Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

QUOTE(mazojiR @ 2010 08 06, 09:19)
Damos, ryt 10dieno po O, jei pabandyciau pasidaryti NT? 7-dieni iskredu savaitei.
Tiesa nors noriu leliuko o ir planuojam tik 1cikla, bet sian sapnavau kosmariuka, kad dariausi NT, pasirodo II ir staiga viena pagaliukas tiesiogine prasme pabega...mused pasamoneje labai noriu vaikucio blush2.gif

pasidaryk NT blogiau nebus.... mirksiukas.gif
as taip pat sapnuoju visokiausius kosmarus, tai gimdau, tai nescia ir t.t.t rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(marija28 @ 2010 08 05, 19:10)
Merginos patarkit,pakomentuokit  4u.gif
user posted image

As negaliu nieko komentuoti,nes pirma kart matau toki vaizdeli blink.gif As turejau jautrius labai,10 jautrumo ir tai nebudavo toookie ryskus tiek ilgai 4u.gif
mazojiR aisku gali pasidaryti NT,blogiau nebus..nenusimink tik jei bus neigiamas,nes gali buti kad dar ankstoka mirksiukas.gif Nors puikiai tave suprantu kaip norisi,as ir pati svarstau darytis NT kaip man jau bus 11/12DPO 4u.gif(kita treciadieni).Laikau kumstukus uz tave drinks_cheers.gif
aukselisr uzjauciu del kosmaru 4u.gif Man tai sapnuojasi su darbu susije reikalai arba su nauju butu i kuri dar tik kraustysimes doh.gif O va visa planavimo laika nesu sapnavusi nei kad gimdau,nei kad esu nescia..nu nieko..gal ir geriau...
Atsisveikinu su jumis visam savaitgaliui.Grazaus ir vaisingo savaitgalio 4u.gif
Atsakyti

Sveikutes 4u.gif

[quote=Selva,2010 08 05, 20:41]
Vaiduoklis nestumo testuose skaitosi teigiamas, o ovuliaciniuose testuose vaiduoklis skaitosi neigiamas.

bet tai reiskia, kad dar O nearteja, taip? Taip ir turetu buti ar ne? kaip suprantu turetu vis rysketi juostele T, atip?

Aciu uz info

Atsakyti
QUOTE(sonkeR @ 2010 08 06, 11:49)
Sveikutes  4u.gif
bet tai reiskia, kad dar O nearteja, taip? Taip ir turetu buti ar ne? kaip suprantu turetu vis rysketi juostele T, atip?

Aciu uz info

Idealiai, jei pas moteri su hormonais viskas liux ir ji teisingai atitaikiusi OT jautruma, vaiduokliu isvis turetu buti minimaliai arba net visai nebuti. Jie nuo anksti padeda vaiduokliuoti ir vis ryskeja, o po teigiamu ilgai blanksta, vadinasi OT per jautrus.

Kadangi tai jusu pirmas ciklas su OT sunku pasakyti, ar O arti, ar dar nelabai, nes neaisku, nuo kada jums pradeda vaiduokliuoti. Kaip kiti vaisingumo pozymiai, pvz, gleives? Ar jau vaisingos?

Apskritai po mm ta O is principo juk arteja, o ne tolsta ax.gif
Atsakyti
Pasidariau NT, rezultatas I. Ir jau tikrai zinau, kad ne anksti dariausi ir galbut nerodo galimo nestumo, nes visad likus porai dienu iki mm, man tempia krutine - sian kaip tik pradejo. Lauksim kitos O ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sonkeR @ 2010 08 05, 12:56)
Sveikos merginos  4u.gif
Ar priimsite i savo gretas? ax.gif

Sveika prisijungus mirksiukas.gif Linkiu sekmes!! thumbup.gif

QUOTE(marija28 @ 2010 08 05, 19:10)
Merginos patarkit,pakomentuokit  4u.gif
user posted image

hm g.gif matyt stipriai per jautrus,nes tiek tokiu aiskiu ir ryskiu... g.gif

AFRODITE69 as tai jau lygtai baigiu issigydyt,darausi OT,kol kas dar neigiami ax.gif nzn kaip tau,bet man viena kart lb padejo tokios kapsules,kurios gydo atstato ir naturalia mikroflora,jei nori,parasysiu i az mirksiukas.gif tik sikart negalejau ju naudoti,nes kursas 8d. ir tuo metu negalimi ND,o kaip tik gaudau O. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

cia taip ramu....

