QUOTE(westi @ 2010 08 04, 19:50)
as manau,kad 07.30 buvo teigiamas OT ,nes visi kiti vaiduokliukai man panasius rode,kai per jautrius turejau,si men bandysiu ne tokius jautrius,tai bus matyt kaip gausis pradedu rytoj!
tik vat beda uzpuole,pienlige,tai turiu spet issigydyt nusipirkau kapsulyte,sake turetu vienos ir uztekt,nes kitaip galiu vien del to praleist ir sio men O
tik vat beda uzpuole,pienlige,tai turiu spet issigydyt nusipirkau kapsulyte,sake turetu vienos ir uztekt,nes kitaip galiu vien del to praleist ir sio men O
Taip ir as manau tik norejau pas jus pasitikslinti,o siaip jei neklystu tai man O buvo 31 diena
Oi,as ta pienlige labai daznai turiu Geriu ir geruju bakteriju kompleksa bet visvien uzeina Bet man anksciau jos kvapa turedavo ir perstedavo,o paskutinaiis kartais nei kvapo nei perstejimo tik labai padaugeje budavo tai irgi nusiperku viena tablete ir viena zvakute Beje,viena kart man ta zaraza atejo kaip tik per O,pasakiau vyrui,tas sako,visvien bandykim :ohAisku paskui ir jis isgere tablete ir tepaliuku tepesi ir buvo ok,tik visvien MM atejo po 14 dienu dabar galvoju,o jei pienlige yra ji trukdo pastojimui
Linutas aciu tau uz patarima O as toookia saldumynu megeja,miltyniu blynu ypac. Reiks stabdyti arklius ne del svorio,bet kad ta nebepultu
Papildyta:
QUOTE(aukselisr @ 2010 08 04, 21:16)
nu klausykit, va dabar sedziu ir pradejo man baisiausiai pilvo apacia skaudeti, nejau kokia O atejo, o siandien 11 СD, ciklas 24-27 d., norejau pradet testukus gadinti 14 CD, turbut kazka prigribavau , tai dabar jau nera kaip daryti OT ir prigerus ir pavalgius
Visko gali buti Tai iskart reikia ND atlikti O siandien butinai jau daykis OT ir stebeki.Siaip kai tavo ciklas toks neilgas siulyciau anksciau pradeti OT darytis.Mano 28 dienos vidutiniskai.Tai as pradedu darytis nuo 11cd.Anksciau darydavausi jau nuo 8CD.
Taip,kad jei bus ND nieko tokio jei ir nespejai pakrikstyti OT Vaisingu tir produktyviu tau dieneliu