Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

QUOTE(Kyvis @ 2010 08 16, 12:56)
Sveikos merginos!
Jungiuosi ir as.
Nusprendem, kad jau reikia dukrai broliuko ar sesytes, ir sumasciau, kad laaabai noreciau gimdyt geguze, tai ziuriu, kad jau ner ko snaust  biggrin.gif 
Kad nepraziopsot nusipirkau kelis OT, nes ciklas paskutinius kelis men nesamoningas ir nereguliarus (36, 40d, kai iprastai 32d buna), nuo karsciu matyt, nes gyd nieko blogo nemate.

Pirma testuka pasidariau 16CD - neigiamas su blyskia juostele. 17 ir 18 CD praleidau, o 19 ir 20 (siand.) CD rodo labai ryskias.
Kazin, jei is 18 i 19 CD nd buvo daryti, o 19 CD ryte jau ryskios OT juosteles, tai gal paciu laiku padirbeje busim  g.gif  ? Tikiuos ne per anksti nd atlikti, nes dabar vyras isvaziaves, ir gris tik uz poros dienu, ko gero bus jau veloka  verysad.gif .

Beje, pasiskaitinejau cia, kad OT "grieztai" negalima atlkineti ryte, nes nesamone rodys ir pasimeciau. Net nuejau susitadau savo testu instrukcija - ten aiskiai parasyta, kad testa atlikti RYTE! Tai gal cia nuo testu priklauso?? Mano Biocard Ovulation.

Patarciau dar pakartot nd siamdien, nes teigiamas ot reiskia, kad O ne jau vyksta, o greit vyks.

Labai keistai teigia ot gamintojas... Siaip kiek pamenu lh iki mazdaug 10val ryto nei nesigamina, del to netikslinga ji daryt.
Atsakyti
nu zinokit mane tai jau pusantros savaites labiausiai pykina ypac po pietu, pasidariau NT neigiamas, jokio vaiduokliuko net nesimate, tai ka reikes laukti mmmm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 08 16, 14:41)
Patarciau dar pakartot nd siamdien, nes teigiamas ot reiskia, kad O ne jau vyksta, o greit vyks.

Labai keistai teigia ot gamintojas... Siaip kiek pamenu lh iki mazdaug 10val ryto nei nesigamina, del to netikslinga ji daryt.

Na va, kaip keista su tuo LH. O ant mano OT informacinio lapelio parasyta (cituoju nes vel pasiemiau dar karta pasitikslinti): "LH koncentracija skirtingomis paros valandomis buna skirtinga. Didziausia ji nustatoma rytiniame slapime, todel patikimiausi rezultatai gaunami tiriant rytini slapima." Citata baigiu g.gif

Del nd tai vyras jau isvykes keliom dienom, tai nepavyks pakartot verysad.gif . Vis tik tikiuos kad kazkas ivyko, nes ir gleives stebejau, tai kaip tik tada kai nd atlikinejom ir diena po to gleives buvo laabai vaisingos, t.y. tasios ir skaidrios. O siand pvz ju jau visai nebera, nors OT teigiamas. Zodziu kazkaip nesutampa man organizmo parodymai su OT schmoll.gif , gaila BT nematuoju..
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 16, 16:34)
O siand pvz ju jau visai nebera, nors OT teigiamas. Zodziu kazkaip nesutampa man organizmo parodymai su OT  schmoll.gif  , gaila BT nematuoju..

ir tai deja pasitaiko dažnai merginai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 08 16, 16:17)
ir tai deja pasitaiko dažnai merginai  mirksiukas.gif

O kas paprastai patikimiau - OT parodymai, ar vaisingu dienu nustatymas pagal isskyras?
Ziuresim kaip cia bus, ateitis viska parodys, tik va nekantru, oris viska is akrto suzinoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 16, 17:21)
O kas paprastai patikimiau - OT parodymai, ar vaisingu dienu nustatymas pagal isskyras?
Ziuresim kaip cia bus, ateitis viska parodys, tik va nekantru, oris viska is akrto suzinoti  smile.gif

aš remiuosi OT ir BT mirksiukas.gif nes tas EGGWHITE man kartais ir neateina
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 16, 14:34)
Del nd tai vyras jau isvykes keliom dienom, tai nepavyks pakartot  verysad.gif . Vis tik tikiuos kad kazkas ivyko, nes ir gleives stebejau, tai kaip tik tada kai nd atlikinejom ir diena po to gleives buvo laabai vaisingos, t.y. tasios ir skaidrios. O siand pvz ju jau visai nebera, nors OT teigiamas. Zodziu kazkaip nesutampa man organizmo parodymai su OT  schmoll.gif  , gaila BT nematuoju..

