(wiki25 @ 2010 08 16, 15:42)
Sveikutes  smile.gif
gal man kas pades susigaudyti. jau buvau rasiusi kad man kelias dienas vaiduoklija OT (tada naudojau 15 jautrumo), veliau paemiau 20jautrumo, ir kelias dienas vaiduokliavo ir penktadieni parode teigiama rezultata ir ji rodo iki pat siandien. dar kartu snd padariau ir 30 jautrumo testa tai jis rodo vaiduokli o 20 jautrumo rodo teigiama (testine juostele ryskesne uz kontroline). ir niekaip nebesuprabtu kas darosi. gal kas pagelbes susiorentuoti  g.gif
Papildyta:
nebesuprantu kada ta O. ar tiket kur jau 4 diena rodo teigiama ar ta 30 jautrumo

Zinok geriau vienam cikle naudoti vienodo jautrumo OT, nes kitaip tik susimakaluoji ir aiskumo tas nepriduoda. Siaip akivaizdu, kad tau netinka 20 jautrumo OT, reikia rinktis bent 30ties. O jei ir jie vaiduokliuoja reikia nereikia, tai siulyciau pasidaryti LH ir FSH hormonu tyrimus 3-5CD 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selva: 17 rugpjūčio 2010 - 16:31
Sveikos, gal kas patars. Nusipirkau testuku 20 jautrumo ir rodo tik vaiduokliukus 12/13/14/15 CD, visiskai vienodai vaidokliuoja, nors man kaip ir O jau, nes yra eggwhite isskyru. Ar gali buti jog testai brokuoti? negeriu 3 valandas pries testa ir darau apie 18val vakare..
Zinoma matysiu dar ar ryt soktels BT...ir zinosiu ar O tikrai buvo
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iete @ 2010 08 17, 17:50)
Sveikos, gal kas patars. Nusipirkau testuku 20 jautrumo ir rodo tik vaiduokliukus 12/13/14/15 CD, visiskai vienodai vaidokliuoja, nors man kaip ir O jau, nes yra eggwhite isskyru. Ar gali buti jog testai brokuoti? negeriu 3 valandas pries testa ir darau apie 18val vakare..
Aciu  4u.gif

Man rodos daryt OT toliau ir turetu parodyti, arba paskui ziurek kuris is visu ryskiausias yra! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iete @ 2010 08 17, 15:50)
Aciu  4u.gif

Eggwhite nerodo, kad jau O schmoll.gif Eggwhite rodo, kad esi savo vaisingose dienose- ka tai reiskia- kad tavo gleives yra palankuos spermiukams- ju nezudo, o kaip tik padeda islikti gyvybingiems iki sprogstant folikului- t.y ovuliuojant.

O paprastai buna paskutine vaisingu isskyru diena, arba iskart isskyrom pasikeitus i nevaisingas.
Atsakyti
mergaites, vel reik Jusu pagalbos ax.gif
Nors ir naudoju OT, bet nenoriu vien jais pasikliauti. Kadangi susireguliavau cikla, jis jau keli men.kas 32 dienos. Ir as niekaip nerandu teorinio atsakymo/paskaiciavimo kada man oviuliacija??? Int.puslapiuose kur reikia suvesti paskutiniu mmm diena- O rodo 27, 28, 29 CD (sakyciau nemaza paklaida blink.gif ), skaitytinuose saltiniuose rasoma, kad O vyksta 14 dienu iki kitu mmm (mano atveju tai butu 26 CD), kituose rasoma, kad 16 CD , jai gerai supratau praeito menesio OT, jis O rode 25CD:oh
Gal zinot mergaites, kokia nuorodele, kur galeciau pasiskaiciuot? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LLuna @ 2010 08 18, 11:02)
mergaites, vel reik Jusu pagalbos ax.gif
Nors ir naudoju OT, bet nenoriu vien jais pasikliauti. Kadangi susireguliavau cikla, jis jau keli men.kas 32 dienos. Ir as niekaip nerandu teorinio atsakymo/paskaiciavimo kada man oviuliacija??? Int.puslapiuose kur reikia suvesti paskutiniu mmm diena- O rodo 27, 28, 29 CD (sakyciau nemaza paklaida blink.gif ), skaitytinuose saltiniuose rasoma, kad O vyksta 14 dienu iki kitu mmm (mano atveju tai butu 26 CD), kituose rasoma, kad 16 CD , jai gerai supratau praeito menesio OT, jis O rode 25CD:oh
Gal zinot mergaites, kokia nuorodele, kur galeciau pasiskaiciuot? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

www.prisimink.lt nebandei? Ten labai gerai apskaiciuoja, man visada sutampa! 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

as savo organizmo visai nesuprantu... siandiena jau ir apacia skauda ir nugara maudzia, krutine atleido truputi, bet vistiek istinusi, nors maziau... turbut visgi ateis mm... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonkeR: 18 rugpjūčio 2010 - 10:59
Labukas 4u.gif

QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 08 18, 11:28)
www.prisimink.lt nebandei? Ten labai gerai apskaiciuoja, man visada sutampa! 4u.gif

Man irgi prisiminkas gana tiksliai apskaiciuoja ir tas kalendoriukas labai padeda kai reikia zymetis mmm ir pojucius 4u.gif

QUOTE(sonkeR @ 2010 08 18, 11:58)
Sveikutes  4u.gif

as savo organizmo visai nesuprantu... siandiena jau ir apacia skauda ir nugara maudzia, krutine atleido truputi, bet vistiek istinusi, nors maziau... turbut visgi ateis mm...  unsure.gif

Labai linkiu, kad mmm neateitu 4u.gif O kada tai jos turi buti? 23?
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2010 08 18, 11:02)
Labai linkiu, kad mmm neateitu  4u.gif O kada tai jos turi buti? 23?

Aciu. Pagal kalendoriu - 23 diena (mano ciklas 25 +-1 diena)
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 08 18, 11:28)

Situo ir naudojuosi, tik nezinau ar galima juo pasitiket, nes O man rodo 19CD (tai nesutampa, nei su: ,,O, 32 dienu cikle vyksta 16 CD,, , nei ,, O vyksta 14 dienu iki kitu menesiniu,,),bet jai jau yra isbandziusiu prisimink.lt patikimuma, neturiu pagrindo juo abejot ir as 4u.gif
Dekui mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sonkeR @ 2010 08 18, 12:26)
Aciu. Pagal kalendoriu - 23 diena (mano ciklas 25 +-1 diena)

Laikysim kumscius, kad jos neateitu 4u.gif

QUOTE(LLuna @ 2010 08 18, 12:36)
Situo ir naudojuosi, tik nezinau ar galima juo pasitiket, nes O man rodo 19CD (tai nesutampa, nei su: ,,O, 32 dienu cikle vyksta 16 CD,, , nei ,, O vyksta 14 dienu iki kitu menesiniu,,),bet jai jau yra isbandziusiu prisimink.lt patikimuma, neturiu pagrindo juo abejot ir as 4u.gif
Dekui mergaites 4u.gif

Na zn, nei kalendorius nei tie patys OT nera simta procentiniai. Mano ciklas irgi panasaus ilgumo 30-31 diena, ir man tas kalendoriukas apskaiciuoja teisingai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LLuna @ 2010 08 18, 12:36)
Dekui mergaites 4u.gif

Tau siaip kaip ir turetu buti tau apie 18-19 CD! mastau.gif

Atsakyti