Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

QUOTE(westi @ 2010 08 04, 19:50)
as manau,kad 07.30 buvo teigiamas OT thumbup.gif ,nes visi kiti vaiduokliukai rolleyes.gif  man panasius rode,kai per jautrius turejau,si men bandysiu ne tokius jautrius,tai bus matyt kaip gausis mirksiukas.gif  pradedu rytoj! thumbup.gif

tik vat beda uzpuole,pienlige,tai turiu spet issigydyt doh.gif nusipirkau kapsulyte,sake turetu vienos ir uztekt,nes kitaip galiu vien del to praleist ir sio men O verysad.gif

Taip ir as manau tik norejau pas jus pasitikslinti,o siaip jei neklystu tai man O buvo 31 diena thumbup.gif
Oi,as ta pienlige labai daznai turiu doh.gif Geriu ir geruju bakteriju kompleksa bet visvien uzeina g.gif Bet man anksciau jos kvapa turedavo ir perstedavo,o paskutinaiis kartais nei kvapo nei perstejimo tik labai padaugeje budavo ax.gif tai irgi nusiperku viena tablete ir viena zvakute mirksiukas.gif Beje,viena kart man ta zaraza atejo kaip tik per O,pasakiau vyrui,tas sako,visvien bandykim :ohAisku paskui ir jis isgere tablete ir tepaliuku tepesi ir buvo ok,tik visvien MM atejo po 14 dienu lotuliukas.gif dabar galvoju,o jei pienlige yra ji trukdo pastojimui g.gif
Linutas aciu tau uz patarima thumbup.gif O as toookia saldumynu megeja,miltyniu blynu ypac. blush2.gif Reiks stabdyti arklius ne del svorio,bet kad ta nebepultu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(aukselisr @ 2010 08 04, 21:16)
nu klausykit, va dabar sedziu ir pradejo man baisiausiai pilvo apacia skaudeti, nejau kokia O atejo, o siandien 11 СD, ciklas 24-27 d., norejau pradet testukus gadinti 14 CD, turbut kazka prigribavau  doh.gif, tai dabar jau nera kaip daryti OT ir prigerus ir pavalgius  doh.gif

Visko gali buti 4u.gif Tai iskart reikia ND atlikti thumbup.gif O siandien butinai jau daykis OT ir stebeki.Siaip kai tavo ciklas toks neilgas siulyciau anksciau pradeti OT darytis.Mano 28 dienos vidutiniskai.Tai as pradedu darytis nuo 11cd.Anksciau darydavausi jau nuo 8CD.
Taip,kad jei bus ND nieko tokio jei ir nespejai pakrikstyti OT thumbup.gif Vaisingu tir produktyviu tau dieneliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 08 05, 10:52)
Tai vakar tau O tikrai nebuvo schmoll.gif

kodel taip manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2010 08 05, 10:45)
kodel taip manot?  g.gif

Mergytes, netingekit pasiskaityti pirma puslapi, ten viskas puikiai surasyta, darote OT, o nezinote ka jie reiskia... rolleyes.gif
"Vienkartine ovuliacijos tyrimo juostele nustatomas LH antplūdis slapime, rodantis, kad ovuliacijos galima laukti per ateinančias 24-36 valandas."
Tai jei vakar vakare tau OT parode II, jis neparode jau vykstancios/ivykusios O, o tik dar busiancia, tau tau O galejo arba nakti buti, arba siandien bus, arba net rytoj! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 08 05, 11:54)
Mergytes, netingekit pasiskaityti pirma puslapi, ten viskas puikiai surasyta, darote OT, o nezinote ka jie reiskia... rolleyes.gif
"Vienkartine ovuliacijos tyrimo juostele nustatomas LH antplūdis slapime, rodantis, kad ovuliacijos galima laukti per ateinančias 24-36 valandas."
Tai jei vakar vakare tau OT parode II, jis neparode jau vykstancios/ivykusios O, o tik dar busiancia, tau tau O galejo arba nakti buti, arba siandien bus, arba net rytoj! 4u.gif