Siaip tai aiskiausias vaizdas, kai vertinama viskas kartu wink.gif

Vaisingos gleives yra palankios spermiukams, jie gali isgyventi tavo organizme iki 5paru, tad manau del nd nebesijaudink wink.gif

Neretai per O gleives ir pasikeicia. Sprogstant folikului jau vaisingos gleives dingsta (velgi, cia ne 100% taisykle).

Kartais tasias isskyras pakeicia vandeningos- jos irgi vaisingos, bet jas yra sunkiau pastebeti.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
gal man kas pades susigaudyti. jau buvau rasiusi kad man kelias dienas vaiduoklija OT (tada naudojau 15 jautrumo), veliau paemiau 20jautrumo, ir kelias dienas vaiduokliavo ir penktadieni parode teigiama rezultata ir ji rodo iki pat siandien. dar kartu snd padariau ir 30 jautrumo testa tai jis rodo vaiduokli o 20 jautrumo rodo teigiama (testine juostele ryskesne uz kontroline). ir niekaip nebesuprabtu kas darosi. gal kas pagelbes susiorentuoti g.gif
Papildyta:
nebesuprantu kada ta O. ar tiket kur jau 4 diena rodo teigiama ar ta 30 jautrumo
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif

vaziuosiu siandiena pasidaryti Progesterono tyrima....kaip ir patarete padaryti, kad isitikinciau del O, o ka jis beje turetu parodyti? Esu si tyrima dariusi del isskiru is krutines, (tik tada ant siuntimo buvo parasyta prolaktino tyrimas), bet kaip suprantu cia tas pats (tada buvo normoje). Siandiena kaip manau, man yra 7 dienos po tariamos O, ir pasakykite, kokio atsakymo, skaiciu, tureciau tiketis?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sonkeR @ 2010 08 17, 11:12)
Sveikos mergytes 4u.gif

vaziuosiu siandiena pasidaryti Progesterono tyrima....kaip ir patarete padaryti, kad isitikinciau del O,  o ka jis beje turetu parodyti? Esu si tyrima dariusi del isskiru is krutines, (tik tada ant siuntimo buvo parasyta prolaktino tyrimas), bet kaip suprantu cia tas pats (tada buvo normoje). Siandiena kaip manau, man yra 7 dienos po tariamos O, ir pasakykite, kokio atsakymo, skaiciu, tureciau tiketis??  blush2.gif

Ei mergyt, nepainiok dvieju skirtingu dalyku! schmoll.gif Progesteronas ir prolaktinas yra du skirtingi ir uz skirtingus dalykus atsakantys hormonai! Nors daznai juos darosi abu, nes kartais buna padidejes prolaktino kiekis ir del jo neina pastoti. 4u.gif Siaip is tikro, jei jau daraisi Progesterona, galetum pasidaryti Prolaktina mastau.gif As juos abu dariausi... ax.gif
O del skaiciu, kai gausi atsakymus, tada kazka pakomentuosim! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 08 17, 10:33)
Ei mergyt, nepainiok dvieju skirtingu dalyku! schmoll.gif Progesteronas ir prolaktinas yra du skirtingi ir uz skirtingus dalykus atsakantys hormonai! Nors daznai juos darosi abu, nes kartais buna padidejes prolaktino kiekis ir del jo neina pastoti. 4u.gif Siaip is tikro, jei jau daraisi Progesterona, galetum pasidaryti Prolaktina mastau.gif As juos abu dariausi... ax.gif
O del skaiciu, kai gausi atsakymus, tada kazka pakomentuosim! wink.gif

Zalia as tuo klausimu, niekada nebuvau susidurusi. Tiesiog kai ivedziau i google progesteronas, tai ir gavau atsakyma "prolaktinos-progesterono tyrimas". Pamaniau gal cia vienas ir tas pats. O kai nuejau ir pasakiau, kad noriu progestrono tyrima pasidaryti, kai paskaiciau kas lapelyje parasyta ir paaiskejo...

Rytoj turetu buti atsakymas

Aciu
Atsakyti
QUOTE(sonkeR @ 2010 08 17, 10:59)
Rytoj turetu buti atsakymas

Aciu

Tik nepamirsk is laboratorijos pasiimti normu ir vienetu, nes skirtingose laboratorijose jos skirtingos. Skirtingais vienetais ir skaiciukai bus skirtingi.
Atsakyti