Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

QUOTE(westi @ 2010 08 09, 11:13)
Sveika prisijungus  mirksiukas.gif  Linkiu sekmes!! thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
nebesigaudau su OT man visa laika rodo to paties ryskumo juosteles, nieko nesikeicia, vakare ikelsiu foto gal galesite kazka pakomentuot man neismananciai siu reikalu blush2.gif
Atsakyti
Aš tik noriu pasitikslinti, jei OT rodo 1 brūkšniuką (neigiamas), kitą dieną 2 vienodo ryškumo (teigiamas), o trečią vėl 1 brūkšniukas, tai reiškia ovuliacija įvyko kažkuriuo metu tarp antro ir trečio testuko? Nes kaip suprantu antras rodo, kad O turi įvykti per 48 val., o trečias rodo, kad O jau įvyko?
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2010 08 09, 14:17)
Aš tik noriu pasitikslinti, jei OT rodo 1 brūkšniuką (neigiamas), kitą dieną 2 vienodo ryškumo (teigiamas), o trečią vėl 1 brūkšniukas, tai reiškia ovuliacija įvyko kažkuriuo metu tarp antro ir trečio testuko? Nes kaip suprantu antras rodo, kad O turi įvykti per 48 val., o trečias rodo, kad O jau įvyko?

Ne.

Neigiamas OT po teigiamo OT nerodo, kad O jau ivyko.

Vertiname tik teigiamus OT, neigiami ovuliacijai itakos neturi, jie nerodo, kad O jau ivyko.

Tiesiog turek omeny, kad po teigiamo OT O greiciausiai bus per 48val (kartais ir ilgiau), tai viskas, ka reikia zinoti ir ka rodo OT.
Atsakyti
Sveikutes,

As irgi prisijungsiu, pradesiu nuo sio ciklo "gaudyti" O 4u.gif
Kantriai perskaiciau viska wink.gif daug naudingos info cia pas jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2010 08 09, 20:37)
Sveikutes,

As irgi prisijungsiu, pradesiu nuo sio ciklo "gaudyti" O  4u.gif
Kantriai perskaiciau viska wink.gif daug naudingos info cia pas jus  4u.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

As taip pat naujoke smile.gif , nesenai prisijungiau, si menesi labai save seku ir OT darausi. Vakar pasirode II bruksniukai (pries tai buvo C ryskus T vos ), bet C truputeli ryskesnis, ta prasme storesnis nei T - kazkuriame psl skaiciau kai jau buna abi vienodo ryskumo, vienodos, galime skaityti O. Man vakar visa diena maude pilvo apacia, vakare visai isiskaudejo, bet po ND svelniau maude biggrin.gif ... bet ir siandiena maudzia kaip kad jau turetu MM pasirodyti. O jos turetu ateiti 23 diena.
Och... tas zudantis laukims....
Atsakyti
QUOTE(sonkeR @ 2010 08 10, 11:28)
Sveika prisijungus  4u.gif

As taip pat naujoke smile.gif , nesenai prisijungiau, si menesi labai save seku ir OT darausi. Vakar pasirode II bruksniukai (pries tai buvo C ryskus T vos ), bet C truputeli ryskesnis, ta prasme storesnis nei T - kazkuriame psl skaiciau kai jau buna abi vienodo ryskumo, vienodos, galime skaityti O. Man vakar visa diena maude pilvo apacia, vakare visai isiskaudejo, bet po ND svelniau maude  biggrin.gif ... bet ir siandiena maudzia kaip kad jau turetu MM pasirodyti. O jos turetu ateiti 23 diena.
Och... tas zudantis laukims....

Sveikute,

O kokio jautrumo pas tave testai 20 ar 30? pas mane 20 ir nusprendziau kad jie man per jautrus, nes kad ir kada bedaryciau, rodo II, bet antra juostele ne ryskesne nei kontroline. Tai si cikla pagaudysiu su sitais, o jei reikes, kitam pirksiu maziau jautresnius wink.gif
Kiek supratau, turi buti vienodai ryskios abi, bet kadangi mes tik pradejom ir nezinom kaip mums gali rodyti, pirma cikla reikia neismesti ne vieno testo, visus palyginti ir ryskiausia juostele reiks O diena, ji nebutinai gali buti kaip kontroline ar uz ja ryskesne.
O laukimas tikrai zudantis, sutinku doh.gif
Beje, kiek laiko gaudot gandrus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristut: 10 rugpjūčio 2010 - 13:18
QUOTE(Kristut @ 2010 08 10, 13:18)
Sveikute,

O kokio jautrumo pas tave testai 20 ar 30? Beje, kiek laiko gaudot gandrus?

