Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (13 dalis)

QUOTE(Afrodite69 @ 2010 08 03, 23:27)
Merginos  blush2.gif ka manot apie mano OT?

as manau,kad 07.30 buvo teigiamas OT thumbup.gif ,nes visi kiti vaiduokliukai rolleyes.gif man panasius rode,kai per jautrius turejau,si men bandysiu ne tokius jautrius,tai bus matyt kaip gausis mirksiukas.gif pradedu rytoj! thumbup.gif

tik vat beda uzpuole,pienlige,tai turiu spet issigydyt doh.gif nusipirkau kapsulyte,sake turetu vienos ir uztekt,nes kitaip galiu vien del to praleist ir sio men O verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westi: 04 rugpjūčio 2010 - 18:51
QUOTE(westi @ 2010 08 04, 18:50)
tik vat beda uzpuole,pienlige,tai turiu spet issigydyt doh.gif nusipirkau kapsulyte,sake turetu vienos ir uztekt,nes kitaip galiu vien del to praleist ir sio men O verysad.gif

turi atsisakyti pyragaiciu ir is vis saldumynu bei mazinti miltinius patiekalus.
Labai geri gerti daugiau jogurto bei yra toks citrosept vaistas augalinnis nuo visu ligu taip pat ir nuo sitos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 08 04, 20:09)
turi atsisakyti pyragaiciu ir is vis saldumynu bei mazinti miltinius patiekalus.
Labai geri gerti daugiau jogurto bei yra toks citrosept vaistas augalinnis nuo visu ligu taip pat ir nuo sitos  thumbup.gif

ot,geras!o kaip tik grizus namo blynu miltiniu prisivalgiau doh.gif bet kaip nors bandysim kovot su ta beda rolleyes.gif aciu uz patarimus mirksiukas.gif ,db pasistengsiu prisilaikyti ju rolleyes.gif man labai padedavo Ecovag-jos irgi gerina mikroflora ir gydo,bet del planavimo negaliu ju naudoti,nes jas reikia 8d.naudot,o man kaip tik gali ateit O per tas dieneles,tai nusipirkau greiciau veikiancius,tikiuosi pades g.gif man tai keista,kad kazkodel po ND eme persteti ir pajutau,kad cia ramiai nepraeis.. na zinau,kad tarkim po ND gali keistis isskyros,ir gali buti sunkiau pagal jas sekti kada bus O,bet kad tiek sutriktu pusiausvyra.. g.gif bet labai tikiuosi,kad neteks praleisti sio men bereikalo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westi: 04 rugpjūčio 2010 - 19:50
nu klausykit, va dabar sedziu ir pradejo man baisiausiai pilvo apacia skaudeti, nejau kokia O atejo, o siandien 11 СD, ciklas 24-27 d., norejau pradet testukus gadinti 14 CD, turbut kazka prigribavau doh.gif, tai dabar jau nera kaip daryti OT ir prigerus ir pavalgius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2010 08 04, 21:16)
nu klausykit, va dabar sedziu ir pradejo man baisiausiai pilvo apacia skaudeti, nejau kokia O atejo, o siandien 11 СD, ciklas 24-27 d., norejau pradet testukus gadinti 14 CD, turbut kazka prigribavau  doh.gif, tai dabar jau nera kaip daryti OT ir prigerus ir pavalgius  doh.gif

Visko gali buti, pas mane ciklai 24-26 dienos, tai as OT gadindavau nuo 8 CD, nes buvo pora kartu, kad 9 CD buvo II, tai jei nebuciau pasidarius, buciau praziopsojus O... rolleyes.gif
Jei pas tave tokie trumpi ciklai, tau nuo 14 CD jau gerokai per velu daryti OT, net visiskai neapsimoka! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 08 04, 22:55)
Visko gali buti, pas mane ciklai 24-26 dienos, tai as OT gadindavau nuo 8 CD, nes buvo pora kartu, kad 9 CD buvo II, tai jei nebuciau pasidarius, buciau praziopsojus O... rolleyes.gif
Jei pas tave tokie trumpi ciklai, tau nuo 14 CD jau gerokai per velu daryti OT, net visiskai neapsimoka! 4u.gif

nu bet kazin jei dar siandien pasidaryciau OT ar ne per velai, kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2010 08 04, 21:59)
nu bet kazin jei dar siandien pasidaryciau OT ar ne per velai, kaip manot?

Kazi ar ka berodys, jei siandien O rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 08 04, 23:22)
Kazi ar ka berodys, jei siandien O rolleyes.gif

ai einu pagadinsiu kaip bus taip ax.gif , pasidarius eisiu daryti ND rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2010 08 04, 22:30)
ai einu pagadinsiu kaip bus taip  ax.gif , pasidarius eisiu daryti ND  rolleyes.gif

Ir ka parode? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marija28 @ 2010 08 04, 16:58)
Laba  4u.gif
o man mergaites visai nesamone darosi jaun nuo sio sestadienio ryskus du pagaliukai OT iki pat siandien niekaip nesuprantu kokia cia nesamone darosi, gi negali tiek ilgai vykt O ar gali? g.gif  abu vienodo intensyvumo  g.gif

Labutis 4u.gif
O kokio jautrumo pas tave OT?Nes man panasiai budavo kai naudojausi tais jautriausiai 10 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 08 05, 10:45)
Ir ka parode? smile.gif

labas rytas

parode antra ryskia juostele, siandien darysiu tai ziuresim kaip ten bus palyginsiu tu juosteliu ryskuma, nu bet cia ne esme, svarbiausia kad ND atlikom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2010 08 05, 09:51)
labas rytas

parode antra ryskia juostele, siandien darysiu tai ziuresim kaip ten bus palyginsiu tu juosteliu ryskuma, nu bet cia ne esme, svarbiausia kad ND atlikom  ax.gif

Tai vakar tau O tikrai nebuvo schmoll.gif
Atsakyti