O mergytes, Jus man pasakykite, ar aplamai mes galime vertinti tas juostele, kai jau pos factum... jei raso kad rezulta tikrinti po 5 minuciu, o mes kazka bandom isskaityti kai jau praejo ne viena para? kaip manot? g.gif

Atsakyti
sveikos, as cia naujoke smile.gif norejau paklausti kiek dienu iki gali rodyti neryskia juostele?
Atsakyti
QUOTE(sonkeR @ 2010 08 09, 10:33)
O mergytes, Jus man pasakykite, ar aplamai mes galime vertinti tas juostele, kai jau pos factum... jei raso kad rezulta tikrinti po 5 minuciu, o mes kazka bandom isskaityti kai jau praejo ne viena para? kaip manot?  g.gif

Taip, vertinam tada, kaip ir nurodyta pagal instrukcija. Deja, ne visada esame atitaikiusios OT (jautruma) taip, kad butume tikros, kad toks ryskumas jau yra (mums) teigiamas OT, o anoks- dar neigiamas. Tad tenka lyginti.

QUOTE(wiki25 @ 2010 08 09, 11:26)
sveikos, as cia naujoke  smile.gif  norejau paklausti kiek dienu iki  gali rodyti neryskia juostele?

Paskaityk pora psl atgal sioj temutej- rasi parasyta, kiek, kodel OT vaiduokliuoja ir ka tai reiskia.
Atsakyti
aciu smile.gif
Papildyta:
kad vaiduokliukas yra tai reiskai neigiama, bet nerandu kiek dienu iki O gali rdyti blankesne juostele? man jau kokios 6 dienos rodo vienodai ir niekaip nebuna vienodo ryskumo, todel ir nesuprantu. OT darausi pirma cikla. ax.gif
Atsakyti
Laba diena,
OT kol kas man visiškas naujovė, bet nutariau šiek tiek pažaisti smile.gif Gal senbuvės galėtų pakomentuoti, ar mano skaičiavimai teisingi: pirma buvusių mm diena - 07.26, ciklas 32 dienos. Įvairios skaičiuoklės rodo, kad ovuliacija vyks 11-12 d. Ar esu teisi manydama, kad jau turėčiau pradėti "gadinti testus"? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wiki25 @ 2010 08 09, 12:01)
aciu  smile.gif
Papildyta:
kad vaiduokliukas yra tai reiskai neigiama, bet nerandu kiek dienu iki O gali rdyti blankesne juostele? man jau kokios 6 dienos rodo vienodai ir niekaip nebuna vienodo ryskumo, todel ir nesuprantu. OT darausi pirma cikla.  ax.gif

Na zinok tikrai nesinori kartotis... Jei pasiskaitytum atidziau, tikrai rastum atsakyma i savo klausima..

OT gaudo hormona LH. Jo moters organizme yra nuolat. Pries par O jisai staigiai pakyla, todel mes pamatome ryskius II. OT yra labai individualus, kiekviena moteris turi asmeniskai atsirinkti, koks jautrumas jai konkreciai tinka. Jei jos organozme LH naturaliai yra siek tiek pakiles, o ji naudoja jautrius OT- jai OT ir visa cikla gali pravaiduokliuoti. Jei jos organizme LH yra maziau, o ji naudoja nejautrius OT- tai ryskiu II isvis gali nepamatyti, nekalbant jau apie vaiduoklius. Kaip visai neseniai buvo rasyta- geriausia, kai tu vaiduokliu buna minimaliai ir OT pagauna iskart LH banda rodydamas tolygias II. Niekas neatsakys tau kiek konkreciai dienu OT gali vaiduokliuoti, nes, kaip rasau, tai priklauso nuo tavo organizmo, nuo OT jautrumo. Teoriskai, gali pravaiduokliuoti ir visa cikla. Patarimas- keisti OT i mazesnio jautrumo.
QUOTE(nothing special @ 2010 08 09, 12:46)
Įvairios skaičiuoklės rodo, kad ovuliacija vyks 11-12 d. Ar esu teisi manydama, kad jau turėčiau pradėti "gadinti testus"? smile.gif

Taip, jau labai laikas 4u.gif
Atsakyti