As nezinau kokio cia stiprumo skaitosi, naudoju Ovucard, grizus paiziuresiu, gal kur rasiu parasyta. Siaip nesisaugom jau senai, bet beda ta, kad dabar vyro toks darbas, kad namuose kaip jaunas menulis... sunku sugauti ta isvajota akimirka:mmm
Bet dabar jau bus trecias rimtas bandymas, si karta su OT. o pries tai buvau atsiskaiciavusi dienas.
Atsakyti
QUOTE(sonkeR @ 2010 08 10, 14:26)
As nezinau kokio cia stiprumo skaitosi, naudoju Ovucard, grizus paiziuresiu, gal kur rasiu parasyta. Siaip nesisaugom jau senai, bet beda ta, kad dabar vyro toks darbas, kad namuose kaip jaunas menulis... sunku sugauti ta isvajota akimirka:mmm
Bet dabar jau bus trecias rimtas bandymas, si karta su OT. o pries tai buvau atsiskaiciavusi dienas.

mm.. aiskutis smile.gif Pas mane tai kitoj pusej pakuotes desiniam kampe apacioj raso juodom raidem prie galiojimo laiko, o kaip pas tave, nezn. Mes jau daug seniau bandom, bus 8 ciklas, bet OT nusipirkau tik dabar. Linkiu, kad neuztruktu ateit lelius wub.gif
Atsakyti
O mane dar toks klausimas kankina... kai laukiausi sūnaus, tai net nesusimasciau, bet dabar vis galvoju kaip mes turetumeme elgtis ovuliacijai ivykus, kad zirniukas kuo geriau isitvirtintu, kad pacios sau nepakenktume, a??

Nes man toks jausmas, kad as uzkimbu, bet neisitvirtina. bet as ir nenusedziu vietoje, tai ta tai ana reikia padaryti, pvz generaline tvarka namuose... ax.gif

kaip manot? 4u.gif

Papildyta:

Pasidariau ka tik OT - siandiena 13 CD ir antra diena kaip ryskus abu bruksneliai...

Aciū ir tau ir visoms cia esancioms linkiu paties geriausio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonkeR: 10 rugpjūčio 2010 - 13:52
Aciu 4u.gif

As patirties neturiu, nes planuojam pirma vaikeli, bet manau, kad persistengt nereikia, juk buna, kad gali gulet nejudedama, o vistiek prarasi jeigu bus lemta. As tai nieko specialiai nedarau, tik zinau, kad ranku kilnot negalima aukstai, tai to privengiu. Nezinau, gal cia paradoksas koks, ar kas.. buna juk kad nezino kad laukiasi ir viska daro (sportuoja ir t.t.), o leliukas isitvirtina ir jam viskas buna gerai..

O is kur tokia nuojauta, kad nesitvirtina pas tave?
as kiek zn siuo klausimu, tai jei nesitvirtina, per mazai progesterono. Tai ji reikia issitirti ir jei nenorma, tai gine skiria vaistukus ir padeda leliui uzkibti bei issilaikyti.
Atsakyti
Pries 3,5 metu buvau uzkibusi (neticiukas) ir praradau as ji budama sesiu savaiciu verysad.gif

Buvo laikas kai paniskai bijojau pastoti... O kai isdrysau galvoti apie leliuka ir kuris laikas svajoju. Bet pvz praitos MM buvo keistos, uzsilaike viena diena (siaip labai reguliarios ir kai turi buti ta diena ir pradedu), o praita karta kazkaip patepliojau ir vel nustojau, vel patepliojau, buvo pilvo skausmai, viena diena prasidelse, o kita ir buvo MM.

Tai tokia prielaida ir darau
Atsakyti