tai taip sita zinau, tik kazkaip ne taip issireiskiau ax.gif
bet vistiek aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 08 05, 08:57)

kaip tavo reikalai?Ka OT berodo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2010 08 05, 11:39)
kaip tavo reikalai?Ka OT berodo?  ax.gif

nieko neberodo-neigiami.Antra juostele faktiskai vos iziurima mirksiukas.gif Bet vistiek sprendziu kad O ivyko man liepos 31 diena.Tai ziuresim kaip cia bus-bet i kelione visvien prisidesiu ir paketu ir OB lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

skaitau skaitau cia Jusu pasidalinta patirtimi ir nusprendziau taip pat pradeti gadinti OT (jau siandiena 8 diena). Gal tokiu budu pavyks pagauti gandriuka....

pas mus seimoje blogai tas, kad vyras ne visada buna namuose, o kai buna - nesisaugome, bet niekaip nesulaukiam dziugios zinios. Pradejau jau visai rimtai jaudintis, nes tikrai sekiau vaisingas dienas pagal kalendoriu, MM yra reguliarios, rodos kaip ir viskas gerai, bet... turiu nedideliu cistuciu krutineje... zodziu pradejau jau ir ligu ieskotis. O gal O apsoliuciai nevyksta, echoskopas parode, kad folikulas auga, bet praitas menuo vistiek geru ziniu neatnese unsure.gif

Sakau gal OT pagelbes

Ar priimsite i savo gretas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sonkeR @ 2010 08 05, 13:56)
Sveikos merginos  4u.gif

prasom prasom junkis, nors as pati cia dar tik naujoke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2010 08 05, 12:10)
prasom prasom junkis, nors as pati cia dar tik naujoke  ax.gif

Tai gerai, bus drąsiau smile.gif

Po truputi ir as isiliesiu i pasnekesius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sonkeR @ 2010 08 05, 10:56)
Sveikos merginos  4u.gif

Sakau gal OT pagelbes

Sveika!

OT pades pasitikrinti, ar teisingai nuspeji savo vaisingas dienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 08 05, 12:30)
Sveika!

OT pades pasitikrinti, ar teisingai nuspeji savo vaisingas dienas  4u.gif

Aciū, kad priimate 4u.gif

labai tikiuosi pagalbos iš OT, gal net per daug vilčių dedu į tai...

siaip mano ciklas yra 25 dienos ir skaičiuoju taip: 6 pirmos dienos nevaisingos, o tada 8 vaisingos. Radau kažkokioje knygoje tokią schemą ir ja vadovavausi. Nors kai laukiausi sūnaus, tai kažkaip kitaip gydytoja sakė...

Nors ir turiu sūnų, bet jaumas dabar toks kaip pirmą kartą.... Jaučiuosi žalia g.gif
Atsakyti
QUOTE(sonkeR @ 2010 08 05, 13:38)
Aciū, kad priimate  4u.gif

labai tikiuosi pagalbos iš OT, gal net per daug vilčių dedu į tai...

siaip mano ciklas yra 25 dienos ir skaičiuoju taip: 6 pirmos dienos nevaisingos, o tada 8 vaisingos. Radau kažkokioje knygoje tokią schemą ir ja vadovavausi. Nors kai laukiausi sūnaus, tai kažkaip kitaip gydytoja sakė...

Nors ir turiu sūnų, bet jaumas dabar toks kaip pirmą kartą.... Jaučiuosi žalia  g.gif

Sveikute prisijungusi 4u.gif
Na tikiuosi,kad su OT sugebesit pagauti gandrus kaip nors greiciau prisivilioti mirksiukas.gif sekmes tau 4u.gif
Na,o kas del vaiku..tai as turiu dukryte 11 metu 4u.gif Bet jauciuosi irgi zalia,tiek daug pasikeitimu-tikrai jausmas kaip pirma kart lotuliukas.gif
Atsakyti